Curkeee ja cu se danas morat ispricati malo ranije na spavanje nego inace jer sutra ujutro idem setati peseke iz azila pa da ne budem bas skroz slomljena.. Ali zasad sam jos tu… Samo prijavljujem na vrijeme da bas do 2h necu izdrzati haahha.. Iako je pun mjesec..
Ovdje vec 3 dana kruze price da je pun mjesec 😂 nemojte me lagati 😮
Kod mene je evo pun i viri naveliko oce k meni a ja mu nedam
Curkeee ja cu se danas morat ispricati malo ranije na spavanje nego inace jer sutra ujutro idem setati peseke iz azila pa da ne budem bas skroz slomljena.. Ali zasad sam jos tu… Samo prijavljujem na vrijeme da bas do 2h necu izdrzati haahha.. Iako je pun mjesec..
Uvik neki izgovor nisi fora ☹️ vidis da je pun mjesec a mi svi ludi 🤪
Vidim, vidim.. I ja sam sinoc majke ti pa ja sam zaspala na sat vremena i oko 4h bila budna i zujim u plafon odem piskit i ajmo dalje kao spavat.. Strasno..
Uvik neki izgovor nisi fora ☹️ vidis da je pun mjesec a mi svi ludi 🤪
Vidim, vidim.. I ja sam sinoc majke ti pa ja sam zaspala na sat vremena i oko 4h bila budna i zujim u plafon odem piskit i ajmo dalje kao spavat.. Strasno..
Ja sam poslje 3 zaspala ona se budla u pol 6 pa smo onda skupa spavale do pol 11 ja bi jos al me ona gura da je gladna
Hahahaha Ayla ti si najluđa žena na forumu i šire. Deri ga miško, kakve vodene maramice i bakrači, maslinova i bademova ulja za kupanje, samo peglaj stara sta god pod ruku dodje. Tako i ja. Nego mi je presmiješno kako ti to napišeš i opišeš i briga te. 😂😂
Ps nek se ne uvrijede zene koje svoje bebe kupaju u bademovom ulju i sl, postujem svaciji izbor, nego ja to ne radim pa mi je ovo Aylino presmiješno jer ko da sebe gledam 😂
Nema kod mene cile mile 😝 ja sam ovdje isto ko i inace, neda mi se glumiti nesto sto nisam 😁
Men s cini da mu fali komadicak, isla sam provjeriti 😂
Hahahaha Ayla ti si najluđa žena na forumu i šire. Deri ga miško, kakve vodene maramice i bakrači, maslinova i bademova ulja za kupanje, samo peglaj stara sta god pod ruku dodje. Tako i ja. Nego mi je presmiješno kako ti to napišeš i opišeš i briga te. 😂😂
Ps nek se ne uvrijede zene koje svoje bebe kupaju u bademovom ulju i sl, postujem svaciji izbor, nego ja to ne radim pa mi je ovo Aylino presmiješno jer ko da sebe gledam 😂
Ma sto bi se uvrijedili, ljudi smo, nismo svekrve 😉 al da i meni je najjaca, kak ona to fino opise sve. I pikulica i julie su u elementu ovih dana pa se bas veselim i njihovim postovima, uvijek se nasmijem 😃
Naravno da sam u elementu kad me skoro nist ne boli, imam osjecaj da ce moje djetesce biti unutra jos dugo dugo i da cu morat mal po stepenicama trckarat ili nekome unosit drva da se pokrene 🙈
Hehe cure vec kad ste kod svekrva da i ja kazem kakva je moja posto je cista suprotnost.. moja svekrva je meni kao druga mama, mi smo bas prijateljice i jedna drugoj mozemo svasta ispricat.. za 2 dana obje imamo rodjendan 🎂
Zajedno odemo na kavu, u soping..
Ne zivimo zajedno al zato se redovno cujemo porukama ili pozivom.. i mogu reci da bolju svekrvu si nisam mogla pozeljet 😄
Mozda zvuci nestvarno al i to stvarno postoji 😊
Zamisli mama svog zeta odvede na špicu na pivu, pa poslije nemasi ih nit Vincek.... a ne ko mene, nakon shopinga u Konzumu kaze mi majka ocemo na kavu i to u onu birtiju u sklopu Konzuma??? 😳
A di je meni kava na špici..... 🙈
Ali drago mi je da je tako, bas ga voli i cijeni ☺️
Je je fali mu al taman ce to u nedjelju nadoknadit..
Onda je u najavi da ce da se zaokruzi, majko moja nema meni sna danima 😐 a u ned krstitke bit cu napo 12
Noemi haha, torbe su spremne, moram jos samo dokumente ubacit, vodu drzimo u frizideru da je na ladnom, i moram kucne pape i nesiser sa svakodnevnom kozmetikom 😃
Nadam se da u panici kad krene necu sta zaboravit...
A znaci to vec danas poceo pun mjesec?
Bas sam neki dan citala o tom fenomenu, iako nije znanstveno dokazano, kazu da se babice kunu u to da se rodilista za cas napune na pun mjesec, i ne samo rodilista vec i da je hitna puna jer bude masu nezgoda i prijeloma 🤪🤪
Noemi haha, torbe su spremne, moram jos samo dokumente ubacit, vodu drzimo u frizideru da je na ladnom, i moram kucne pape i nesiser sa svakodnevnom kozmetikom 😃
Nadam se da u panici kad krene necu sta zaboravit…
A znaci to vec danas poceo pun mjesec?
Bas sam neki dan citala o tom fenomenu, iako nije znanstveno dokazano, kazu da se babice kunu u to da se rodilista za cas napune na pun mjesec, i ne samo rodilista vec i da je hitna puna jer bude masu nezgoda i prijeloma 🤪🤪
I masa ljudi ne spava 😂😂😂
Sortiraj odgovore
Najstariji