Jesenske bebe 2019. :)

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    mc_zgb
    02. Listopad 2019. 20:30

U Vinogradskoj se dobije paket od tete violete (paket pelena i vlazne maramice), ali sestre su svaki put kad bi uzele malu presvlacile. Takodjer, svaku vecer ih uzmu na vaganje, ciscenje, novu robicu im obuku i dodju ti tako fini mekani, ja sam svoju tada samo mirisala, ljubila, grlila 💖
    Zao mi je da nije svugdje tako, a zbilja bi trebalo biti. Ja se stvarno nemam na sto pozaliti od tamo.

02. Listopad 2019. 20:36

Andrea21

Manichja sam ti poslje tecaja pocela pakirat jednu za radaonu kako su rekli ponesite si vode keksa ovo ono, pa sam tu stavila i japanke i tako svasta nesta, pa onda za sobu pa za bebaca… a kad su mi frendice dvije sto su negdje prije ispricale kako to zapravo ide.. sve sam potrpala u jednu. I pelene i maramice i sve sto ce trebat…

Pa da i ja sam sve u jednu.. I kontala sam da ce mi tamo rec sta mogu uzet sa sobom u radjaonu. Mobitel cu probat prosvercat jer ako mi potraju trudovi umrijet cu tamo sama bez mobitela..  I moram ja vama javljati novosti hahahaha.  

02. Listopad 2019. 20:39

Manich

Andrea21

Manichja sam ti poslje tecaja pocela pakirat jednu za radaonu kako su rekli ponesite si vode keksa ovo ono, pa sam tu stavila i japanke i tako svasta nesta, pa onda za sobu pa za bebaca… a kad su mi frendice dvije sto su negdje prije ispricale kako to zapravo ide.. sve sam potrpala u jednu. I pelene i maramice i sve sto ce trebat…

Pa da i ja sam sve u jednu.. I kontala sam da ce mi tamo rec sta mogu uzet sa sobom u radjaonu. Mobitel cu probat prosvercat jer ako mi potraju trudovi umrijet cu tamo sama bez mobitela.. I moram ja vama javljati novosti hahahaha.

Kad udes u radaonu do mobitela ti vise nije 😂😂 ja sam mogla imati mob uza sebe bez problema al mi nije bilo do njega jer svi se sjatili pisati a ja u bolovima, cak ni tetka nije mogla spavati jer mi je pisala esam li rodila 😂 a o majki necu ni spominjati o dosadne zene tada boze me sacuvaj 

Marla5
    02. Listopad 2019. 20:40

Cestitke svim novim mama! Svaki dan beba jedna, a cesto i dvije :)

bas mi dodje da nekome prijavim tu splitsku bolnici! Da imam vise energije i bistriji mozak...

Zakazan nam carski za ponedjeljak! (Jer je petak doktoru prepun). Opet smo vadili torbu iz auta, ali mislim da ce mi biti lakse ostati u ned. ujutro nego u kisno vece...

Jos 3 dana dal se mice, dal se mice dovoljno, ne mice se, mozda bi trebali na hitnu... 

Budemo izdrzali :)

luce35
    02. Listopad 2019. 20:48

Marina jesi to na 2 katu, babinjace 1? Na 3 katu su sestre super, a tv nema nijedna soba  na banbinjacama koliko mi je poznato. Meni je hrana u bolnici super iako dobijam po dijetalnom rezimu al cimerice dobiju redovni jelovnik i bude isto super.

anemone
    02. Listopad 2019. 20:49

Dijmar, jesam, u ponedjeljak 😊 
    Istraumatizirani smo svi skupa maratonskim trajanjem 

02. Listopad 2019. 20:50

Manich meni ja tako zao sto ne smijemo vodu pit :( 
    Ayla vjerujem ti 😂😂 ma meni je do mobitela samo da mogu decku javiti sve.. jer nije ovdje.. a mislim da nikome drugome necu ni javiti da radam, bas me briga 🤷‍♀️😂😂

PatyDi
    02. Listopad 2019. 20:52

anemone

Dijmar, jesam, u ponedjeljak 😊
    Istraumatizirani smo svi skupa maratonskim trajanjem

Jesam ja onda preskocila ili se nisi javila? 🤔
    Ili sam zaboravila? 🙈🙈🙈 
    Kako god, cestitam! 🤗

Julie
    02. Listopad 2019. 20:52

Anemone cestitam i tebi 😊

02. Listopad 2019. 20:55

Andrea21

Manichmeni ja tako zao sto ne smijemo vodu pit :(
    Aylavjerujem ti 😂😂 ma meni je do mobitela samo da mogu decku javiti sve.. jer nije ovdje.. a mislim da nikome drugome necu ni javiti da radam, bas me briga 🤷‍♀️😂😂

Ma najbolje ne, mene su poruke iscepile i zvanje esil rodila.. Obolis na zivce dok svima odgovoris a da bude stvar bolja svi skupa side al ne svatko mora poslat poruku sa svoga mobitela 🙄🙄

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.

Odustani

POVEZANI ČLANCI