Jesenske bebe 2019. :)

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    11. Listopad 2019. 22:44

sunshine1

Hahahaha Ayla ti si najluđa žena na forumu i šire. Deri ga miško, kakve vodene maramice i bakrači, maslinova i bademova ulja za kupanje, samo peglaj stara sta god pod ruku dodje. Tako i ja. Nego mi je presmiješno kako ti to napišeš i opišeš i briga te. 😂😂
    Ps nek se ne uvrijede zene koje svoje bebe kupaju u bademovom ulju i sl, postujem svaciji izbor, nego ja to ne radim pa mi je ovo Aylino presmiješno jer ko da sebe gledam 😂

Ahahahahahahaahha upisat cu se ko manich, da mi nisi mozda sto u rodu? 

• Noemi1
    11. Listopad 2019. 22:44

Manich

mouse

Hehe cure vec kad ste kod svekrva da i ja kazem kakva je moja posto je cista suprotnost.. moja svekrva je meni kao druga mama, mi smo bas prijateljice i jedna drugoj mozemo svasta ispricat.. za 2 dana obje imamo rodjendan 🎂
    Zajedno odemo na kavu, u soping..
    Ne zivimo zajedno al zato se redovno cujemo porukama ili pozivom.. i mogu reci da bolju svekrvu si nisam mogla pozeljet 😄
    Mozda zvuci nestvarno al i to stvarno postoji 😊

Naravno da postoje ali bi ih ja tretirala kao neku ugrozenu vrstu hhahahah nema ih puno.. 🙈🙈🤭🤣

GMO 😂

11. Listopad 2019. 22:45

mouse

Hehe cure vec kad ste kod svekrva da i ja kazem kakva je moja posto je cista suprotnost.. moja svekrva je meni kao druga mama, mi smo bas prijateljice i jedna drugoj mozemo svasta ispricat.. za 2 dana obje imamo rodjendan 🎂
    Zajedno odemo na kavu, u soping..
    Ne zivimo zajedno al zato se redovno cujemo porukama ili pozivom.. i mogu reci da bolju svekrvu si nisam mogla pozeljet 😄
    Mozda zvuci nestvarno al i to stvarno postoji 😊

Blago tebi uhh 😎

11. Listopad 2019. 22:46

Manich

Julie

Manich ma ja ne znam kakva ću sveki biti, možda i ja prosvikam pa budem ko Aylina 😂

Al zamisli da Ayla mora biti sveki nekome… To bi tek bio show.. 🤭🙈🤣

Ja bi bila nabolja sveki, mene nezanima nista ako ce sve cetri u zrak i ozezi opleti

Venus
    11. Listopad 2019. 22:47

Ma ja Pampers svakako izbjegavam, nekako vise vjerujem i svabama i dmu, a i ne kupujem testirano na zivotinjama ☺️

A mama mi uzela jedne te melem za rodiliste, stvarno isto divno mirisu al su i one pune kemije, oni PeG i parabeni, pa opet radje ove vodenaste neke...
    A mislim od tih malo vise fensi i mirisnijih stvari da je hipp ok, isto ono paze na neke stvari. A nesto sto nikad na svoju bebu ne bih stavila je Johnson itd. Njih je 20 tis ljudi sudilo da su dobili rak od njihovog baby pudera, jer je talc imao azbest u sebi 😡😵

• Noemi1
    11. Listopad 2019. 22:47

Manich

Curkeee ja cu se danas morat ispricati malo ranije na spavanje nego inace jer sutra ujutro idem setati peseke iz azila pa da ne budem bas skroz slomljena.. Ali zasad sam jos tu… Samo prijavljujem na vrijeme da bas do 2h necu izdrzati haahha.. Iako je pun mjesec..

Ovdje vec 3 dana kruze price da je pun mjesec 😂 nemojte me lagati 😮

Venus
    11. Listopad 2019. 22:48

Na guglu pise da je pun mjesec 13.10. U nedjelju, a sjecate se zadnji put sta je bilo na pun mjesec, vas tri s foruma put radjaone 😂😂😂
    Isto me malo panika hahah

11. Listopad 2019. 22:51

Manich

Curkeee ja cu se danas morat ispricati malo ranije na spavanje nego inace jer sutra ujutro idem setati peseke iz azila pa da ne budem bas skroz slomljena.. Ali zasad sam jos tu… Samo prijavljujem na vrijeme da bas do 2h necu izdrzati haahha.. Iako je pun mjesec..

Uvik neki izgovor nisi fora ☹️ vidis da je pun mjesec a mi svi ludi 🤪

• Noemi1
    11. Listopad 2019. 22:51

Venus

Na guglu pise da je pun mjesec 13.10. U nedjelju, a sjecate se zadnji put sta je bilo na pun mjesec, vas tri s foruma put radjaone 😂😂😂
    Isto me malo panika hahah

Eo jos i u nedjelju 😂 jesi spakirala stvari? 

11. Listopad 2019. 22:54

Venus

Ma ja Pampers svakako izbjegavam, nekako vise vjerujem i svabama i dmu, a i ne kupujem testirano na zivotinjama ☺️

A mama mi uzela jedne te melem za rodiliste, stvarno isto divno mirisu al su i one pune kemije, oni PeG i parabeni, pa opet radje ove vodenaste neke…
    A mislim od tih malo vise fensi i mirisnijih stvari da je hipp ok, isto ono paze na neke stvari. A nesto sto nikad na svoju bebu ne bih stavila je Johnson itd. Njih je 20 tis ljudi sudilo da su dobili rak od njihovog baby pudera, jer je talc imao azbest u sebi 😡😵

Wtf ja to nisam znala, znam da Johnson i da ga slabo tko hoce.. Ja sam jedno vrijeme sebi uzimala njihov sampon jer kako mi samo pase helder šolder 🤪 pa sam morala neki znj uzimati i uzela taj.. Ma ja sam od njihovog prošvikala 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.