Jesenske bebe 2019. :)

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    02. Listopad 2019. 19:48

Noemi1

Manich

Noemi1

Frajla

Manich

A neznam jel kod nas politika u bolnici da bez obzira znas li sto nosis da moras rec ime i za curu i za decka i onda kad rodis oni upisu.. Kad sam mislila da je cura imala sam ime koje sam bez sumnje odabrala a to je Nea… I ako ikada vise budem imala djece i bude cura zvat ce se sigurno Nea..

Mislim da su mene pitali za ime, ali to piše bezveze na nekom papiru, ne znači ništa, ime biraš u matičnom kad prijavljuješ bebu
    A na bebi u bolnici piše samo mamino prezime, prezime se isto bira (ako roditelji imaju različito) u matičnom

Mene su pitali u bolnici tek kad sam rodila ime bebe. I pisalo je ime i prezime na kreveticu 😍

Odlicno hihi jer se nemogu odlucit pa sam rekla kako bi bilo fora da vidim bebaca i onda ce mi doci onako ime samo u misli.. Znas onak da li mi lici na Liama ili na Lucasa hihi.. 😊😁

I lism i lucas su mi predivna imena. I Kai (sto si prije rekla). Sta god odaberes bit ce lijepo 😊

Hihi ti zapamtila i Kai i meni se to jakoooo svidjalo ali su mi svi rekli da je preeekratko i precudno i da bolje nadjem nesto drugo..  Ma sva su imena ljepa... Nego draga jesi ti bas iz Osijeka ili? Razmisljam o svemu sto mi je patronazna rekla da nosim u bolnicu.. Na popisu mi je posebna torba za rodiliste a ti si pisala da ti na kraju nisu dali nista skoro da nosis tamo pa me to sve samo zbunjuje.. I ja sam joj rekla da sam pripremila papire za doniranje krvi iz pupkovine pa me cura gledala kao da sam luda hahhaahh ono tipa ponesi al mislim da ce to zavrsit u smecu.. 

marinaaaa
    02. Listopad 2019. 19:50

Ja se pitam gdje je ona dobra hrana, osoblje i soba u splitskoj bolnici. A evo i tv trazim, ocito je nevidljiv. 
    Bebu su mi nakon poroda doveli u sobu ostavili bez rijeci i otisli. Svi nabrijani, nitko se ne javlja, nitko ne pomaze, sta s presvlacenjem, sta s icim?!? Da ja presvucem bebu ili? Nitko ni A 
    Tabletu protiv bolova cekala 2 sata. S tim da prvu koju sam pitala nije se ni vratila iako je rekla da ce donjeti i onda sam zvala drugu.
    Beba nije sisala, oni ne daju nadohranu prva 24 sata, s tim da ni nisam za to ali nitko mi nije pomogao da ju podojim i evo nije jela uopce! 

02. Listopad 2019. 20:08

marinaaaa

Ja se pitam gdje je ona dobra hrana, osoblje i soba u splitskoj bolnici. A evo i tv trazim, ocito je nevidljiv.
    Bebu su mi nakon poroda doveli u sobu ostavili bez rijeci i otisli. Svi nabrijani, nitko se ne javlja, nitko ne pomaze, sta s presvlacenjem, sta s icim?!? Da ja presvucem bebu ili? Nitko ni ATabletu protiv bolova cekala 2 sata. S tim da prvu koju sam pitala nije se ni vratila iako je rekla da ce donjeti i onda sam zvala drugu.Beba nije sisala, oni ne daju nadohranu prva 24 sata, s tim da ni nisam za to ali nitko mi nije pomogao da ju podojim i evo nije jela uopce!

Uhhhh... Zao mi je draga ovo je bas grozno... A jel se osjecas okej mislim da ustanes i sama uzmes malu da ju podojis.. Mislim ima na netu kako bi trebalo to ici pa pogledas neki video i uzmes sama svoje dijete i neka proba sisati... Groznooo mi je da ti ju samo tako ostave i ni rijeci... Mislila sam da je u Osijeku kod nas losa situacija u ali evo tvoja situacija me bas rastuzila..  

• Noemi1
    02. Listopad 2019. 20:13

marinaaaa

Hvala svima!!! Pišem sutra detalje. Samo da pitam za mame koje su rodile, jeste imale kakve sprejice ili ste samo vodom dole prale, posto mene jako peče. A i imam puno šavova

Prvo cestitam svim curkama koje su rodile 😊 
    Ja nisam imala sprej, uglavnom sam se tusirala poslje wca. Samo voda, bez sapuna i sampona. 

02. Listopad 2019. 20:21

marinaaaa

Bebu su mi nakon poroda doveli u sobu ostavili bez rijeci i otisli. Svi nabrijani, nitko se ne javlja, nitko ne pomaze, sta s presvlacenjem, sta s icim?!? Da ja presvucem bebu ili? Nitko ni ATabletu protiv bolova cekala 2 sata. S tim da prvu koju sam pitala nije se ni vratila iako je rekla da ce donjeti i onda sam zvala drugu.Beba nije sisala, oni ne daju nadohranu prva 24 sata, s tim da ni nisam za to ali nitko mi nije pomogao da ju podojim i evo nije jela uopce!

🥺🥺 A mislim stvarno bolnice i čuda, pa to je kriminal pa kako tako ne paze ni na tebe ni na bebu, bome bi im ja digla uzbunu.. Mojoj su bome davali malo papati, istina da im je zeludcic velicine oraha al par kapi mljeka nece skoditi il da makar proba sisati mozda imas kolostruma, a presvlacenje nezz kako ide al bebe ne piske toliko da bi im trebalo minjat pelenu kod nas se to radi 4 puta dnevno.. 

02. Listopad 2019. 20:22

Manich koliko sam ja skuzila za osijek ide samo jedna torba u radaonu ne znam ni sta bi mogla ponjeti kada ne daju ni vodu ni kekse ni ti ista, ja sam sve u jednu spakirala i u radaonu cu samo mob i labelo 🙄 

02. Listopad 2019. 20:26

Manich ja sam ti poslje tecaja pocela pakirat jednu za radaonu kako su rekli ponesite si vode keksa ovo ono, pa sam tu stavila i japanke i tako svasta nesta, pa onda za sobu pa za bebaca... a kad su mi frendice dvije sto su negdje prije ispricale kako to zapravo ide.. sve sam potrpala u jednu. I pelene i maramice i sve sto ce trebat...

mc_zgb
    02. Listopad 2019. 20:30

U Vinogradskoj se dobije paket od tete violete (paket pelena i vlazne maramice), ali sestre su svaki put kad bi uzele malu presvlacile. Takodjer, svaku vecer ih uzmu na vaganje, ciscenje, novu robicu im obuku i dodju ti tako fini mekani, ja sam svoju tada samo mirisala, ljubila, grlila 💖
    Zao mi je da nije svugdje tako, a zbilja bi trebalo biti. Ja se stvarno nemam na sto pozaliti od tamo.

02. Listopad 2019. 20:36

Andrea21

Manichja sam ti poslje tecaja pocela pakirat jednu za radaonu kako su rekli ponesite si vode keksa ovo ono, pa sam tu stavila i japanke i tako svasta nesta, pa onda za sobu pa za bebaca… a kad su mi frendice dvije sto su negdje prije ispricale kako to zapravo ide.. sve sam potrpala u jednu. I pelene i maramice i sve sto ce trebat…

Pa da i ja sam sve u jednu.. I kontala sam da ce mi tamo rec sta mogu uzet sa sobom u radjaonu. Mobitel cu probat prosvercat jer ako mi potraju trudovi umrijet cu tamo sama bez mobitela..  I moram ja vama javljati novosti hahahaha.  

02. Listopad 2019. 20:39

Manich

Andrea21

Manichja sam ti poslje tecaja pocela pakirat jednu za radaonu kako su rekli ponesite si vode keksa ovo ono, pa sam tu stavila i japanke i tako svasta nesta, pa onda za sobu pa za bebaca… a kad su mi frendice dvije sto su negdje prije ispricale kako to zapravo ide.. sve sam potrpala u jednu. I pelene i maramice i sve sto ce trebat…

Pa da i ja sam sve u jednu.. I kontala sam da ce mi tamo rec sta mogu uzet sa sobom u radjaonu. Mobitel cu probat prosvercat jer ako mi potraju trudovi umrijet cu tamo sama bez mobitela.. I moram ja vama javljati novosti hahahaha.

Kad udes u radaonu do mobitela ti vise nije 😂😂 ja sam mogla imati mob uza sebe bez problema al mi nije bilo do njega jer svi se sjatili pisati a ja u bolovima, cak ni tetka nije mogla spavati jer mi je pisala esam li rodila 😂 a o majki necu ni spominjati o dosadne zene tada boze me sacuvaj 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.