Manichmeni ja tako zao sto ne smijemo vodu pit :(
Aylavjerujem ti 😂😂 ma meni je do mobitela samo da mogu decku javiti sve.. jer nije ovdje.. a mislim da nikome drugome necu ni javiti da radam, bas me briga 🤷♀️😂😂
Ma najbolje ne, mene su poruke iscepile i zvanje esil rodila.. Obolis na zivce dok svima odgovoris a da bude stvar bolja svi skupa side al ne svatko mora poslat poruku sa svoga mobitela 🙄🙄
E bas sam si maloprije mislila o tom mobitelu, ja bi ga uzela da mogu bar selfi s bebom opaliti poslje poroda kad ne mogu racunati da ce muz uci ovaj puta.
Al stvarno neznam gdje bi s njim tamo 🤔
Dijmar nisam se javljala, dolazim k sebi nakon svega.
Hvala vam cure ❤️
Aylavjerujem ti 😂😂 ma meni je do mobitela samo da mogu decku javiti sve.. jer nije ovdje.. a mislim da nikome drugome necu ni javiti da radam, bas me briga 🤷♀️😂😂
Paaa i ja sam sto se tice vode malo luda jer i prije trudnoce sam pila jako vode i sada pijem puno i kontam da cu biti zedna sigurno al izdrzat cu ako nebudem smjela bas ni malo popiti. Ja se sve nadam da ce kod mene ici brzo sve da se necu bas 10 h patit.. Na kraju poslje poroda cu se nalit vode hahaaha i vjerojatno pojest sve sto ponesem u to sam sigurna..
Ma najbolje ne, mene su poruke iscepile i zvanje esil rodila.. Obolis na zivce dok svima odgovoris a da bude stvar bolja svi skupa side al ne svatko mora poslat poruku sa svoga mobitela 🙄🙄
E bas sam si maloprije mislila o tom mobitelu, ja bi ga uzela da mogu bar selfi s bebom opaliti poslje poroda kad ne mogu racunati da ce muz uci ovaj puta.
Al stvarno neznam gdje bi s njim tamo 🤔
Hahahaha doslo mi da napisem u grudnjak al nemamo grudnjak na porodu paaa trt nis od toga.. Neznam ja cu mozda ipak spakirat u mali neseser ono sto mi stoji na popisu za "manju torbu za rodiliste" taman to sto pise mi stane unutra tako i mobitel. Al znate sta mene vise brine.. Ostavit taj isti mob u sobi u torbi sa ostalim stvarima. Tko mi garantira da netko nece cackat po tome i uzet mob. Mozda sam sad bezobrazna ili paranoicna al ono hajd znaj sto posto da ti je mob siguran u torbi dok ti lezis satima u radjaoni... 🤔😒
Dijmar nisam se javljala, dolazim k sebi nakon svega.
Hvala vam cure ❤️
Brz oporavak 😊
Ma nije problem unjeti ga (mislim da ovdje daju), al to je onak krevet na sred te prostorijice, nije da ima nocni ormaric ili nesto gdje ga odloziti (ili bilo sta drugo). Koliko se sjecam s jedne strane ima kao sudoper i vaga gdje bebu sreduje babica kasnije, s druge strane neki policar 🤨
Za sigurnost se ja nisam brinula, torbe su stavili ispod kreveta (na koji su me kasnije stavili i vozili u sobu), doktori i sestre su trcali na sve strane, nije da imaju vremena kopati po tome, ove u trudovima sigurno ne zanima moj mobitel, a muzevi ionak ne smiju nigdje hodati sami, ako idu iz boxa prati ih sestra
Hvala ti! ❤️
Uglavnom, trudovi su krenuli u petak oko 19 sati, a rodila sam oko 17 h u ponedjeljak. Horor ukratko 😔
Sva sreća sutra idemo doma ako se nista ne promjeni, da se naspavamo nas dvije s tatom jer mi je pun k bolnice, razumljivo zašto 😌
A neznam jel kod nas politika u bolnici da bez obzira znas li sto nosis da moras rec ime i za curu i za decka i onda kad rodis oni upisu.. Kad sam mislila da je cura imala sam ime koje sam bez sumnje odabrala a to je Nea… I ako ikada vise budem imala djece i bude cura zvat ce se sigurno Nea..
Mislim da su mene pitali za ime, ali to piše bezveze na nekom papiru, ne znači ništa, ime biraš u matičnom kad prijavljuješ bebu
A na bebi u bolnici piše samo mamino prezime, prezime se isto bira (ako roditelji imaju različito) u matičnom
Mene su pitali u bolnici tek kad sam rodila ime bebe. I pisalo je ime i prezime na kreveticu 😍
Odlicno hihi jer se nemogu odlucit pa sam rekla kako bi bilo fora da vidim bebaca i onda ce mi doci onako ime samo u misli.. Znas onak da li mi lici na Liama ili na Lucasa hihi.. 😊😁
I lism i lucas su mi predivna imena. I Kai (sto si prije rekla). Sta god odaberes bit ce lijepo 😊
Hihi ti zapamtila i Kai i meni se to jakoooo svidjalo ali su mi svi rekli da je preeekratko i precudno i da bolje nadjem nesto drugo.. Ma sva su imena ljepa… Nego draga jesi ti bas iz Osijeka ili? Razmisljam o svemu sto mi je patronazna rekla da nosim u bolnicu.. Na popisu mi je posebna torba za rodiliste a ti si pisala da ti na kraju nisu dali nista skoro da nosis tamo pa me to sve samo zbunjuje.. I ja sam joj rekla da sam pripremila papire za doniranje krvi iz pupkovine pa me cura gledala kao da sam luda hahhaahh ono tipa ponesi al mislim da ce to zavrsit u smecu..
Da, bas osijek. Gle ponesi sve, lako ostane u torbi ako ne koristis nesto. Bolje nego da ti fali nesto. Ili ako slucajno budes mogla unjet, super. A za doniranje ce vjerojatno u bolnici znati bolje 😊 ma kad vidis deckica sigurno ces znati koje ce mu ime pristajati 😊
Ma nije problem unjeti ga (mislim da ovdje daju), al to je onak krevet na sred te prostorijice, nije da ima nocni ormaric ili nesto gdje ga odloziti (ili bilo sta drugo). Koliko se sjecam s jedne strane ima kao sudoper i vaga gdje bebu sreduje babica kasnije, s druge strane neki policar 🤨
Za sigurnost se ja nisam brinula, torbe su stavili ispod kreveta (na koji su me kasnije stavili i vozili u sobu), doktori i sestre su trcali na sve strane, nije da imaju vremena kopati po tome, ove u trudovima sigurno ne zanima moj mobitel, a muzevi ionak ne smiju nigdje hodati sami, ako idu iz boxa prati ih sestra
A onda si kontam da je torba i mob u njoj sigurno ukoliko ne ponesem sa sobom u radjaonu.. Ja sam se nekako smirila sto se tice nase bolnice i svega sto sam se naslusala od prije jer sam stvarno cula ljepe stvari u zadnje vrijeme i nadam se zaista da eto zasad postoji samo ona jedna malo zla teta haahah a nju cemo prezivjeti.. Ugl odlucila sam biti jakooo fina i dobra i pitati sve sto zelim.. Znaci ako budem morala hodat ili cekati da se otvorim zamolit cu za loptu da probam to... Pretpostavljam da nemaju razloga biti bezobrazni i nadrkani ako si ti okej prema njima.. Ali ukoliko zbilja naletim na nekoga tko je bezobrazan prema meni bez razloga necu ostati duzna nikome ali ne na los nacin nego cu samo pitat cemu ruzan stav ako sam ja normalno nesto zamolila i pitala..
Marinajesi to na 2 katu, babinjace 1? Na 3 katu su sestre super, a tv nema nijedna soba na banbinjacama koliko mi je poznato. Meni je hrana u bolnici super iako dobijam po dijetalnom rezimu al cimerice dobiju redovni jelovnik i bude isto super.
Rekli su mi babinjače 2, soba 2 😌 ovdje su danas bile uzasne popodne, u ovoj smjeni sada su dobre :)
Sortiraj odgovore
Najstariji