Jesenske bebe 2019. :)

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    02. Listopad 2019. 21:49

Noemi1

Manich

Noemi1

Manich

Noemi1

Frajla

Manich

A neznam jel kod nas politika u bolnici da bez obzira znas li sto nosis da moras rec ime i za curu i za decka i onda kad rodis oni upisu.. Kad sam mislila da je cura imala sam ime koje sam bez sumnje odabrala a to je Nea… I ako ikada vise budem imala djece i bude cura zvat ce se sigurno Nea..

Mislim da su mene pitali za ime, ali to piše bezveze na nekom papiru, ne znači ništa, ime biraš u matičnom kad prijavljuješ bebu
    A na bebi u bolnici piše samo mamino prezime, prezime se isto bira (ako roditelji imaju različito) u matičnom

Mene su pitali u bolnici tek kad sam rodila ime bebe. I pisalo je ime i prezime na kreveticu 😍

Odlicno hihi jer se nemogu odlucit pa sam rekla kako bi bilo fora da vidim bebaca i onda ce mi doci onako ime samo u misli.. Znas onak da li mi lici na Liama ili na Lucasa hihi.. 😊😁

I lism i lucas su mi predivna imena. I Kai (sto si prije rekla). Sta god odaberes bit ce lijepo 😊

Hihi ti zapamtila i Kai i meni se to jakoooo svidjalo ali su mi svi rekli da je preeekratko i precudno i da bolje nadjem nesto drugo.. Ma sva su imena ljepa… Nego draga jesi ti bas iz Osijeka ili? Razmisljam o svemu sto mi je patronazna rekla da nosim u bolnicu.. Na popisu mi je posebna torba za rodiliste a ti si pisala da ti na kraju nisu dali nista skoro da nosis tamo pa me to sve samo zbunjuje.. I ja sam joj rekla da sam pripremila papire za doniranje krvi iz pupkovine pa me cura gledala kao da sam luda hahhaahh ono tipa ponesi al mislim da ce to zavrsit u smecu..

Da, bas osijek. Gle ponesi sve, lako ostane u torbi ako ne koristis nesto. Bolje nego da ti fali nesto. Ili ako slucajno budes mogla unjet, super. A za doniranje ce vjerojatno u bolnici znati bolje 😊 ma kad vidis deckica sigurno ces znati koje ce mu ime pristajati 😊

Ma da meni je vec sve spakirano osim gela za tus, cetkice i paste... U biti to sto zadnje stavljas unutra... A da ime ce biti odluceno kad vidim to svoje malo cudo... Nemogu vam opisat koliko sam uzbudjena zbog sutrasnjeg pregleda jedva cekam vidjeti jel se nesto desava da znam blizi li se ista... 

02. Listopad 2019. 21:49

Manich e dobra ideja u mali neseser staviti za radaonu, ja sam u njega kremice potrpala i to, sad cu ja to ispremjestat sve opet haha 😂 
    Btw kao namoce ti gazu vodom pa ti daju na usta ko da jezik namocis samo i pocuclas si malo, uzas mi je to. Takoder ja obozavam vodu, a pogotovo u trudnoci sada bas se naljevam popijem vise od 3l vode dnevno, zato i jesam na +21 kilu s 56 na 77 😂😂 
    Frajla e bas to selfi jedan, bas bi bilo lijepo imati uspomenu na fotografiji za cijeli zivot iz radaone :) 
    Ayla ahhahaha, tvoji su mi svi sou iz obitelji gdje si cini mi se, bas to svi skupa sjede al svatko mora poslat pa tko ce vise 

• Noemi1
    02. Listopad 2019. 21:51

Manich

Frajla

ayla

Andrea21

Manichmeni ja tako zao sto ne smijemo vodu pit :(
    Aylavjerujem ti 😂😂 ma meni je do mobitela samo da mogu decku javiti sve.. jer nije ovdje.. a mislim da nikome drugome necu ni javiti da radam, bas me briga 🤷‍♀️😂😂

Ma najbolje ne, mene su poruke iscepile i zvanje esil rodila.. Obolis na zivce dok svima odgovoris a da bude stvar bolja svi skupa side al ne svatko mora poslat poruku sa svoga mobitela 🙄🙄

E bas sam si maloprije mislila o tom mobitelu, ja bi ga uzela da mogu bar selfi s bebom opaliti poslje poroda kad ne mogu racunati da ce muz uci ovaj puta.
    Al stvarno neznam gdje bi s njim tamo 🤔

Hahahaha doslo mi da napisem u grudnjak al nemamo grudnjak na porodu paaa trt nis od toga.. Neznam ja cu mozda ipak spakirat u mali neseser ono sto mi stoji na popisu za "manju torbu za rodiliste" taman to sto pise mi stane unutra tako i mobitel. Al znate sta mene vise brine.. Ostavit taj isti mob u sobi u torbi sa ostalim stvarima. Tko mi garantira da netko nece cackat po tome i uzet mob. Mozda sam sad bezobrazna ili paranoicna al ono hajd znaj sto posto da ti je mob siguran u torbi dok ti lezis satima u radjaoni… 🤔😒

Onaj tko te doveze zakljuca tvoje stvari u ormaric s kljucem. Bar je meni muz tako zakljucao. I tamo je ostavio i svoje stvari, presvukao se i dosao u radjaonu.

Venus
    02. Listopad 2019. 21:52

Marina evo citam i ne virujem, joj i mene ceka to “divno” splitsko rodiliste i odmah mi slabo. Sat ipo sivanja na zivo, koji je to degen kad moram tako reci, tko ti je bio na porodu? Pa jesu te rizali il si sama toliko popucala?
    Sogoricu i jendo i drugo i sivala je specijalizantica po ure, ali s anestezijom...kako onda uru ipo bez. 😭😭

Sto se tice sobe muzeva baba je na zadnjem katu ginekoloske onkologije u rodilistu imala tv ono u sklopu kreveta, neznam kako je za rodilje. Sto se tice presvlacenja u splitu ti nedaju nista da sama radis jer one navodno moraju provjeravati kakicu, al isto nemoj dopustit da dugo stoji mokar il ukakan. Za hranjenje nema druge nego da probas sama sve, imas kolostrum i to je bebama dovoljno dok ne krene mliko jer im je zeludac ka tresnja prvi dan. Al mi je i sogorica i jos cura iz splita reklo da tipa od 20 sestara ce se nac jedna da ce ti pomoc dojit i pokazat, a druge sve forsiraju formulu i adio, i isto tek nakon 24h. Ispituj jednu za jend
    u za pomoc dok ne naletis na onu pravu koja ce ti pokazat dojenje, druge nema nazalost 😭💕
    Sritno vam sa svime

02. Listopad 2019. 21:52

Frajla

ayla

Andrea21

Aylavjerujem ti 😂😂 ma meni je do mobitela samo da mogu decku javiti sve.. jer nije ovdje.. a mislim da nikome drugome necu ni javiti da radam, bas me briga 🤷‍♀️😂😂

Ma najbolje ne, mene su poruke iscepile i zvanje esil rodila.. Obolis na zivce dok svima odgovoris a da bude stvar bolja svi skupa side al ne svatko mora poslat poruku sa svoga mobitela 🙄🙄

E bas sam si maloprije mislila o tom mobitelu, ja bi ga uzela da mogu bar selfi s bebom opaliti poslje poroda kad ne mogu racunati da ce muz uci ovaj puta.

Ako su sestre ok mogu staviti na ormaric pa poslje dodati meni su ga dodali poslje kad sam trazila

Frajla
    02. Listopad 2019. 21:55

Andrea21

Frajlae bas to selfi jedan, bas bi bilo lijepo imati uspomenu na fotografiji za cijeli zivot iz radaone :)

Meni su zadnji puta muza uveli kad su mi dali malog i onda smo okinuli par slike skupa i sad ce mi biti bas zao ako ne uslikam bar jednu 😏
    Al dobro, da bog da mi to bude najveci problem 🤪

02. Listopad 2019. 21:56

Noemi1

Manich

Frajla

ayla

Andrea21

Hahahaha doslo mi da napisem u grudnjak al nemamo grudnjak na porodu paaa trt nis od toga.. Neznam ja cu mozda ipak spakirat u mali neseser ono sto mi stoji na popisu za "manju torbu za rodiliste" taman to sto pise mi stane unutra tako i mobitel. Al znate sta mene vise brine.. Ostavit taj isti mob u sobi u torbi sa ostalim stvarima. Tko mi garantira da netko nece cackat po tome i uzet mob. Mozda sam sad bezobrazna ili paranoicna al ono hajd znaj sto posto da ti je mob siguran u torbi dok ti lezis satima u radjaoni… 🤔😒

Onaj tko te doveze zakljuca tvoje stvari u ormaric s kljucem. Bar je meni muz tako zakljucao. I tamo je ostavio i svoje stvari, presvukao se i dosao u radjaonu.

A ako me doveze hitna i dodjem sama? Hihi a valjda ce mi dozvolit da si to barem sama onda spremim.. 

02. Listopad 2019. 21:56

Manich

Frajla

ayla

Andrea21

Zato sam ja bila stavila sifru, prva pomisao mi bila kad me uhvatilo boliti kakvu cu sifru staviti a da ju ne zaboravim 😂😂😂 i idem ja prvi put nju staviti i kontam koju cu i vozi muz i men padne na pamet 112 zovi doktora (to je pjesma)  kako sifra mora imati 6znemenki ja stavim 112112 poslje sam se sama sebi smijala kakvu sam sifru stavila 😂😂 al dobro to je samo za u bolnici bilo 

Frajla
    02. Listopad 2019. 21:58

anemone

Hvala ti! ❤️
    Uglavnom, trudovi su krenuli u petak oko 19 sati, a rodila sam oko 17 h u ponedjeljak. Horor ukratko 😔
    Sva sreća sutra idemo doma ako se nista ne promjeni, da se naspavamo nas dvije s tatom jer mi je pun k bolnice, razumljivo zašto 😌

Ajme ti si se stvarno namucila 😱
    Ne mogu ni zamisliti kako ti je, bas mi je zao....ali bitno da ste sada obje dobro 

02. Listopad 2019. 22:02

Andrea21

Maniche dobra ideja u mali neseser staviti za radaonu, ja sam u njega kremice potrpala i to, sad cu ja to ispremjestat sve opet haha 😂
    Btw kao namoce ti gazu vodom pa ti daju na usta ko da jezik namocis samo i pocuclas si malo, uzas mi je to. Takoder ja obozavam vodu, a pogotovo u trudnoci sada bas se naljevam popijem vise od 3l vode dnevno, zato i jesam na +21 kilu s 56 na 77 😂😂
    Frajlae bas to selfi jedan, bas bi bilo lijepo imati uspomenu na fotografiji za cijeli zivot iz radaone :)
    Aylaahhahaha, tvoji su mi svi sou iz obitelji gdje si cini mi se, bas to svi skupa sjede al svatko mora poslat pa tko ce vise

Ma i je sou u obitelji, isto ko ono "pati li ko u vasoj obitelji od ludila, ne svi uzivamo u tome" 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.