Jesenske bebe 2019. :)

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    02. Listopad 2019. 22:24

Ayla otkidam na tvoju mastu.. A za vodu ti mogu rec da je meni ljubav prema njoj dosla prije dosta godina kada sam zavrsila na hitnoj sa ogromnom glavoboljom koja je trajala citavu noc i zavrsila sa tlakom preko 200 mislili su da cu dobit mozdani... I na kraju ispalo da sam od dehidracije dobila tu glavobolju koja je bila toliko jaka da mi je skoro izazvala mozdani i dobila sam 3 inekcije na hitnoj da prodje i litru infuzije. Prespavala sam citav dan i sutradan se probudila i rekla sama sebi da si to vise nikad necu dozvoliti od onda ja sa sobom uvijek pola litre vode imam.. I tako vec godinama uz kavu ujutro 2 case vode minimalno popijem. A otkako sam trudna jos me i vise trazilo vodu. Tetka mi je znala rec da ja imam secer cim toliko vode pijem al moj secer u krvi uvijek bio cak i nizi od normale. Ugl ta glavobolja se kasnije pokazala kao prva migrena u zivotu poslje sam sve cesce imala glavobolje strasne i nakon godinu dana isla na pretrage da bi na kraju sve bilo okej ali dijagnoza je migrene i receno mi je da cu citav zivot pit tablete i vjerojatno pozeljet lupat glavom o zid.. 

02. Listopad 2019. 22:27

luce35

Manich tvoj ticker je zakon, jos 15 dana do termina a 36+4🤣🤣🤣

E stvarno koji je klinac tom mom tickeru? Jel to nest nevalja kak da ja to promjenim? 

02. Listopad 2019. 22:28

Manich provjeri kad si napisala pridvidem termin, i kad si stavila zadnju mengu? Ne znam kako su ti termin racunali

02. Listopad 2019. 22:34

Andrea21

Manichdaa, da idem, meni je 18.10 termin 🤗 mozda cemo se druzit u bolnici tko zna, zivim tu u osj ali inace mi je ginekolog u djakovu bio, i sad su mi bas dopustili da nemoram vise u dj dolaziti na kontrole jer me nema tko voziti pa od pon krecem u trudnicku ambulantu u bolnicu na kontrole, sve me nesta strah kakvi ce i na kontrolama biti haha :/
    Btw ja im moram rec kad rodim za patronaznu da mi treba iz osijeka jel inace salju po tom gdje si na zdravstvu… imas ti broj mozda od patronaznih? Ja sam bas htjela da me posjeti ona prije nego sto rodim
    Ja cu zvat taxi da me vozi, samo ne znam ko ce mi torbu nosit, teska je kao i ja 😅

E ja ti imam broj patronazne tu u belom jer sam ja iz belog pa nama u baranji ide ta cura.. A zar nemas ti patronaznu u djakovu da ti je onda prakticnije tako je barem nama recimo da mi nemamo u belom dolazila bi iz osijeka ali kako imamo onda ona ide na podrucju baranje a ti sigurno imas u djakovu i samo njih nazoves.. Sumnjam da ce neka iz osijeka ici za djakovo pogotovo ako vi imate tamo patronazne.. Pa tko znaaa mozda se i desi da smo skupa u bolnici jedino ako meni nesto krene ranije jer moj termin je 26.10 iako nismo daleko jedna od druge 😊

02. Listopad 2019. 22:38

Andrea21

Manichprovjeri kad si napisala pridvidem termin, i kad si stavila zadnju mengu? Ne znam kako su ti termin racunali

Idem ja to provjerit sada bas me zeza.. 

Julie

Sto se tiče slikanja u boksu moj dragi je bio dovoljno skoncentriran da je snimio zadnji trud kod izgona i kad je Marin izašao. 
    Btw mislim da mu curi Nosić pa bi mu naspricala sterimar samo ima li ko kakav savjet jer kad sam ga probala na prazno spricnut vidim da je bas jak pritisak

E ma ne, ja zivim u osijeku a ginekolog mi je bio u djakovu tako da me treba u osijeku neko posjetiti. Bas zato jer ta iz djakova me nece sig u osijek ici posjetiti. Pitala sam ginekologa reko je samo da ih napomenem kad rodim da mi treba patronazna iz osijeka. Bas cu u pom u bolnici ih pitat onda u vezi toga 😁
    Ja cijelu trudnocu mislim samo da nedode ranije, evo sad sam 37+5 i nebi da mi dode prije termina, bas mi da ono poslje par dana nekako dode, jos zadnje pripreme da odradim i nekako sam se na tak termin navikla kada ce 

Marla5
    02. Listopad 2019. 22:39

Andrea21

Ja sam pokusala ticker staviti jedno milijun puta i nece pa nece nesto krivo radim, a glupo mi pitat vas, to se objasnjavalo vec sto puta kako 🤷‍♀️

I Meni je bilo tako... Tamo gdje se biraju opcije na lilypie treba izabrati onu na kojoj pise nesto kao bc code i jos nesto. Uglavnom link ima u sebi url. To se onda kopira i zalijepi pod signature na profilu u ovom forumu.

Nadam se da ce pomoci :)

Marla5
    02. Listopad 2019. 22:41

Nije mi jasno zasto moram ici po uputnicu za carski kod svog ginekologa grrr... Dao mi je uputnicu za bolnicu pa zar Ne bi trebalo na temelju Ne ace?

02. Listopad 2019. 22:42

Manich

Ayla otkidam na tvoju mastu.. A za vodu ti mogu rec da je meni ljubav prema njoj dosla prije dosta godina kada sam zavrsila na hitnoj sa ogromnom glavoboljom koja je trajala citavu noc i zavrsila sa tlakom preko 200 mislili su da cu dobit mozdani… I na kraju ispalo da sam od dehidracije dobila tu glavobolju koja je bila toliko jaka da mi je skoro izazvala mozdani i dobila sam 3 inekcije na hitnoj da prodje i litru infuzije. Prespavala sam citav dan i sutradan se probudila i rekla sama sebi da si to vise nikad necu dozvoliti od onda ja sa sobom uvijek pola litre vode imam.. I tako vec godinama uz kavu ujutro 2 case vode minimalno popijem. A otkako sam trudna jos me i vise trazilo vodu. Tetka mi je znala rec da ja imam secer cim toliko vode pijem al moj secer u krvi uvijek bio cak i nizi od normale. Ugl ta glavobolja se kasnije pokazala kao prva migrena u zivotu poslje sam sve cesce imala glavobolje strasne i nakon godinu dana isla na pretrage da bi na kraju sve bilo okej ali dijagnoza je migrene i receno mi je da cu citav zivot pit tablete i vjerojatno pozeljet lupat glavom o zid..

Bome je to bilo papreno i ja bi ju sigurno pila da mi se tako sto desilo 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.