Kaze meni mama ma ne trebas mijenat stalno pelene i vlazne maramice. I onda donese pampers, babylove i violeta vlazne maramice 🤦🤦
Ja sve koristim, lidlove lupilu, lumpi od konzuma od mullera beauty baby, pampres, violetu i za sad nema nikakvih problema
Ima onaj jedan vic o svekrvama. Kaze: udala se nevjesta i prvi dan kad je uselila u kucu kaze njoj svekrva: slusaj mala, ujutro u 5 kad se dignes i kad me vidis, ako mi je rubac na lijevoj strani mozes mi se obrati, a ako je na desnoj bjezi i ne progovaraj. A kaze nevjesta: slusaj stara, jebe se meni s koje je tebi strane rubac, u 11 da je kava na stolu! 😂😂
Eeee ja cula ovaaaaj slicnii tvom..
Imala neka žena sina, jedne godine on se oženi se on i dovede snajku u kuću. Prvo jutro piju snaha i svekrva kafu, i svekrva kaže:
-Da ti kažem odmah na početku - ja ti tako ujutru ustanem sednem da pijem kafu i ako zakačim karanfil na levo uvo, ne diraj me i ne govori mi ništa jer sam mnogo ljuta i nervozna. Ako je karanfil na desnoj, dobra sam.
-A ja ti ujutru ustanem - nastavi snajka -i drmnem prvo jednu pa drugu pa trecu rakiju a onda se jeebeee meni na kojoj ti je strani karanfil!!!
😂😂😂😂😂 Dobar je i taj
Bilo je u lidlu mozda cak jos imaju posto toga dode pun kufer u trg 3*100 za 15kn ja sam bila uzela a sad nisam al znam da ima pa onda se pretrpavam se.. I ko je piso za pampers sensitiv maramice sto to meni uzasno smrdi ja smrdljivijih maramica nisam vidla uzas
Ja sam pisala, sta da??? Dugo nisam te koristila, ak budu smrdile za malecku onda cu ih ja iskoristit 🤣🤣🤣🤣🤣
Ma ne smrde na malecku ionako samo guzu brises al men ruke od njih smrde uzasno fuj, bas sam majki rekla da men smrde po kravama 😂😂😂
Po kravama.... Eto im reklama: Ako vas vuce nostalgija za selom uzmite samo Pampers sensitive vl maramice 🤣🤣🤣🤣🤣🤣
Meni najljepše mirise maramice od Melema 😍 al mozda ih nekad u zivotu bace na 50% 🙈
Noemi ti si meni bas čudna, često komentiraš Ayli i uvijek se upustis u komentiranje glede svekrva.
Da ti nisi možda Aylina sveki pa nas tu muljaš 😂😂😂😂😂😂😂🙈🙈🙈🙈
Ayla čuvaj se, zato te Noemi fino isprati na počinak svaku noć 🙈🙈🙈🙈🙈🙈
Hahahahahahaha vicevi su ludilo. A ima i jedan kontra, kaze doveo sin 3 cure u kucu i kaze majci da pogodi koja ce mu od njih tri bit zena. Kaze majka: ova u sredini. Kaze sin: kako si znala? A ona ce na to: pa cim sam je vidila odma mi je digla živce.
Ugl ko im j.. mater evo da tako kazem. I ja bi mojoj glavu stukla svaki dan. Isto zivino mi na katu a oni u prizemlju Al su odvojeni ulazi ali dzabe.
Haaahah hahahah 🤣🤣🤣🤣🤣 prestaniteee opet sam se upisala jebemti mjehur i trudnocu pa nisam se ovoliko upisala ni kao beba majke mi... 🤭🤭🤭🤭🤭🤣🤣🤣🤣🤣🤣🙈🙈🙈🙈
Ayla zamisli nje da je na forumu, kad bi ujutro ti stavila sovicu i napisala ko je budan a ona pošalje evo me, kuhaj kavu 😂😂😂😂
Ajmee srecom nepijemo kavu skupa ona popje jednu ujutro i to je to, jedno vrijeme ona meni da ja kuham lipu kavu i da joj skuham, al oducla se od toga.. A kad mi spomene ness da ona to nezna a kad joj dode neko onda znade 🙄🙄
Da bi popila kavu s njom ujutro, trebala bi prvo popit 3 kave i normabel 😂
I rakijcu, ma jooj nebi bila ujutro kavu s njom a i nisam ujutro za druzenje nikad bila
Hahahaha Ayla ti si najluđa žena na forumu i šire. Deri ga miško, kakve vodene maramice i bakrači, maslinova i bademova ulja za kupanje, samo peglaj stara sta god pod ruku dodje. Tako i ja. Nego mi je presmiješno kako ti to napišeš i opišeš i briga te. 😂😂
Ps nek se ne uvrijede zene koje svoje bebe kupaju u bademovom ulju i sl, postujem svaciji izbor, nego ja to ne radim pa mi je ovo Aylino presmiješno jer ko da sebe gledam 😂
Hahahahahahaha vicevi su ludilo. A ima i jedan kontra, kaze doveo sin 3 cure u kucu i kaze majci da pogodi koja ce mu od njih tri bit zena. Kaze majka: ova u sredini. Kaze sin: kako si znala? A ona ce na to: pa cim sam je vidila odma mi je digla živce.
Ugl ko im j.. mater evo da tako kazem. I ja bi mojoj glavu stukla svaki dan. Isto zivino mi na katu a oni u prizemlju Al su odvojeni ulazi ali dzabe.
Hahah, razumimo se 🤪
I meni pampers vlazne smrde uzasno.. Violetine ja koristim cesto kao pomoc za skidanje sminke i bas su mi dobre ali nisam uzimala jos takve za bebana... Zasad sam uzela jedno veliko pakiranje baby love sensitive i od hippa i jos jedne zabb sam marku isto sve sensitive i kao sa 99% vode.. Iako vjerovatno u pocetku budem koristila gazicu za brisanje bebana barem preko dana a navece da se ne zezam s tim onda vlazne maramice i naravno kad nekud odemo vlazne su prakticnije..
Manich ma ja ne znam kakva ću sveki biti, možda i ja prosvikam pa budem ko Aylina 😂
Sortiraj odgovore
Najstariji