Marla i ja zajedno u sobi!!!!! 🤣😂🤣
Bas fora
Kako ste se samo skuzile 😂
Sretno i tebi loptica

Meni se smirio proljev, tako da se nadam da je samo neka crijevna virozica.
Sutra idem u kupovinu ulozaka, gacica, detergenta za bebe i na posao.
Znam da je već bilo ali da ne tražim, sto ste koristile od gore navedenog?
Ja sam uzela Frosch baby deterdzent, uloske chicco i jessa i mrezaste gacice iz dm--a

Ja nila baby, uloske vir 80, lola lady i chicco, gacice iz dm i apoteke
Marla i ja zajedno u sobi!!!!! 🤣😂🤣
Predobro... Kako je krenulo od stresa, plakanja i svega mozda vam se i ja jos uvijek pridruzim... 🙈
Sretno cure i lijepo druskanje vam zelim 🥰

Uloske vir 80 i vidit cu hocu pezzly (muller, te sam zadnji put) ili chicco, gacice budem to.to, detergent ariel baby

Imate toto mrezaste u dm-u, ja jucer isprobavala doma i svakako bolje uzmite L velicinu da je komotnije, svakako ide gigantski ulozak unutra, a inace M nosim. A u mulleru sam nasla isto neke njemacke u maloj kartonskoj kutijici pak od 5 jednokratnih, da nisu mrezaste. Chicco uloske sam jer sam cula sa su najbolji, svi kazu da se Vir lijepe za punte i bolje izbjegnuti. A za brisanje i osvjezenje sam uzela Balea vodeni sprej onako pod tlakom i one blazinice za bebe pa cu se s njima tapkati nakon mokrenja.
Ja sam bila jedva docekala prestanak mirovanja i hodanja, i sad nakon par setnji vec mi dosta svega, veceras otisli autom na pice i kratko u emmezzetu i ja se sva gegam ko pingvin, bas mi jak pritisak u zdjelici, stomak se malo spustio i dobijem odmah menstrualne ka grceve kad se umorim 😅
Nego jel bi bilo pametno u krevet staviti onu nepromocivu podlogu pod guzu, u slucaju da mi u po noci pljusne voda? 😃😃😃

Loptica u Marla ajme super 😂🙈 kak ste skužile? Ja sam se Regini opisala tj odjeću pa me nije mogla fulat a i Tikky me vidjela kad sam došla sa trudovima samo nije znala da sam to ja 😂😂😂😂
Pikulica jesi se čula možda sa Dejom?

Loptica u Marla ajme super 😂🙈 kak ste skužile? Ja sam se Regini opisala tj odjeću pa me nije mogla fulat a i Tikky me vidjela kad sam došla sa trudovima samo nije znala da sam to ja 😂😂😂😂
Pikulica jesi se čula možda sa Dejom?
Kazem ja tamo kod vas stalno neki party u bolnici.. Da je svijet tako mali da se toliko cura bas sa naseg foruma srelo tamo.. Fora mi je to.. E daa pa Pikulica bi mogla znati sta je sa Dejom..
Imate toto mrezaste u dm-u, ja jucer isprobavala doma i svakako bolje uzmite L velicinu da je komotnije, svakako ide gigantski ulozak unutra, a inace M nosim. A u mulleru sam nasla isto neke njemacke u maloj kartonskoj kutijici pak od 5 jednokratnih, da nisu mrezaste. Chicco uloske sam jer sam cula sa su najbolji, svi kazu da se Vir lijepe za punte i bolje izbjegnuti. A za brisanje i osvjezenje sam uzela Balea vodeni sprej onako pod tlakom i one blazinice za bebe pa cu se s njima tapkati nakon mokrenja.
Ja sam bila jedva docekala prestanak mirovanja i hodanja, i sad nakon par setnji vec mi dosta svega, veceras otisli autom na pice i kratko u emmezzetu i ja se sva gegam ko pingvin, bas mi jak pritisak u zdjelici, stomak se malo spustio i dobijem odmah menstrualne ka grceve kad se umorim 😅
Nego jel bi bilo pametno u krevet staviti onu nepromocivu podlogu pod guzu, u slucaju da mi u po noci pljusne voda? 😃😃😃
Eee o tom sam i ja razmisljala ja cu stavit jednu podlogu ispod same plahte za svaki slucaj... Malo mi je zeunuto sredit madrac poslje ako ode voda po njemu..
Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji