Jesenske bebe 2019. :)

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    02. Listopad 2019. 23:13

Andrea21

Aylajhahahahahah koja si ti kraljica

A stocu kazem kako je, sto bi rekli ovo samo ođe ima 

Marla5
    02. Listopad 2019. 23:19

Andrea21

Marla5ajmeee hvala hvala hvala tebi puno, evo uspjela sam! 🥰🥰🥰

Bravo 👏 :) 

• Noemi1
    02. Listopad 2019. 23:20

Andrea21

Noemi1 ajde super onda, bas mi je drago da imate lijepa iskustva s patronaznom :) mene to veseli jako, i volila bi da me posjeti vise puta, barem koliko bude potrebno

E meni je bila sigurno 6,7 puta. Ako ne i vise. I pokazala pupak kako se previja i kupala ga je svaki put, vagala, gledala motoriku, stavljala na trbuscic, vjezbala kukove i pitala kako meni rana, krvarenje i slicno. Super savjeti svakako 😊 

02. Listopad 2019. 23:21

Noemi1 ajme prepre super! Kada ga je pocela kupati? Jeli se sjecas? 

02. Listopad 2019. 23:25

Noemi1

Andrea21

Noemi1 ajde super onda, bas mi je drago da imate lijepa iskustva s patronaznom :) mene to veseli jako, i volila bi da me posjeti vise puta, barem koliko bude potrebno

E meni je bila sigurno 6,7 puta. Ako ne i vise. I pokazala pupak kako se previja i kupala ga je svaki put, vagala, gledala motoriku, stavljala na trbuscic, vjezbala kukove i pitala kako meni rana, krvarenje i slicno. Super savjeti svakako 😊

Ajme blago ti se moja se jadna satrala, jedva izvagnula i jos je rekla da ce izmjeriti pa nije bila lina to uciniti i sidla 5min s menom pricala o svojoj unucadi i eto koristi 🤦‍♀️

02. Listopad 2019. 23:29

Noemi1

Andrea21

Manichdaa, da idem, meni je 18.10 termin 🤗 mozda cemo se druzit u bolnici tko zna, zivim tu u osj ali inace mi je ginekolog u djakovu bio, i sad su mi bas dopustili da nemoram vise u dj dolaziti na kontrole jer me nema tko voziti pa od pon krecem u trudnicku ambulantu u bolnicu na kontrole, sve me nesta strah kakvi ce i na kontrolama biti haha :/
    Btw ja im moram rec kad rodim za patronaznu da mi treba iz osijeka jel inace salju po tom gdje si na zdravstvu… imas ti broj mozda od patronaznih? Ja sam bas htjela da me posjeti ona prije nego sto rodim
    Ja cu zvat taxi da me vozi, samo ne znam ko ce mi torbu nosit, teska je kao i ja 😅

Pitaju te u bolnici adresu na kojoj zivis bez obzira sta je u hzzou, bas zbog patronaze. Pa onda kazes. Ja nisam zvala prije poroda. Oni su prijavili da sam rodila. I dan nakon izlaska dosla patronazna. Super zena, bas mi zao sto me vise ne posjecuje 😐 bas mo bila draga i imala.dobrih savjeta 😊

Meni moja rekla da joj se sama javim kad dodjem kuc iz bolnice pa ce doci... Dobra je mislim samo nismo dugo pricale a u biti nismp ni imale o cemu jer sve sto je ona spomenula da moram imati ja samo klimala glavom i rekla imam, imam, imam a ona kaze svaka cast dobro si se informirala s obzirom da je prva beba. Ugl ja sam joj rekla da bi voljela da mi ona pokaze prvo kupanje kao mama moja zna ali ja sam rekla da zelim da mi ona pokaze pa da sam mirna da onda to radim ispravno. I upisat cu malca kod pedijatrice koja radi prvi pregled bebe vec nakon 15 dana sto mi se jako svidjelo.. A i poznajem tu doktoricu i stvarno je super sa djecom moja necakinja ide kod nje.  

02. Listopad 2019. 23:36

Negooo curke meni se tako ten pogorsao u zadnjih dva tjedna.. Stalno neke cvimbe iskacu do sada sam si bila ljepa cijelu trudnocu osim pocetka kad sam bila sva jadna od bljuvanja hahaha.. A sad opet eto nemogu nikuda bez sminke a i masti mi se lice nenormalno i cak sam dobila perut sto nikad u zivotu nisam imala 😭🙄😓 ima koja slican problem ovako pred kraj? 

02. Listopad 2019. 23:51

Manich

Negooo curke meni se tako ten pogorsao u zadnjih dva tjedna.. Stalno neke cvimbe iskacu do sada sam si bila ljepa cijelu trudnocu osim pocetka kad sam bila sva jadna od bljuvanja hahaha.. A sad opet eto nemogu nikuda bez sminke a i masti mi se lice nenormalno i cak sam dobila perut sto nikad u zivotu nisam imala 😭🙄😓 ima koja slican problem ovako pred kraj?

Ja sam sebi cijelu trudnocu bila bljakic, kad mi je trbuh narasto ono bas bas tad sam se pocela sama sebi svidati a onda opet pred kraj fujic ali i dalje si izgledam kao da me poplava izbacila cisto me zanima kada cu si pocet izgledati ljepo kao nekada ili mozda nikada, mozda mi curka ljepotu ukrala 😂😂🤷‍♀️

02. Listopad 2019. 23:53

I evo da se malo pohvalim da sam umorna ko pas 😶 a moja mala dns skoro cijeli dan prespavala a ja nista i ja bi sada spavala al ona nece, nahranila sam ju dala joj caja a ona oci drzi sirom otvorene kao da je podne 😅😅 bas se pitam kad se zaspat da se samo privalim i zaspem 

03. Listopad 2019. 00:00

ayla

Manich

Ja sam sebi cijelu trudnocu bila bljakic, kad mi je trbuh narasto ono bas bas tad sam se pocela sama sebi svidati a onda opet pred kraj fujic ali i dalje si izgledam kao da me poplava izbacila cisto me zanima kada cu si pocet izgledati ljepo kao nekada ili mozda nikada, mozda mi curka ljepotu ukrala 😂😂🤷‍♀️

Haahahah ma nije ti ukrala ljepotu.. Ali cuj koliko ju hvalis mi smo svi stekli dojam da je to jedna mala slatka ko med princezica pa ko ce znati mozda si joj ipak prepustila dio svoje ljepote.. 😘😊😍  Ja sam sebi u pocetku prije mucnina blistala koza mi je bila divnaaa i jos kad sam se nasminkala ajme pa bas sam si bila sva onak nekak drugacija zenstvena i onak bas ljepa haahha cuj mene sad kak se falim ubit cu se sad zvucim ko neka umisljena koza.. Ma ustvari ja mislim da smo mi zene jakooo ljepe kao trudnice jer zbilja dobijemo neki sjaj u licu i ocima... A mislim da je tako i poslje kad rodimo jer nema nista ljepse od zene zaljubljene i ocarane vlastitim djetetom.. Ayla sigurno te muz slikao sa malom onako u nekom trenu di ju gledas ili mazis pogledaj te fotke i vidjet ces kako zena od tog prizora nemoze biti ljepsa.. ❤️❤️❤️

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.