Jesenske bebe 2019. :)

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    mouse
    11. Listopad 2019. 22:31

Hehe cure vec kad ste kod svekrva da i ja kazem kakva je moja posto je cista suprotnost.. moja svekrva je meni kao druga mama, mi smo bas prijateljice i jedna drugoj mozemo svasta ispricat.. za 2 dana obje imamo rodjendan 🎂
    Zajedno odemo na kavu, u soping.. 
    Ne zivimo zajedno al zato se redovno cujemo porukama ili pozivom.. i mogu reci da bolju svekrvu si nisam mogla pozeljet 😄
    Mozda zvuci nestvarno al i to stvarno postoji 😊

• Noemi1
    11. Listopad 2019. 22:31

ayla

Noemi1

ayla

Pikulica19

ayla

Meni dns stigo poklon od hippa 😊😊

Bolje ikad nego nikad, bas su azurni 🙈🤣

Da da, al nema veze ionako unutra nis toliko pametno osim one kasice i zlicica 😊

Cek kakve kasice i zlicica? Ja dobila bila samponcic, caj za dojilje, neki knjizicu, ne znam jel jos sto bilo. 🤔

To je za trudnice kad se prijavis, al poslje kada rodis potvrdis datum rodenja i do 3godine beba dobiva poklone za rodenje je ovo sada poklon..

Ahaa 👍

11. Listopad 2019. 22:34

Julie

Manich ma ja ne znam kakva ću sveki biti, možda i ja prosvikam pa budem ko Aylina 😂

Al zamisli da Ayla mora biti sveki nekome... To bi tek bio show.. 🤭🙈🤣

• Noemi1
    11. Listopad 2019. 22:35

Manich

ayla

sunshine1

Ima onaj jedan vic o svekrvama. Kaze: udala se nevjesta i prvi dan kad je uselila u kucu kaze njoj svekrva: slusaj mala, ujutro u 5 kad se dignes i kad me vidis, ako mi je rubac na lijevoj strani mozes mi se obrati, a ako je na desnoj bjezi i ne progovaraj. A kaze nevjesta: slusaj stara, jebe se meni s koje je tebi strane rubac, u 11 da je kava na stolu! 😂😂

😂😂😂😂 Umirem.. Ima i onaj pitaju svekrvu kakva ti je snaja, ocel da kopa a svekrva oce oce oci bi ti iskopala ako ju probudis prije 12 😂😂 upravo takva sam ja 🤪

Hahahahahahah…. Ludnica.. Noemi i Juliejel svacate da cemo mi biti svekrve jednog dana? Najebale su te koje ce nama biti snajke..!

Hahaha jooj da nisam o tom razmisljala 😂😂 

11. Listopad 2019. 22:35

mouse

Hehe cure vec kad ste kod svekrva da i ja kazem kakva je moja posto je cista suprotnost.. moja svekrva je meni kao druga mama, mi smo bas prijateljice i jedna drugoj mozemo svasta ispricat.. za 2 dana obje imamo rodjendan 🎂
    Zajedno odemo na kavu, u soping..
    Ne zivimo zajedno al zato se redovno cujemo porukama ili pozivom.. i mogu reci da bolju svekrvu si nisam mogla pozeljet 😄
    Mozda zvuci nestvarno al i to stvarno postoji 😊

Naravno da postoje ali bi ih ja tretirala kao neku ugrozenu vrstu hhahahah nema ih puno.. 🙈🙈🤭🤣

• Noemi1
    11. Listopad 2019. 22:36

Julie

Noemi ti si meni bas čudna, često komentiraš Ayli i uvijek se upustis u komentiranje glede svekrva.
    Da ti nisi možda Aylina sveki pa nas tu muljaš 😂😂😂😂😂😂😂🙈🙈🙈🙈
    Ayla čuvaj se, zato te Noemi fino isprati na počinak svaku noć 🙈🙈🙈🙈🙈🙈

😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂 ovo je vrh 😂😂😂😂😂😂 

11. Listopad 2019. 22:38

Pikulica19

ayla

Pikulica19

ayla

Bilo je u lidlu mozda cak jos imaju posto toga dode pun kufer u trg 3*100 za 15kn ja sam bila uzela a sad nisam al znam da ima pa onda se pretrpavam se.. I ko je piso za pampers sensitiv maramice sto to meni uzasno smrdi ja smrdljivijih maramica nisam vidla uzas

Ja sam pisala, sta da??? Dugo nisam te koristila, ak budu smrdile za malecku onda cu ih ja iskoristit 🤣🤣🤣🤣🤣

Ma ne smrde na malecku ionako samo guzu brises al men ruke od njih smrde uzasno fuj, bas sam majki rekla da men smrde po kravama 😂😂😂

Po kravama…. Eto im reklama: Ako vas vuce nostalgija za selom uzmite samo Pampers sensitive vl maramice 🤣🤣🤣🤣🤣🤣
    Meni najljepše mirise maramice od Melema 😍 al mozda ih nekad u zivotu bace na 50% 🙈

Da da 😂😂😂 men hippove super mirise, miris komoraca me vraca u djetinjstvo 

• Noemi1
    11. Listopad 2019. 22:40

sunshine1

Hahahaha Ayla ti si najluđa žena na forumu i šire. Deri ga miško, kakve vodene maramice i bakrači, maslinova i bademova ulja za kupanje, samo peglaj stara sta god pod ruku dodje. Tako i ja. Nego mi je presmiješno kako ti to napišeš i opišeš i briga te. 😂😂
    Ps nek se ne uvrijede zene koje svoje bebe kupaju u bademovom ulju i sl, postujem svaciji izbor, nego ja to ne radim pa mi je ovo Aylino presmiješno jer ko da sebe gledam 😂

Ma sto bi se uvrijedili, ljudi smo, nismo svekrve 😉 al da i meni je najjaca, kak ona to fino opise sve. I pikulica i julie su u elementu ovih dana pa se bas  veselim i njihovim postovima, uvijek se nasmijem 😃

11. Listopad 2019. 22:41

Julie

Noemi ti si meni bas čudna, često komentiraš Ayli i uvijek se upustis u komentiranje glede svekrva.
    Da ti nisi možda Aylina sveki pa nas tu muljaš 😂😂😂😂😂😂😂🙈🙈🙈🙈
    Ayla čuvaj se, zato te Noemi fino isprati na počinak svaku noć 🙈🙈🙈🙈🙈🙈

Nije nije cujem ja svoju di hrce 😂😂🤪

11. Listopad 2019. 22:43

Curkeee ja cu se danas morat ispricati malo ranije na spavanje nego inace jer sutra ujutro idem setati peseke iz azila pa da ne budem bas skroz slomljena.. Ali zasad sam jos tu... Samo prijavljujem na vrijeme da bas do 2h necu izdrzati haahha.. Iako je pun mjesec.. 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.