Jesenske bebe 2019. :)

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Noemi1
    11. Listopad 2019. 21:48

sunshine1

Ima onaj jedan vic o svekrvama. Kaze: udala se nevjesta i prvi dan kad je uselila u kucu kaze njoj svekrva: slusaj mala, ujutro u 5 kad se dignes i kad me vidis, ako mi je rubac na lijevoj strani mozes mi se obrati, a ako je na desnoj bjezi i ne progovaraj. A kaze nevjesta: slusaj stara, jebe se meni s koje je tebi strane rubac, u 11 da je kava na stolu! 😂😂

😂😂😂😂😂😂😂

11. Listopad 2019. 21:51

Julie

Ayla zamisli nje da je na forumu, kad bi ujutro ti stavila sovicu i napisala ko je budan a ona pošalje evo me, kuhaj kavu 😂😂😂😂

Ajmee srecom nepijemo kavu skupa ona popje jednu ujutro i to je to, jedno vrijeme ona meni da ja kuham lipu kavu i da joj skuham, al oducla se od toga.. A kad mi spomene ness da ona to nezna a kad joj dode neko onda znade 🙄🙄

• Noemi1
    11. Listopad 2019. 21:52

Kaze meni mama ma ne trebas mijenat stalno pelene i vlazne maramice. I onda donese pampers, babylove i violeta vlazne maramice 🤦🤦

11. Listopad 2019. 21:53

sunshine1

Ima onaj jedan vic o svekrvama. Kaze: udala se nevjesta i prvi dan kad je uselila u kucu kaze njoj svekrva: slusaj mala, ujutro u 5 kad se dignes i kad me vidis, ako mi je rubac na lijevoj strani mozes mi se obrati, a ako je na desnoj bjezi i ne progovaraj. A kaze nevjesta: slusaj stara, jebe se meni s koje je tebi strane rubac, u 11 da je kava na stolu! 😂😂

Eeee ja cula ovaaaaj slicnii tvom.. 

Imala neka žena sina, jedne godine on se oženi se on i dovede snajku u kuću. Prvo jutro piju snaha i svekrva kafu, i svekrva kaže:
    -Da ti kažem odmah na početku - ja ti tako ujutru ustanem sednem da pijem kafu i ako zakačim karanfil na levo uvo, ne diraj me i ne govori mi ništa jer sam mnogo ljuta i nervozna. Ako je karanfil na desnoj, dobra sam.
    -A ja ti ujutru ustanem - nastavi snajka -i drmnem prvo jednu pa drugu pa trecu rakiju a onda se jeebeee meni na kojoj ti je strani karanfil!!!

11. Listopad 2019. 21:53

sunshine1

😂😂😂😂 Umirem.. Ima i onaj pitaju svekrvu kakva ti je snaja, ocel da kopa a svekrva oce oce oci bi ti iskopala ako ju probudis prije 12 😂😂 upravo takva sam ja 🤪

• Noemi1
    11. Listopad 2019. 21:55

ayla

Julie

Ayla zamisli nje da je na forumu, kad bi ujutro ti stavila sovicu i napisala ko je budan a ona pošalje evo me, kuhaj kavu 😂😂😂😂

Ajmee srecom nepijemo kavu skupa ona popje jednu ujutro i to je to, jedno vrijeme ona meni da ja kuham lipu kavu i da joj skuham, al oducla se od toga.. A kad mi spomene ness da ona to nezna a kad joj dode neko onda znade 🙄🙄

Da bi popila kavu s njom ujutro, trebala bi prvo popit 3 kave i normabel 😂

11. Listopad 2019. 21:55

Pikulica19

ayla

Bilo je u lidlu mozda cak jos imaju posto toga dode pun kufer u trg 3*100 za 15kn ja sam bila uzela a sad nisam al znam da ima pa onda se pretrpavam se.. I ko je piso za pampers sensitiv maramice sto to meni uzasno smrdi ja smrdljivijih maramica nisam vidla uzas

Ja sam pisala, sta da??? Dugo nisam te koristila, ak budu smrdile za malecku onda cu ih ja iskoristit 🤣🤣🤣🤣🤣

Ma ne smrde na malecku ionako samo guzu brises al men ruke od njih smrde uzasno fuj, bas sam majki rekla da men smrde po kravama 😂😂😂

11. Listopad 2019. 21:58

Noemi1

ayla

Pikulica19

ayla

Meni dns stigo poklon od hippa 😊😊

Bolje ikad nego nikad, bas su azurni 🙈🤣

Da da, al nema veze ionako unutra nis toliko pametno osim one kasice i zlicica 😊

Cek kakve kasice i zlicica? Ja dobila bila samponcic, caj za dojilje, neki knjizicu, ne znam jel jos sto bilo. 🤔

To je za trudnice kad se prijavis, al poslje kada rodis potvrdis datum rodenja i do 3godine beba dobiva poklone za rodenje je ovo sada poklon.. 

• sunshine1
    11. Listopad 2019. 21:59

Hahahahahahaha vicevi su ludilo. A ima i jedan kontra, kaze doveo sin 3 cure u kucu i kaze majci da pogodi koja ce mu od njih tri bit zena. Kaze majka: ova u sredini. Kaze sin: kako si znala? A ona ce na to: pa cim sam je vidila odma mi je digla živce.

Ugl ko im j.. mater evo da tako kazem. I ja bi mojoj glavu stukla svaki dan. Isto zivino mi na katu a oni u prizemlju Al su odvojeni ulazi ali dzabe. 

11. Listopad 2019. 21:59

ayla

sunshine1

😂😂😂😂 Umirem.. Ima i onaj pitaju svekrvu kakva ti je snaja, ocel da kopa a svekrva oce oce oci bi ti iskopala ako ju probudis prije 12 😂😂 upravo takva sam ja 🤪

Hahahahahahah.... Ludnica.. Noemi  i Julie jel svacate da cemo mi biti svekrve jednog dana? Najebale su te koje ce nama biti snajke..!

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.