Jesenske bebe 2019. :)

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Pikulica19
    12. Listopad 2019. 00:19

Kad sam bila na operaciji noge zove mene mama sta mi se jede, a ja gladna da bi vola pojela.... Dodje meni kebab iz AliKebaba najveci sto imaju, majka mi bila u magli a valjda od silne droge protiv bolova sto su dali ali pojela sam kebab bez da je ista ispalo iz njega 🤣🤣🤣🤣

• Pikulica19
    12. Listopad 2019. 00:21

ayla

Pikulica19

Venus

Manich ja u ruksak za radjaonu nosim litar jane sebi, litar muzu, malo onih dm vitaminskih grozdjanih bombona, dm bio cokoladice/plocice i mozda ubacim suhe slane perece ako mi dodje mucnina/zgaravica…nek se nadje svega 😂😂

A stavit cu i u kufer za sobu veliku vodu i slane stapice hah

Fali ti jos samo kulen i majoneza 😋 i gozba moze poceti…. Pitat ce te jeste dosli jesti ili roditi?
    Ja mislim kad budem radjala da cu biti najgladnija… Hvala Bogu na Woltu pa si narucim mozda bude prosvercano, a ako treba izac cu ja u hodnik ispred da pojedem da nekome ne smeta 🙈
    Kad vide kak sam zivcana gladna pustit ce sve 🤗

Ahahaha tako ja kad sam dosla u bolnicu ujutro i nose mi dorucak reko dal mogu jesti sestra neg sto ah reko miline pa rucak i vecera i taman rodila i eto dorucka najvise me veselilo kada znam da stize jelo a cimerica njoj se kao nesvida bolnicka hrana pa ja pojedi i njezino 😂

Nekad bude i fina bolnicka hrana samo male mi nekako porcije 😏

12. Listopad 2019. 00:23

ayla

Manich

Moram se sad sjetit sto je nedavno Julie napisala kalo bi bilo fora da se mozemo naci jednom u zg recimo sa klincima da se upoznamo… I ja sam si sad zamislila kako bi se sve upisale od smjeha pored Ayle… Ona bi nas sve toliko nasmijala i razveselila svojim ludostima…

😂😂😂😂 Morale bi nositi maramice za suze od smijeha, al fina sam ti ja kad sam s nekim prvi put al nakon nekog vremena se opustim i onda krece šou

Ma kakva finoca s nama zivota ti.. Mi smo tu sve najbolje prije vec sta ti je.. 

• Pikulica19
    12. Listopad 2019. 00:24

ayla

Pikulica19

Ma mozemo i do Ayle na kaficu, Lika je cudo od prirode one turisticke kucice 😍… Zabavljamo joj sveki a mozda i izludimo il napijemo da Ayla ima bar par sati/dana vremena da dodje sebi psihicki ….

Nece zena da pije, ko zna kakva bi bila da popije 😂😂 dodite vrata su otvorena ako vas sveki primi u kucu 😂😂😂 rekla bi pizda vam materina kud ste dosle

Ja bi rekla Kod Vas, Ayla ce za cas doc na kavicu da popijemo svi zajedno 🤗🤣🤣🤣🤣
    Nebi mi nit isli gore tebi da ti ne radimo nered 🙈

12. Listopad 2019. 00:24

Pikulica19

Kad sam bila na operaciji noge zove mene mama sta mi se jede, a ja gladna da bi vola pojela…. Dodje meni kebab iz AliKebaba najveci sto imaju, majka mi bila u magli a valjda od silne droge protiv bolova sto su dali ali pojela sam kebab bez da je ista ispalo iz njega 🤣🤣🤣🤣

😂😂😂😂😂 Sto volim kad se tako zelje ispunjavaju al to samo ako se sto desi🙄 tako men bilo prvi put kad sam rodila, majki oci pune suza svi me gledaju kao da sam na samrti i izvezli mene van iz predradaone na hodnik majka ujna muzeva i muz gledaju mene a ja njima gladna sam daj mi sto jest pita majka sestre sto smim ona da sto god hocu reko daj mi sendvic sa salamom sa sirom i maznem ja njega u sobi i zaspem drugi dan budim se kad je doso dorucak pojedem zaspem eto rucka pojedem zaspem do vecere i opet pojedem i zaspem jedva dosla na sebe a oni svi u bedu a ja samo jedem i spavam 😂🤪

12. Listopad 2019. 00:25

Pikulica19

ayla

Pikulica19

Venus

Manich ja u ruksak za radjaonu nosim litar jane sebi, litar muzu, malo onih dm vitaminskih grozdjanih bombona, dm bio cokoladice/plocice i mozda ubacim suhe slane perece ako mi dodje mucnina/zgaravica…nek se nadje svega 😂😂

A stavit cu i u kufer za sobu veliku vodu i slane stapice hah

Fali ti jos samo kulen i majoneza 😋 i gozba moze poceti…. Pitat ce te jeste dosli jesti ili roditi?
    Ja mislim kad budem radjala da cu biti najgladnija… Hvala Bogu na Woltu pa si narucim mozda bude prosvercano, a ako treba izac cu ja u hodnik ispred da pojedem da nekome ne smeta 🙈
    Kad vide kak sam zivcana gladna pustit ce sve 🤗

Ahahaha tako ja kad sam dosla u bolnicu ujutro i nose mi dorucak reko dal mogu jesti sestra neg sto ah reko miline pa rucak i vecera i taman rodila i eto dorucka najvise me veselilo kada znam da stize jelo a cimerica njoj se kao nesvida bolnicka hrana pa ja pojedi i njezino 😂

Nekad bude i fina bolnicka hrana samo male mi nekako porcije 😏

Jedino dorucak je mizaran rucak i vecera 🔝

12. Listopad 2019. 00:27

Manich

ayla

Manich

Moram se sad sjetit sto je nedavno Julie napisala kalo bi bilo fora da se mozemo naci jednom u zg recimo sa klincima da se upoznamo… I ja sam si sad zamislila kako bi se sve upisale od smjeha pored Ayle… Ona bi nas sve toliko nasmijala i razveselila svojim ludostima…

😂😂😂😂 Morale bi nositi maramice za suze od smijeha, al fina sam ti ja kad sam s nekim prvi put al nakon nekog vremena se opustim i onda krece šou

Ma kakva finoca s nama zivota ti.. Mi smo tu sve najbolje prije vec sta ti je..

Takva sam jbg 🤪🤪 opustim se s vremenom isto kao i sad 

• Kengurica
    12. Listopad 2019. 00:27

I ti si nama cool. 😂 Nije tebi nista na porodu bilo kad tako fino jedes..

• Noemi1
    12. Listopad 2019. 00:28

Julie

Mouse imaš sreće, dobra sveki je ko čovječa ribica, svi znaju da je rijetka, da negdje kakti postoji a zapravo ju nitko nikad nije vidio 😂🙈
    Venus da, da…… prošli pun mjesec rodile njih tri a ja zakazala pa prešla u drugi dan 🤪
    Noemi nemoj se sramiti, pa kaj onda ak si sveki i spijas slobodno reci…..istina oslobađa i te liturgijske sheme

🙆razotkrivena sam 😂🙈

12. Listopad 2019. 00:29

Pikulica19

ayla

Pikulica19

Ma mozemo i do Ayle na kaficu, Lika je cudo od prirode one turisticke kucice 😍… Zabavljamo joj sveki a mozda i izludimo il napijemo da Ayla ima bar par sati/dana vremena da dodje sebi psihicki ….

Nece zena da pije, ko zna kakva bi bila da popije 😂😂 dodite vrata su otvorena ako vas sveki primi u kucu 😂😂😂 rekla bi pizda vam materina kud ste dosle

Ja bi rekla Kod Vas, Ayla ce za cas doc na kavicu da popijemo svi zajedno 🤗🤣🤣🤣🤣
    Nebi mi nit isli gore tebi da ti ne radimo nered 🙈

Kako zamazete tako cete i pocistit, nisam vam ja neka za ciscenje 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.