Moram se sad sjetit sto je nedavno Julie napisala kalo bi bilo fora da se mozemo naci jednom u zg recimo sa klincima da se upoznamo... I ja sam si sad zamislila kako bi se sve upisale od smjeha pored Ayle... Ona bi nas sve toliko nasmijala i razveselila svojim ludostima...
Ayla otkad si rodila pa zivnula ovaj forum ima novo znacenje. Samo mi za dodje da ne stignem preko dana pratiti.
Nasmijala sam se i vicevima, ali posebno kad je sunshine napisala:
I ja bi mojoj glavu stukla svaki dan. 😂😂😂😂😂😂😂😂
Ma ovo dite me do ludila bit ce dovelo, ma i vi kad rodite bit ce te drugacije, a i ja se nekako opustila i kao da vas znam cijeli zivot bas ste mi cool 😎
Curkeee ja cu se danas morat ispricati malo ranije na spavanje nego inace jer sutra ujutro idem setati peseke iz azila pa da ne budem bas skroz slomljena.. Ali zasad sam jos tu… Samo prijavljujem na vrijeme da bas do 2h necu izdrzati haahha.. Iako je pun mjesec..
Ovdje vec 3 dana kruze price da je pun mjesec 😂 nemojte me lagati 😮
Kod mene je evo pun i viri naveliko oce k meni a ja mu nedam
Men s cini da mu fali komadicak, isla sam provjeriti 😂
Onda je u najavi da ce da se zaokruzi, majko moja nema meni sna danima 😐 a u ned krstitke bit cu napo 12
Pitam ja svoju kumu(ja sam prvoj bila kuma) a krsti trece dijete jel zadovoljna s gostima i svim taj dan… Kaze ona meni: Ma jesam jesam, samo ja bi i da idu kuci umorna sam od svega dok su krstitke dosle zaspat cu stojecki…..
Nadam se Ayla da ti neces bit umorna….
Imam osjecaj da bi ti mogla reci gostima: Pa ne krstim se ja da bi morala bit budna 🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣
Tako ti je meni bilo za svadbu dan prije do 3 mi u birtiji ujutro u 7 na frizuru zove mene kuma u 7 di si u pm reko na brzinu se spremila dosla po nju i na frizuri pa sminkanje pa slikari i pm i vozac vozi a ja zedna od ima đekija vrucog ma reko daj bilo sto ja popla pa dosla na okupljanje udri po gemistu do crkve medena i ispred isto naginjem koda je voda pop u crkvi prica men se riga doslo da recem pope il zavrsavaj il stani ja moram ici rigati al dobro pretepila vozanje opet medena pa gemist dosla u salu mene vjencanica stiska otpustaj il se izvrnu nabla zuljeve oblacim tenisice u 3 sila i govorim sama sebi odlazite u pm vise sto kuc nejdete i do pol 7 sidi drz nedaj jedva izdurala skoro na sideci zaspala.. Nego nema tocke ni zareza valja cete skuziti
Bome mozes ti popit fino 😂a sto se tice tocki i zareza, nista drugo nismo ni ocekivale. Da ih ima, mislila bi da ti je sveki hakirala profil 😂
Otelo se kontroli taj dan, bas sam nesto zedna bila 😂😂😂 ahahahahaha
Manich ja u ruksak za radjaonu nosim litar jane sebi, litar muzu, malo onih dm vitaminskih grozdjanih bombona, dm bio cokoladice/plocice i mozda ubacim suhe slane perece ako mi dodje mucnina/zgaravica…nek se nadje svega 😂😂
A stavit cu i u kufer za sobu veliku vodu i slane stapice hah
Fali ti jos samo kulen i majoneza 😋 i gozba moze poceti…. Pitat ce te jeste dosli jesti ili roditi?
Ja mislim kad budem radjala da cu biti najgladnija… Hvala Bogu na Woltu pa si narucim mozda bude prosvercano, a ako treba izac cu ja u hodnik ispred da pojedem da nekome ne smeta 🙈
Kad vide kak sam zivcana gladna pustit ce sve 🤗
Hahahha meni su moji rekli posto mi tata radi u osijeku a firma mu je blizu makedonke (cure iz os ce znati a druge da objasnim to je restoran sa finim cevapima) da mu kazem poslje poroda naruci i pokupi mi cevape iz makedonke samo bez luka haahhha i nemoj ni doc u posjetu bez njih..
Evo tek sam vas sad stigla procitati... opet tema svekrive 🙈.. moja je bila danas jer sam isla na pregled.. necu ni predpostavlkazi gdje je sve gurala nos 😳.. dođem s pregleda, ma ni da me pita je li sve uredu, znaci nista 🙄🙄 a sutra ce biti, ona voli to dijete vise od mene 🙄🙄🙄, jos malog lozi da ide s njom, a on uziva u voznji, ne bi li ga rasplakala kad krene jer naravno ja sam zlocesta i necu dozvoliti da mali ide kod nje nociti... mislim ne pada mi na pamet. Ja joj lijepo kazem nemoj ga namjerno tjerati na suze, kad znas da ce dici uzbunu jer je njemu samo do vozanja, ona koluta ocima, pa sta fali da ide..
Ma mozemo i do Ayle na kaficu, Lika je cudo od prirode one turisticke kucice 😍... Zabavljamo joj sveki a mozda i izludimo il napijemo da Ayla ima bar par sati/dana vremena da dodje sebi psihicki ....
Manich ja u ruksak za radjaonu nosim litar jane sebi, litar muzu, malo onih dm vitaminskih grozdjanih bombona, dm bio cokoladice/plocice i mozda ubacim suhe slane perece ako mi dodje mucnina/zgaravica…nek se nadje svega 😂😂
A stavit cu i u kufer za sobu veliku vodu i slane stapice hah
Fali ti jos samo kulen i majoneza 😋 i gozba moze poceti…. Pitat ce te jeste dosli jesti ili roditi?
Ja mislim kad budem radjala da cu biti najgladnija… Hvala Bogu na Woltu pa si narucim mozda bude prosvercano, a ako treba izac cu ja u hodnik ispred da pojedem da nekome ne smeta 🙈
Kad vide kak sam zivcana gladna pustit ce sve 🤗
Ahahaha tako ja kad sam dosla u bolnicu ujutro i nose mi dorucak reko dal mogu jesti sestra neg sto ah reko miline pa rucak i vecera i taman rodila i eto dorucka najvise me veselilo kada znam da stize jelo a cimerica njoj se kao nesvida bolnicka hrana pa ja pojedi i njezino 😂
Moram se sad sjetit sto je nedavno Julie napisala kalo bi bilo fora da se mozemo naci jednom u zg recimo sa klincima da se upoznamo… I ja sam si sad zamislila kako bi se sve upisale od smjeha pored Ayle… Ona bi nas sve toliko nasmijala i razveselila svojim ludostima…
😂😂😂😂 Morale bi nositi maramice za suze od smijeha, al fina sam ti ja kad sam s nekim prvi put al nakon nekog vremena se opustim i onda krece šou
Evo tek sam vas sad stigla procitati… opet tema svekrive🙈.. moja je bila danas jer sam isla na pregled.. necu ni predpostavlkazi gdje je sve gurala nos 😳.. dođem s pregleda, ma ni da me pita je li sve uredu, znaci nista 🙄🙄 a sutra ce biti, ona voli to dijete vise od mene 🙄🙄🙄, jos malog lozi da ide s njom, a on uziva u voznji, ne bi li ga rasplakala kad krene jer naravno ja sam zlocesta i necu dozvoliti da mali ide kod nje nociti… mislim ne pada mi na pamet. Ja joj lijepo kazem nemoj ga namjerno tjerati na suze, kad znas da ce dici uzbunu jer je njemu samo do vozanja, ona koluta ocima, pa sta fali da ide..
Zena gura nos di mu nije mjesto, a dite jadno nezna da njoj rogovi vire iz kosa 😈 kako to nevolim
Ma mozemo i do Ayle na kaficu, Lika je cudo od prirode one turisticke kucice 😍… Zabavljamo joj sveki a mozda i izludimo il napijemo da Ayla ima bar par sati/dana vremena da dodje sebi psihicki ….
Nece zena da pije, ko zna kakva bi bila da popije 😂😂 dodite vrata su otvorena ako vas sveki primi u kucu 😂😂😂 rekla bi pizda vam materina kud ste dosle
Sortiraj odgovore
Najstariji