Ja si bas sad gledam malo slikice na mobitelu, i gledam s nekom nostalgijom kako mi je prolazila trudnoca. Nebi si nikad to mislila, ali nekako mi fali trudnoca 😭 ja ne znam jel me soraju neki hormoni sa zakasnjenjem ili sam samo luda 😂
Ja bih rekla da si samo luda, nije to do hormona 😂😂 sto bi mi falilo da se ne mogu sagnut? Da se ustajem s kreveta ko baba od 80god? Da hodam ko pingvin s noge na nogu? Da se prebacujem ko nasukani kit s boka na bok? Da ustajem cesce nocu na wc nego sto ustajem hranit dijete? 😂 luda majke mi, kazem ti ja 😂
ahahah ima nesto i u tome 😂😂 sad kad si to sve sazela lijepo mi je lakse.. samo sam luda 😂😂😂💪

Ayla cestitam na krstenju Nisam znala da li se to cestita, al vidim da cure cestitaju pa ja po onoj: kud svi, tu i mali Mujo 😅

Ayla-cestitam na krstenju djevojcice🥰🥰🥰 Bome ti se zarakijala sinoc sa popom🙈🤣🤣🤣🤣🤣🤣 Legendo….🤣
Evo mi papamo,spavamo,kakamo i tako u krug😁😊
Bas uzivamo,ne mogu je se nagledati…🥰🥰 Totalno sam druga osoba… Ja ne znam kako vi,ali od kad sam rodila,bas me peru emocije,vise nego u trudnoci🙈 Nama jos pupak nije otpao,ali vidim da se lijepo susi… Jedva cekam da ju okupamo posteno😊 Ne voli se presvlaciti naravno,ali kad skuzi da joj je super kad je guza cista,onda utihne😁
Meni su napisali preporuku za babytoll,pa cu joj od sutra davati…
Mislila sam sutra s njom u kratku setnjicu na 10-15min,dok je jos 🌞..
Cure,jos malo i ovo vas ceka….🤗🤗🤗
I mene su prale emocije viae nego u trudnoci, narocito prvi dan, nikad to necu zaboraviti. Plakala sam u autu dok smo isli doma a kad sam usla u stan suza suzu lije, naravno od srece. Valjda me onda oprao onaj šok od poroda i jos kad sam u glavi pomislila koliko smo dugo cekali tu malu mrvicu i da je sad tu...ma neopisivo ❤

Cure,jeli ijedna od vas pred kraj trudnice ima/imala ucestalu potrebu za mokrenjem ali i kad ne treba?😅doslovno kad dodem sa skoljke,opet imam osjecaj kao da cu se u hlace upiskit i odem i skoro nista🙈

Joj sva se raznjeznim citajuci vas, nove mamasite i bebice, i sve ste promijenile slike na forumu na baby slicice, ma predivno 😍🥰
Eto jedva cekam 🥰😍🥰😍🥰

Cure,jeli ijedna od vas pred kraj trudnice ima/imala ucestalu potrebu za mokrenjem ali i kad ne treba?😅doslovno kad dodem sa skoljke,opet imam osjecaj kao da cu se u hlace upiskit i odem i skoro nista🙈
Daaa, to mi je bas islo na zivce. Navecer pogotovo. Piskim, legnen u krevet i odmah nazad piskit 🙄🙄

Opet upadam malo s ljetnih 😊 Cure koje se izdajate, procitala sam na aventovim stranicama da navodno ide lakse kad se izdaja u ritmu kako bebe inace sisu. Znaci na pocetku kratki brzi potezi u malim razmacima, a kad mlijeko krene dva il tri puta za redom i zadnji pritisak malo dulje drzite. A da bi povecale kolicinu mlijeka izdajanjem se treba nekoliko minita izdajati na prazno. S time da ne mora znaciti da ce profunkcionirat, neke zene jednostavno ne mogu izdojiti i ne mogu si pomoci. Meni inace pomaze kad pritisnem dojku u c ili u hvatu da malo bolje ide mlijeko.
Vidla sam da se cure koje su jos trudne zale na odlaske na wc, ja inace sad kad dojim cesce idem na wc nego u trudnoci jer sam pojacala unos tekucine 😅. Bebica spava a ja se probudim na wc 😂 i kad se probudi za hranjenje opet moram 😂😂

Meni je isto bila lijepa trudnoca i bas sam nedugo dragom rekla da mi nedostaju ultrazvuci jer imaš taj efekt iznenađenja, svaki put nešto novo vidiš i budeš sretan i veseliš se toj težini koju skuplja Itd. 😍
U majčinstvu daleko vise uživam, noćas kod uspavljivanja mi je prvi put počeo onako pravo gugutati. Znaci da se rastopis koliko emocija osjećaš odjednom.

Meni je isto bila lijepa trudnoca i bas sam nedugo dragom rekla da mi nedostaju ultrazvuci jer imaš taj efekt iznenađenja, svaki put nešto novo vidiš i budeš sretan i veseliš se toj težini koju skuplja Itd. 😍
U majčinstvu daleko vise uživam, noćas kod uspavljivanja mi je prvi put počeo onako pravo gugutati. Znaci da se rastopis koliko emocija osjećaš odjednom.
Ajde drago mi je da nisam jedina 🙈
Zar je vec poceo sa gugutanjem? Ajme preslatko 💖😍

Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji