U Vinogradskoj se dobije paket od tete violete (paket pelena i vlazne maramice), ali sestre su svaki put kad bi uzele malu presvlacile. Takodjer, svaku vecer ih uzmu na vaganje, ciscenje, novu robicu im obuku i dodju ti tako fini mekani, ja sam svoju tada samo mirisala, ljubila, grlila 💖
Zao mi je da nije svugdje tako, a zbilja bi trebalo biti. Ja se stvarno nemam na sto pozaliti od tamo.

Manichja sam ti poslje tecaja pocela pakirat jednu za radaonu kako su rekli ponesite si vode keksa ovo ono, pa sam tu stavila i japanke i tako svasta nesta, pa onda za sobu pa za bebaca… a kad su mi frendice dvije sto su negdje prije ispricale kako to zapravo ide.. sve sam potrpala u jednu. I pelene i maramice i sve sto ce trebat…
Pa da i ja sam sve u jednu.. I kontala sam da ce mi tamo rec sta mogu uzet sa sobom u radjaonu. Mobitel cu probat prosvercat jer ako mi potraju trudovi umrijet cu tamo sama bez mobitela.. I moram ja vama javljati novosti hahahaha.
Manichja sam ti poslje tecaja pocela pakirat jednu za radaonu kako su rekli ponesite si vode keksa ovo ono, pa sam tu stavila i japanke i tako svasta nesta, pa onda za sobu pa za bebaca… a kad su mi frendice dvije sto su negdje prije ispricale kako to zapravo ide.. sve sam potrpala u jednu. I pelene i maramice i sve sto ce trebat…
Pa da i ja sam sve u jednu.. I kontala sam da ce mi tamo rec sta mogu uzet sa sobom u radjaonu. Mobitel cu probat prosvercat jer ako mi potraju trudovi umrijet cu tamo sama bez mobitela.. I moram ja vama javljati novosti hahahaha.
Kad udes u radaonu do mobitela ti vise nije 😂😂 ja sam mogla imati mob uza sebe bez problema al mi nije bilo do njega jer svi se sjatili pisati a ja u bolovima, cak ni tetka nije mogla spavati jer mi je pisala esam li rodila 😂 a o majki necu ni spominjati o dosadne zene tada boze me sacuvaj
Cestitke svim novim mama! Svaki dan beba jedna, a cesto i dvije :)
bas mi dodje da nekome prijavim tu splitsku bolnici! Da imam vise energije i bistriji mozak...
Zakazan nam carski za ponedjeljak! (Jer je petak doktoru prepun). Opet smo vadili torbu iz auta, ali mislim da ce mi biti lakse ostati u ned. ujutro nego u kisno vece...
Jos 3 dana dal se mice, dal se mice dovoljno, ne mice se, mozda bi trebali na hitnu...
Budemo izdrzali :)

Marina jesi to na 2 katu, babinjace 1? Na 3 katu su sestre super, a tv nema nijedna soba na banbinjacama koliko mi je poznato. Meni je hrana u bolnici super iako dobijam po dijetalnom rezimu al cimerice dobiju redovni jelovnik i bude isto super.

Dijmar, jesam, u ponedjeljak 😊
Istraumatizirani smo svi skupa maratonskim trajanjem

Manich meni ja tako zao sto ne smijemo vodu pit :(
Ayla vjerujem ti 😂😂 ma meni je do mobitela samo da mogu decku javiti sve.. jer nije ovdje.. a mislim da nikome drugome necu ni javiti da radam, bas me briga 🤷♀️😂😂
Dijmar, jesam, u ponedjeljak 😊
Istraumatizirani smo svi skupa maratonskim trajanjem
Jesam ja onda preskocila ili se nisi javila? 🤔
Ili sam zaboravila? 🙈🙈🙈
Kako god, cestitam! 🤗
Manichmeni ja tako zao sto ne smijemo vodu pit :(
Aylavjerujem ti 😂😂 ma meni je do mobitela samo da mogu decku javiti sve.. jer nije ovdje.. a mislim da nikome drugome necu ni javiti da radam, bas me briga 🤷♀️😂😂
Ma najbolje ne, mene su poruke iscepile i zvanje esil rodila.. Obolis na zivce dok svima odgovoris a da bude stvar bolja svi skupa side al ne svatko mora poslat poruku sa svoga mobitela 🙄🙄
Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji