Drage moje, moje meni je sve ovo toliko nestvarno da vam se javljam s wc skoljke 🤣🤣🤣 Isprike ako nekome smeta, ali dosadno je malo tu 🤣🤣🤣
I dalje su mi trudovi nepravilni, ali sam otvorena 6 cm tak da nakon ove zabave, sibam u radjaonu 😅 jedino nije zabavno kad me uhvati trud 🤪
Dosla sam na nagovor mame, inace bih ja jos bila doma 😅
Dejakaj ima kod tebe? 🤗
🤣🤣🤣🤣🤣 Ajmeeeee,sretno🤗🤗🤗🤗
Ja usisavam🤣🤣🤣🤣🤣 Ma nis kod mene…
Ako hoces trudove, ja imam prljavih prozora, cekaju na ciscenje 🤔
Daj adresu🤣🤣🤣🤣🤣🤣
Cekaj da se skupi jos kandidata, treba netko i usisat i prasinu obrisat 😂 al dobro nema sunca pa se ne vidi 😂
Ma sumnjam…Vidjeti cemo…Jucer su mi svi prijetili da se smirim i odmaram,kakvo ciscenje,kaj ja hocu roditi po onom nevremenu🤦♀️🤣🤣🤣
Nama je pomaknut termin na ponedjeljak, ali smo u nedjelju tamo pa se vjerojatno vidimo :)
Jeste vas dvije u ponedjeljak u Vinogradskoj? Ja imam carski u ponedjeljak zakazan! 😁
Ja idem sutra na inducirani…a Marla isto ima u pon zakazan carski😁 Wuhuuu,skuplja se ekipa u Vinogradskoj😁🤣
Pa kud ste navalile sve odjednom, guzvu cete napraviti 😂
De zamisli kad vas stave skupa u sobu. Nas su tri stavili recimo zajedno koje smo rodile unutar 2 sata
Frajla, hahahahhahaha! Vidjet ćeš kad se bude javljala samo jedna od nas i podnosila izvještaj za sve 3. 😂🤣
Pozdrav cure, pratila sam vas neko vrijeme tijekom trudnoce, nakon sto sam rodila par puta sam povirila u grupu u potrazi za nekim savjetom ili pricom od vas koje ste rodile te sam se napokon odlucila, ako me primate u grupu, pridruziti.
Hoho.dobrosla.😃 svi su dobrodisli, jos ako si 🦉 super,.uvijek se imas s kim dopisivati 😀
Decko je, rodila sam 22.08. (termin je bio 25.08.)
Iskustvo s poroda super, s obzirom da mi je prva trudnoca zadovoljna sam da je tako proslo i ostalo u lijepom sjecanju.Ako nekog zanima, mogu ukratko otipkati svoje iskustvo..
O, pa to je sad već veliki dečko
Naravno da nas zanima
Decko je, rodila sam 22.08. (termin je bio 25.08.)
Iskustvo s poroda super, s obzirom da mi je prva trudnoca zadovoljna sam da je tako proslo i ostalo u lijepom sjecanju.Ako nekog zanima, mogu ukratko otipkati svoje iskustvo..
Mene zanima 😃 ja volim slusat iskustva s poroda 🤷 di si rodila?
Ayla aj dodas TeBu na popis 😊 e i.pitanje, kako dajes rojazol? Na zlicu ili? Koliko puta na dan? Ja stavim na dudu malo i dajem. Uvijek mljacka, fino mu 😁
Manich pa mozes traziti da te prosljedi na daljnje kontrole u trudnicku u osijek... :)
Ja se kupala ravno sat vremena, jer sam u pauzama od samponiranja kose i cekanja da maska djeluje ribala staklo od tus kabine i plocice i pod i sve uglancala s onim Frosch octom pa se sjaji ko iz ducana 😂 pa jos malo depilacije itd. Na kraju me sorali menstrualni grcevi zadnjih 20min i sad sam morala lec prije susenja kose i pregleda malo, da dodjem sebi 😂
Joj bit ce fino opet nekad sageti se i cucnuti bez da su noge raskoracene 3metra i bez da imam osjecaj da ce bebana izletit iz mene ko raketa 😅
Teba dobrodošla 😊
Frajla opasna si, gora od porezne 😂🙈
Evo mi jučer dobili termin za krštenje, to sam zaboravila napisati 😍
E mislim da je u ovoj grupi mal broj cura koje su rezane? Bila sam misljenja da je epiziotomija standardna procedura na porodu, ali kako tko pise iskustva stekla sam dojam ds ipak nije. Sto je odlicno, laksi je oporavak 😊
Venus i staklo od tus kabine se racuna, staklo je staklo. I ti bi isla rodit, a? 😂
E mislim da je u ovoj grupi mal broj cura koje su rezane? Bila sam misljenja da je epiziotomija standardna procedura na porodu, ali kako tko pise iskustva stekla sam dojam ds ipak nije. Sto je odlicno, laksi je oporavak 😊
Venus i staklo od tus kabine se racuna, staklo je staklo. I ti bi isla rodit, a? 😂
Dasta, nije nam ona obicna ugradbena tus kabina vec mozaik plocice, kvadratni oblik i pregrada od stakla. Onda vec mjesec dva gledam one tockice od vode bijele, dusu mi pojelo, a bila na strogom mirovanju... muske ne vrijedi ni pokusat poslat da tako sto ociste... i danas jedva docekala, ribala spuzvom cenat po cenat 😅 al i vanjska strana puna fleka od vode 😖 to cu drugi dan haha
Sortiraj odgovore
Najstariji