Matea na koju bakteriju mislis? Jesi imala streptokok, jer sam znala da od njega znaju dobit upalu pluca i slicno. Bas grozno, i ja ga imama pa sam se bas pripala kad sam citala sve...al doktorica jucer odmahuje rukom, kaze nista strasno, kao dobijes antibiotik intravenozno i da oni odmah po sata iza prokidaju vodenjak, a ja sva paranoicna.
Kako god brz oporavak bebici i da sto prije idete doma i uzivate, drzimo fige! 💙💕
Mc sta da ti kazem, lijepo ste ime odabrali 🥰😍 neka nasih Tarica hehe
Hvala svima!!! Pišem sutra detalje. Samo da pitam za mame koje su rodile, jeste imale kakve sprejice ili ste samo vodom dole prale, posto mene jako peče. A i imam puno šavova
Ja sam se samo vodom ispirala u tusu, a za oko tog podrucja sam sa vlaznim maramicama osvjezavala. Ja imam samo jedan sav unutra. Mozda je najbolje imati neki rasprsivac s obicnom vodom, sad kad razmisljam.
Evo da se i ja javim da popunimo listu, ja sam rodila 29.09. nakon inducirani poroda zbog visokog tlaka.
Dečkić nam nažalost ima upalu pluća pa je na intenzivnoj u inkubatoru ali nadamo se da ce sve biti u redu.
Čestitam svim curkama koje su rodile, mazite se sa svojim bebicama.
Cestitam na bebici i saljem pozitivne vibre za ozdravljenje
Jos sam nesto htjela reci, pitati, mada znam odgovor.. previse bi za mene bio put kad budem 10 dana prije termina, da idem iz Du za Slavoniju, jel da?😭😩
Sestra mi se udaje, htjeli su sve ovdje praviti, i na kraju jučer odluce da ce gore, i eto srce mi se slama..
Mislis 10 dana prije punih 40 tjedana? U terminu si od 37+0 i ja se nebi usudila na toliki put... lako ako te uhvati u slavoniji, ali sta ako bude po putu 🙄
A u avion te sigurno nebi uzeli
Hvala svima!!! Pišem sutra detalje. Samo da pitam za mame koje su rodile, jeste imale kakve sprejice ili ste samo vodom dole prale, posto mene jako peče. A i imam puno šavova
ja sam cula da je dobra hrastova kora
ᗰIᕼᗩᗴᒪ 6.5.2021.
Evo da se javim da sam i ja rodila. Točno na termin,danas u 11 i 25. Odo jesti sva se tresem od gladiii javim se kasnije 🥳
Čestitke 🥰
Cestitam! Ja sam ispirala obicnom vodom i mozes si naspricati octenisept na ulozak. Lezi na bokovima koliko mozes, po mogućnosti na bok suprotan od strane na kojoj su te rezali. I nemoj sjediti. Meni to nisu rekli pa su mi se poceli savovi razmicati 😓
Cestitam novim mamama i bebicama zelim sve najbolje i da brzo idete sve kuci.. ❤️❤️
Čestitke svim novim mamama! ❤️Uživajte s bebicama 😊
Sta ti? Nisi rodila jos? 😋
Sortiraj odgovore
Najstariji