Mouse imaš sreće, dobra sveki je ko čovječa ribica, svi znaju da je rijetka, da negdje kakti postoji a zapravo ju nitko nikad nije vidio 😂🙈
Venus da, da…… prošli pun mjesec rodile njih tri a ja zakazala pa prešla u drugi dan 🤪
Noemi nemoj se sramiti, pa kaj onda ak si sveki i spijas slobodno reci…..istina oslobađa i te liturgijske sheme
🙆razotkrivena sam 😂🙈

Ma mozemo i do Ayle na kaficu, Lika je cudo od prirode one turisticke kucice 😍… Zabavljamo joj sveki a mozda i izludimo il napijemo da Ayla ima bar par sati/dana vremena da dodje sebi psihicki ….
Nece zena da pije, ko zna kakva bi bila da popije 😂😂 dodite vrata su otvorena ako vas sveki primi u kucu 😂😂😂 rekla bi pizda vam materina kud ste dosle
Ja bi rekla Kod Vas, Ayla ce za cas doc na kavicu da popijemo svi zajedno 🤗🤣🤣🤣🤣
Nebi mi nit isli gore tebi da ti ne radimo nered 🙈
Kako zamazete tako cete i pocistit, nisam vam ja neka za ciscenje
I ti si nama cool. 😂 Nije tebi nista na porodu bilo kad tako fino jedes..
Dorucka sam malo pojla i popla caj rucka isto malo al poslje sam jela kako sam bila 9 dana 🙄 i jos kako ima ceduljica na kojoj pise ime i prezime i jos pise dijetna hrana mislim se sta jedu oni koji su bas bas na dijetnoj hrani 😂😂😂🙈
Ma mozemo i do Ayle na kaficu, Lika je cudo od prirode one turisticke kucice 😍… Zabavljamo joj sveki a mozda i izludimo il napijemo da Ayla ima bar par sati/dana vremena da dodje sebi psihicki ….
Nece zena da pije, ko zna kakva bi bila da popije 😂😂 dodite vrata su otvorena ako vas sveki primi u kucu 😂😂😂 rekla bi pizda vam materina kud ste dosle
Ma produzile bi mi gore 😂😂😂

Ma produzile bi mi gore 😂😂😂
😂😂😂
Manich zasto vam ne daju vodu pit wtf, ja bi krepala da sam dehidrirana i jos u bolovima, a i bol je jaca kad su zene dehidrirane i lakse pucaju 😭😭 sta ako porod traje 5-10-15 sati?
Pikulice ma sigurno mi nece bit do hrane od boli, meni je to vise ko terapija, ako mi je muka samo slani stapici pomazu, s ovo sladje za energiju ako mi padne secer u krvi, jer mi se to lako dogadja a onda postanem malaksava sva. A i nitko nam ne zaviruje u ruksak pa mogu sta ocu unutra 😂😂

Kad sam bila na operaciji noge zove mene mama sta mi se jede, a ja gladna da bi vola pojela…. Dodje meni kebab iz AliKebaba najveci sto imaju, majka mi bila u magli a valjda od silne droge protiv bolova sto su dali ali pojela sam kebab bez da je ista ispalo iz njega 🤣🤣🤣🤣
😂😂😂😂😂 Sto volim kad se tako zelje ispunjavaju al to samo ako se sto desi🙄 tako men bilo prvi put kad sam rodila, majki oci pune suza svi me gledaju kao da sam na samrti i izvezli mene van iz predradaone na hodnik majka ujna muzeva i muz gledaju mene a ja njima gladna sam daj mi sto jest pita majka sestre sto smim ona da sto god hocu reko daj mi sendvic sa salamom sa sirom i maznem ja njega u sobi i zaspem drugi dan budim se kad je doso dorucak pojedem zaspem eto rucka pojedem zaspem do vecere i opet pojedem i zaspem jedva dosla na sebe a oni svi u bedu a ja samo jedem i spavam 😂🤪
🤣🤣🤣🤣🤣 Ma bilo je i tebi tesko znaju oni to, a i tebe su dobrano droksali ko i mene dok si toliko spavala. Neka si ti nama vesela cila mila i sita 🥰

Manich zasto vam ne daju vodu pit wtf, ja bi krepala da sam dehidrirana i jos u bolovima, a i bol je jaca kad su zene dehidrirane i lakse pucaju 😭😭 sta ako porod traje 5-10-15 sati?
Pikulicema sigurno mi nece bit do hrane od boli, meni je to vise ko terapija, ako mi je muka samo slani stapici pomazu, s ovo sladje za energiju ako mi padne secer u krvi, jer mi se to lako dogadja a onda postanem malaksava sva. A i nitko nam ne zaviruje u ruksak pa mogu sta ocu unutra 😂😂
Ne daju u Osijeku pit vode kao ako se nesto zakomplicira pa moras na hitan carski. 😕

Pikulicema sigurno mi nece bit do hrane od boli, meni je to vise ko terapija, ako mi je muka samo slani stapici pomazu, s ovo sladje za energiju ako mi padne secer u krvi, jer mi se to lako dogadja a onda postanem malaksava sva. A i nitko nam ne zaviruje u ruksak pa mogu sta ocu unutra 😂😂
Ne daju u Osijeku pit vode kao ako se nesto zakomplicira pa moras na hitan carski. 😕
Hvala na objasnjenju.. Iako realno valjda u onom procesu kad setas poslje klizme i dok jos ne legnes na onaj stol njihov nemogu valjda zabranit da tada jos popijes vode.. Mislim da to bez vode vrijedi onaj tren kad udjes u radjaonu. Tako sam ja barem shvatila..
Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji