Jesenske bebe 2019. :)

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Noemi1
    11. Listopad 2019. 02:32

A sta je bilo s bebom? Jucer si spomenula za tu trudnocu s prijateljicom u isto vrijeme, ali da nije uspjelo 🙁 ako je previse privatno, zanemari pitanje 😊

11. Listopad 2019. 02:34

Kengurica

I mozete se ukljuciti prek vibera u Bipu i dobijete jos dodatnih 15% na ukupnu kupnju, ako vec niste. To nije 45% jer se ne zbraja 30% + 15%, nego se prvo sline 30 pa 15 od toga sad vec smanjenog iznosa. Mislim da je to cca 40,5% . Ja uzela avent rucnu izdajalicu. I pelene su na popustu. Meni se samo bio problem sjetiti sta sve trebam.

Ja nemam ovdje bipe pa od toga nista 😣 a dobro bi mi popust doso za pelene ili nes

• Noemi1
    11. Listopad 2019. 02:35

Manich

Curke meni se ne spava aliii posto sam joa uvijek prehladjena trebala bi malo vise sna da dodjem sebi jer sam si zacrtala neke obaveze sutra… Paa vas napustam sada nemojte pretjerat sa stranicama ujutro citam sve uz kavu.. 🤣😘🤗 Ljepo spavajte puseeee bebama 🤗🤗🤗♥️♥️♥️

Ma da, samo ti nju izresetaj pitanjima i zahtjevima. A ako opet budes trudna, mijenjaj ginekologa 😊 ii laku nooc 😘

11. Listopad 2019. 02:35

Manich

Curke meni se ne spava aliii posto sam joa uvijek prehladjena trebala bi malo vise sna da dodjem sebi jer sam si zacrtala neke obaveze sutra… Paa vas napustam sada nemojte pretjerat sa stranicama ujutro citam sve uz kavu.. 🤣😘🤗 Ljepo spavajte puseeee bebama 🤗🤗🤗♥️♥️♥️

Pusa i vama 😘😘 laku noc 

• Noemi1
    11. Listopad 2019. 02:37

ayla

Kengurica

I mozete se ukljuciti prek vibera u Bipu i dobijete jos dodatnih 15% na ukupnu kupnju, ako vec niste. To nije 45% jer se ne zbraja 30% + 15%, nego se prvo sline 30 pa 15 od toga sad vec smanjenog iznosa. Mislim da je to cca 40,5% . Ja uzela avent rucnu izdajalicu. I pelene su na popustu. Meni se samo bio problem sjetiti sta sve trebam.

Ja nemam ovdje bipe pa od toga nista 😣 a dobro bi mi popust doso za pelene ili nes

Ja imam al se pravim da ne postoji 😂 drazi mi muller ili dm 😂

11. Listopad 2019. 02:41

Noemi1

Asta je bilo s bebom? Jucer si spomenula za tu trudnocu s prijateljicom u isto vrijeme, ali da nije uspjelo 🙁 ako je previse privatno, zanemari pitanje 😊

Nije pisala sam vec,u 14 tj prestala s rastom i bilo je puno malformacija tek ustanovili u 17 tj skoro 18, dozivila sam šok tad posljedice su uvjek tu samo sto ih zatrpavam u sebi, isli geneticaru on reko da to nije vidio u zivotu toliko malfomacija da mi ne garantira da se nece ponoviti, jedva sam se ohrabrila na ovu trudnocu sto najgore svi bi doktori gledali phd nalaz a ja znam da oni niko mi nece reci sto se desilo jer to samo Bog zna sto se desilo.. Al hvala Bogu srećica je dosla i popunila svu prazninu 

11. Listopad 2019. 02:43

Noemi1

ayla

Kengurica

Ma ja u obadva idem kada moram a sad lovim akcije za pelene pa di god 😂😂 bila sam u dm uzela 3 paketa violete 2+1  i to mi supp

• Noemi1
    11. Listopad 2019. 02:44

ayla

Noemi1

Asta je bilo s bebom? Jucer si spomenula za tu trudnocu s prijateljicom u isto vrijeme, ali da nije uspjelo 🙁 ako je previse privatno, zanemari pitanje 😊

Nije pisala sam vec,u 14 tj prestala s rastom i bilo je puno malformacija tek ustanovili u 17 tj skoro 18, dozivila sam šok tad posljedice su uvjek tu samo sto ih zatrpavam u sebi, isli geneticaru on reko da to nije vidio u zivotu toliko malfomacija da mi ne garantira da se nece ponoviti, jedva sam se ohrabrila na ovu trudnocu sto najgore svi bi doktori gledali phd nalaz a ja znam da oni niko mi nece reci sto se desilo jer to samo Bog zna sto se desilo.. Al hvala Bogu srećica je dosla i popunila svu prazninu

Ajme grozno, ne ponovilo se vise nikad nikome. 😢 svaka cast, trebala je ogromna hrabrost za novu trudnocu. Aliii isplatilo ti se ❤

• Noemi1
    11. Listopad 2019. 02:47

ayla

Noemi1

ayla

Kengurica

Ma ja u obadva idem kada moram a sad lovim akcije za pelene pa di god 😂😂 bila sam u dm uzela 3 paketa violete 2+1 i to mi supp

Ja bila dobila pelene babylove xs, pa isla.mijenjat prerasto mi dok sam dobila. Pa dobijem pampers 1, taman sad potrosila i prelazim na 2. Bojim se kupovat vise pelene, nikad ne znam kad ce prerast 😃

11. Listopad 2019. 02:49

Noemi1

ayla

Noemi1

Ajme grozno, ne ponovilo se vise nikad nikome. 😢 svaka cast, trebala je ogromna hrabrost za novu trudnocu. Aliii isplatilo ti se ❤

Da rekla sam da to nebi pozelila ni ciganu kamo li kome drugome, godinu i pol sam ju skupljala da me muz nije nagovaro najvjerojatnije da nebi ni jos, al sad sam sretna jer je jer mi ovu srecu nemoze nitko platit i svaka neprospavana noc u trudnoci i sada se isplati, samo kad me pogleda okicama kad se probudi ja dobjem novu snagu za borbu s njom 😂😂🥰

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.