Cure, danas me drzi neki proljev. Da izvinete na opisu, ujutro dvije normalne stolice pa kasnije dvije vodenaste pa poslije rucka jedna meksa. Uhvatila me panika da to nije ono ciscenje pred porod, jos je rano, 34+5 sam. Bas mi frendica danas veli da mi se trbuh spustio a to sam i ja neki dan primijetila.
Da ne velim da nisam jos ni pipnula za pranne bebinu robicu, a sad sam isla na brzinu potrpati osnovno za bolnicu. Isto nisam kupila nista od ulozaka, jednokratnih gacica i sl. kaj treba.
Usrdno se nadam da je samo neka crijevna viroza u pitanju.
Ja to ciscenje opce nisam imala 🤷
Nisam ni ja. Vecer prije se najela, muž napravio čokoladni suffle sa dvije kreme,pogledala gospodina savršenog, ljubav je na selu, otišla spavati.. ujutro me budi susjedova radiona kraj stana, ja ljuta zatvaram prozor i idem nazad u krevet taman da cu se namjestiri stavila jastuk izmedu nogu kad ono sam "pčččč" pukao vodenjak 😅😂
Hhaha nisam jedina koja gleda savrsenog i ljubav je na selu.. 🤭🤣 Ako nista drugo za nasmijat se je dobro… Ja se nadam onom filmskom pucanju vodenjaka dok sam kuci i naspavana hahhh ali bome ne odlucujem ja od tome vec moj sincic koji ce pokucat kad se to njemu bude dalo… Nego curke koje su rodile ima li neki simptom koji se potrefio bas svima da se desio prije poroda recimo ono da se bebe smire ili tako nesto…. Da provedemo malo istrazivanje ima li nesto da je bas bilo kod svake koja je rodila da se desilo prije poroda… Mozdaa ima neki cesti simptom koji se desio vecini da se po tome ravnamo..
Ja velim imala sam ciscenje prirodno i jos sam imala neki osjecaj da bi to moglo uskoro i naravno cijelu trudnocu sam znala da cu prije termina roditi
Marla i ja zajedno u sobi!!!!! 🤣😂🤣
Preee dobroo.. Sretno curke 😘😘
Hahhahaah a zezaaas stvarnoo? 🤣😂 A jeste ljepo krenule ajde sad brzo nac Deju.. Blago vama u zg vi stalno neki party tamo u rodilistu... Kad krenem u bolnicu napisat cu si na celo Manich pa ako se koja iz os nadje tamo javite seeeee da imamo i mi party a ne samo u zg... 🤣😘
Cure, danas me drzi neki proljev. Da izvinete na opisu, ujutro dvije normalne stolice pa kasnije dvije vodenaste pa poslije rucka jedna meksa. Uhvatila me panika da to nije ono ciscenje pred porod, jos je rano, 34+5 sam. Bas mi frendica danas veli da mi se trbuh spustio a to sam i ja neki dan primijetila.
Da ne velim da nisam jos ni pipnula za pranne bebinu robicu, a sad sam isla na brzinu potrpati osnovno za bolnicu. Isto nisam kupila nista od ulozaka, jednokratnih gacica i sl. kaj treba.
Nisam ni ja. Vecer prije se najela, muž napravio čokoladni suffle sa dvije kreme,pogledala gospodina savršenog, ljubav je na selu, otišla spavati.. ujutro me budi susjedova radiona kraj stana, ja ljuta zatvaram prozor i idem nazad u krevet taman da cu se namjestiri stavila jastuk izmedu nogu kad ono sam "pčččč" pukao vodenjak 😅😂
Garant si rekla i kud bas sad 😂😂😂 kao i ja ujutro u pol 6
Hahahah
Rekla sam 'nemoj me zezatiiii' mislila sam još odspavati,taman sam se namjestila 😬
Ja imam 3bocice jednu za caj jednu za vodu i naravno jedna za mljeko, caj skuham ujutro i dajem joj ga cijeli dan i svaki dan pravim novi i tu je staklena bocica aventova, mljeko tkd staklena dr brown za manje zraka da guta i nju isperem kad idem praviti mljeko onom vrucom vodom ruke sprzim dok ju promucam a nekad jednostavno ulijem u nju vodu vrelu i dudu okrenem u njoj napako i tako drzim a ovu za vodu imam onu malu aventovu anti colic i nju otkuvavam duze i cesce samo sto joj tek popodne dajem vode ujutro caj i mljeko.. I jos sam za mljeko sad promjenila sisacu
Garant si rekla i kud bas sad 😂😂😂 kao i ja ujutro u pol 6
Hahahah
Rekla sam 'nemoj me zezatiiii' mislila sam još odspavati,taman sam se namjestila 😬
Hahaha tako kad sam ja osjetila da nesto kao curi ma reko nee umisljam al poslje kad sam osla u wc skuzim da ne umisljam 😂😂
Bas fora
Kako ste se samo skuzile 😂
Sretno i tebi loptica
Meni se smirio proljev, tako da se nadam da je samo neka crijevna virozica.
Sutra idem u kupovinu ulozaka, gacica, detergenta za bebe i na posao.
Znam da je već bilo ali da ne tražim, sto ste koristile od gore navedenog?
Ja sam uzela Frosch baby deterdzent, uloske chicco i jessa i mrezaste gacice iz dm--a
Sortiraj odgovore
Najstariji