Jesenske bebe 2019. :)

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    02. Listopad 2019. 22:47

Marla5 ajmeee hvala hvala hvala tebi puno, evo uspjela sam! 🥰🥰🥰

02. Listopad 2019. 22:53

Pa da Ayla opekla se i od onda strah me natjerao da volim vodu.. Jednako toliko obozavam cajeve i jedva cekam da ih ponovno mogu piti.  Evo ja sredila ticker.. Pa meni pisalo za predvidjen datum poroda 17.10 nemam pojma odakle taj datum.. 🤔 Ugl sada sam stavila pod predvidjen datum poroda 26.10 kako i pise svuda.. I eto sada valja.. 😌

02. Listopad 2019. 22:56

Andrea ja skuzila da si ti iz djakova hahaha sry.. Paa da pitaj u bolnici za broj jer ja nisam upucena u to posto je meni bila vec ova iz naseg mjesta.. Zao mi samo sto mi nije dosao onaj lik.  Kod nas radi cura jedna i jedan lik i lik je zakoooon.. Ova cura mi je super djelovala ali nisam se bas opustila pored nje onak kako sam ocekivala.. 

02. Listopad 2019. 22:59

Manich

Pa da Ayla opekla se i od onda strah me natjerao da volim vodu.. Jednako toliko obozavam cajeve i jedva cekam da ih ponovno mogu piti. Evo ja sredila ticker.. Pa meni pisalo za predvidjen datum poroda 17.10 nemam pojma odakle taj datum.. 🤔 Ugl sada sam stavila pod predvidjen datum poroda 26.10 kako i pise svuda.. I eto sada valja.. 😌

Manich

Pa da Ayla opekla se i od onda strah me natjerao da volim vodu.. Jednako toliko obozavam cajeve i jedva cekam da ih ponovno mogu piti. Evo ja sredila ticker.. Pa meni pisalo za predvidjen datum poroda 17.10 nemam pojma odakle taj datum.. 🤔 Ugl sada sam stavila pod predvidjen datum poroda 26.10 kako i pise svuda.. I eto sada valja.. 😌

Ja ni jedno ni drugo, pa ja sam pila cajeve vocne od sipka, tresnje, sumsko voce, kamilicu(znam nije vocni) 😂 brusnicu, uvin h, mentu al to sve jer mi kava nije pasala poslje sam pocela bijelu kavu 

• Noemi1
    02. Listopad 2019. 23:01

Manich

Noemi1

Manich

Frajla

ayla

Andrea21

Manichmeni ja tako zao sto ne smijemo vodu pit :(
    Aylavjerujem ti 😂😂 ma meni je do mobitela samo da mogu decku javiti sve.. jer nije ovdje.. a mislim da nikome drugome necu ni javiti da radam, bas me briga 🤷‍♀️😂😂

Ma najbolje ne, mene su poruke iscepile i zvanje esil rodila.. Obolis na zivce dok svima odgovoris a da bude stvar bolja svi skupa side al ne svatko mora poslat poruku sa svoga mobitela 🙄🙄

E bas sam si maloprije mislila o tom mobitelu, ja bi ga uzela da mogu bar selfi s bebom opaliti poslje poroda kad ne mogu racunati da ce muz uci ovaj puta.
    Al stvarno neznam gdje bi s njim tamo 🤔

Hahahaha doslo mi da napisem u grudnjak al nemamo grudnjak na porodu paaa trt nis od toga.. Neznam ja cu mozda ipak spakirat u mali neseser ono sto mi stoji na popisu za "manju torbu za rodiliste" taman to sto pise mi stane unutra tako i mobitel. Al znate sta mene vise brine.. Ostavit taj isti mob u sobi u torbi sa ostalim stvarima. Tko mi garantira da netko nece cackat po tome i uzet mob. Mozda sam sad bezobrazna ili paranoicna al ono hajd znaj sto posto da ti je mob siguran u torbi dok ti lezis satima u radjaoni… 🤔😒

Onaj tko te doveze zakljuca tvoje stvari u ormaric s kljucem. Bar je meni muz tako zakljucao. I tamo je ostavio i svoje stvari, presvukao se i dosao u radjaonu.

A ako me doveze hitna i dodjem sama? Hihi a valjda ce mi dozvolit da si to barem sama onda spremim..

Onda ti stave ispod kreveta stvari. Pa se stvari vozaju s tobom iz radjaone do sobe. A dok ne udjes u radjaonu, budu valjda u predradjaoni. Tamo ionako ne smije nitko uci. 

02. Listopad 2019. 23:02

Manich nemoj zezat da ima lik, predobro :D 
    Ma ja bi bas htjela da mi barem eto kada rodim netko pomogne i pokaze ( osim u bolnici ) to za pupak ili da vide jeli ja to dobro radim, i da mi ju malo pomogne okupati i za to dojenje. Inace sam bujnih grudi i puna sam mlijeka,pocelo mi je curiti jos u 17om tjednu, i jos sam ultrazvuk dojki bila radila pa su mi rekli da bas imam taj tip dojki, pa eto nadam se da ce curica sisati jer dohranu ne zelim nikako davati naspram ove majke prirode 🤗 joj sad sam sva uzbudena 

02. Listopad 2019. 23:02

Men je patronazna bila davni dana, zaboli nju ćosak za mene sad cu sama vagati stat cu na vagu ja pa onda uzet nju i oduzeti, tek 24 idem pedijatru a volila bi znati kako napreduje 

02. Listopad 2019. 23:06

Ayla jhahahahahah koja si ti kraljica

• Noemi1
    02. Listopad 2019. 23:06

Andrea21

Manichdaa, da idem, meni je 18.10 termin 🤗 mozda cemo se druzit u bolnici tko zna, zivim tu u osj ali inace mi je ginekolog u djakovu bio, i sad su mi bas dopustili da nemoram vise u dj dolaziti na kontrole jer me nema tko voziti pa od pon krecem u trudnicku ambulantu u bolnicu na kontrole, sve me nesta strah kakvi ce i na kontrolama biti haha :/
    Btw ja im moram rec kad rodim za patronaznu da mi treba iz osijeka jel inace salju po tom gdje si na zdravstvu… imas ti broj mozda od patronaznih? Ja sam bas htjela da me posjeti ona prije nego sto rodim
    Ja cu zvat taxi da me vozi, samo ne znam ko ce mi torbu nosit, teska je kao i ja 😅

Pitaju te u bolnici adresu na kojoj zivis bez obzira sta je u hzzou, bas zbog patronaze. Pa onda kazes. Ja nisam zvala prije poroda. Oni su prijavili da sam rodila. I dan nakon izlaska dosla patronazna. Super zena, bas mi zao sto me vise ne posjecuje 😐 bas mo bila draga i imala.dobrih savjeta 😊

02. Listopad 2019. 23:11

Noemi1 ajde super onda, bas mi je drago da imate lijepa iskustva s patronaznom :) mene to veseli jako, i volila bi da me posjeti vise puta, barem koliko bude potrebno 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.