Jesenske bebe 2019. :)

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Pikulica19
    03. Listopad 2019. 16:13

Venus

Ja se kupala ravno sat vremena, jer sam u pauzama od samponiranja kose i cekanja da maska djeluje ribala staklo od tus kabine i plocice i pod i sve uglancala s onim Frosch octom pa se sjaji ko iz ducana 😂 pa jos malo depilacije itd. Na kraju me sorali menstrualni grcevi zadnjih 20min i sad sam morala lec prije susenja kose i pregleda malo, da dodjem sebi 😂

Joj bit ce fino opet nekad sageti se i cucnuti bez da su noge raskoracene 3metra i bez da imam osjecaj da ce bebana izletit iz mene ko raketa 😅

Tako i ja na isti nacin skoro, nakon kupanja-odmor, nakon susenja kose - odmor, nakon papanja-odmor, nakon wc-a - odmor, nakon oblacenja- odmor, nakon obuvanja- odmor.... Svaka radnja-odmor
    Umorna sam kao pas 🤣🤣🤣🤣🤣

Marla5
    03. Listopad 2019. 16:16

Loptica10

Deja1988

Loptica10

Marla5

Deja1988

Ma sumnjam…Vidjeti cemo…Jucer su mi svi prijetili da se smirim i odmaram,kakvo ciscenje,kaj ja hocu roditi po onom nevremenu🤦‍♀️🤣🤣🤣

Nama je pomaknut termin na ponedjeljak, ali smo u nedjelju tamo pa se vjerojatno vidimo :)

Jeste vas dvije u ponedjeljak u Vinogradskoj? Ja imam carski u ponedjeljak zakazan! 😁

Ja idem sutra na inducirani…a Marla isto ima u pon zakazan carski😁 Wuhuuu,skuplja se ekipa u Vinogradskoj😁🤣

Hahahhahaha. Baš mi je drago da će biti ekipe s foruma. 🤣😂
    Marla je li carski ili ovaj francuski?
    Deja1988 sretno sutra!!!!!!!!

Obicni carski jer je ispalo da je beba prevelika za francuski. Za njega je rez manji nego za obicni pa beba od 4.5 kg ne bi mogla proci... 

Mi jos ne vjerujemo da ce biti toliko velik. Muz je bio tako sladak kad je rekao da necemo nikom reci da je doktor napisao fetus magnus da se dijete ne bi osjecalo lose :) 

Mi smo skroz prosjecni cak i sitniji ljudi mada imamo bracu koja su bas gromade. Ili je potegnuo te gene ili je dijabetes (mada su vrijednosti uredne) ili jednostavno to jer sam cijelu trudnocu unatoc mucninama straaaasno gladna. Pa me netko pita: jel ti se jede nesto odredjeno? Ne! Sve mi se jede!  Natukla 20 kg, ali se ne brinem oko toga kak cu to skinuti nego se osjecam lose da sam zakomplicira porod i da bi dijete moglo imati posljedice. Ali to je bilo vise ko bolest. Cak sam pisala jedno vrijeme Sve sto jedem, izbacila kruh, sve brasnasto i slatko... Nadam se da ce konacno prestati.

luce35
    03. Listopad 2019. 16:17

Manich

Curke meni je toliko lose zbog glupog pregleda da razmisljam ako ne prodje ili se nastavi pogorsavati da cu otic na hitnu. Znaci vec sam u par navrata zaplakala koliko me dolje presjeca kao da mi netko zabija noz u rodnicu.. Uz to mi se stomak toliko steze da me od toga vec bole i ledja i muka mi je u zelucu. Osjecam se grozno i jedva odem na wc piskiti koliko boli.. Sad sam legla i pokusat cu se umiriti i zaspati.

Strpi se malo, nadji neku pozu i lezi. Mene je u ponedjeljak isto uzasno presjecalo iza pregleda a i sam pregled me bolio. Kaze dr to je zato sto ti je svakim danom sve osjetljivije, pregled je obavila kao i uvijek do tada al mi bilo bolno dok me palpirala.

• Pikulica19
    03. Listopad 2019. 16:27

Cure... Dali se kojoj desilo dok je mirovala tj. polusjedila da joj je gornji dio uzario se i onako ko da ga struja stresla peckalo i onda iza toga svrbilo?
    Nikad mi to dosad nije bilo 😒

03. Listopad 2019. 16:30

Frajla

TeBa

Pozdrav cure, pratila sam vas neko vrijeme tijekom trudnoce, nakon sto sam rodila par puta sam povirila u grupu u potrazi za nekim savjetom ili pricom od vas koje ste rodile te sam se napokon odlucila, ako me primate u grupu, pridruziti.

Dobro nam dosla 🥰
    Kad si rodila, jel curka ili decko
    Ime, prezime, adresu, oib i krvnu grupu molim 🤪
    Salim se malo, slobodno nam se pridruzi i tipkaj. Iskustva s poroda su isto dobrodošla 😊

Dobrodosla 😊 
    Moram ovo komentirati koliko si spaljena 😂😂😂😂 

03. Listopad 2019. 16:32

TeBa

Decko je, rodila sam 22.08. (termin je bio 25.08.)
    Iskustvo s poroda super, s obzirom da mi je prva trudnoca zadovoljna sam da je tako proslo i ostalo u lijepom sjecanju. Ako nekog zanima, mogu ukratko otipkati svoje iskustvo..

Na moj termin 😍😍 slobodno ti pisi 

03. Listopad 2019. 16:36

Noemi1

TeBa

Decko je, rodila sam 22.08. (termin je bio 25.08.)
    Iskustvo s poroda super, s obzirom da mi je prva trudnoca zadovoljna sam da je tako proslo i ostalo u lijepom sjecanju. Ako nekog zanima, mogu ukratko otipkati svoje iskustvo..

Mene zanima 😃 ja volim slusat iskustva s poroda 🤷 di si rodila?
    Ayla aj dodas TeBu na popis 😊 e i.pitanje, kako dajes rojazol? Na zlicu ili? Koliko puta na dan? Ja stavim na dudu malo i dajem. Uvijek mljacka, fino mu 😁

Budem poslje, dajem s gazom, na dudu a 2,3 puta dnevno koliko stignem jer non stop jede ili spava  😂😂 moja se izriga kad joj dadem na dudu 

• TeBa
    03. Listopad 2019. 16:39

Ayla vidila sam da si pisala nesto u vezi soora, pa jesi gel uzela na svoju ruku ili ti je pedijatrica rekla bas? Patronazna mi rekla da pitamo na prvom pregledu ocemo uzimat ili ne pa doktorica nista nije rekla...pa sad ne znam da uzmem ili ne uzimam kako ova nista nije rekla

• Noemi1
    03. Listopad 2019. 17:20

Teba,.cini mi se dobar porod 😊 kako ste sada? Ste se vec navikli jedno na drugo? Meni je pedijatar rekao da uzmem rojazol za soor. 

• TeBa
    03. Listopad 2019. 17:50

Noemi1

Teba,.cini mi se dobar porod 😊 kako ste sada? Ste se vec navikli jedno na drugo? Meni je pedijatar rekao da uzmem rojazol za soor.

Ma porod je super prosao, bolilo je, vise oni trudovi pred izgon neg sam izgon.uglavnom ja sam zadovoljna svime i osobljem i sve..
    Super smo, naviki se jesmo,ali jos se navikavamo, jos ga se ne mogu nagledati iako je proslo vise od mjesec dana 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.

Odustani

POVEZANI ČLANCI