Jesenske bebe 2019. :)

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Venus
    02. Listopad 2019. 18:28

Matea na koju bakteriju mislis? Jesi imala streptokok, jer sam znala da od njega znaju dobit upalu pluca i slicno. Bas grozno, i ja ga imama pa sam se bas pripala kad sam citala sve...al doktorica jucer odmahuje rukom, kaze nista strasno, kao dobijes antibiotik intravenozno i da oni odmah po sata iza prokidaju vodenjak, a ja sva paranoicna.

Kako god brz oporavak bebici i da sto prije idete doma i uzivate, drzimo fige! 💙💕

Mc sta da ti kazem, lijepo ste ime odabrali 🥰😍 neka nasih Tarica hehe

mc_zgb
    02. Listopad 2019. 18:28

marinaaaa

Hvala svima!!! Pišem sutra detalje. Samo da pitam za mame koje su rodile, jeste imale kakve sprejice ili ste samo vodom dole prale, posto mene jako peče. A i imam puno šavova

Ja sam se samo vodom ispirala u tusu, a za oko tog podrucja sam sa vlaznim maramicama osvjezavala. Ja imam samo jedan sav unutra. Mozda je najbolje imati neki rasprsivac s obicnom vodom, sad kad razmisljam.

Frajla
    02. Listopad 2019. 18:29

Matea26

Evo da se i ja javim da popunimo listu, ja sam rodila 29.09. nakon inducirani poroda zbog visokog tlaka.
    Dečkić nam nažalost ima upalu pluća pa je na intenzivnoj u inkubatoru ali nadamo se da ce sve biti u redu.
    Čestitam svim curkama koje su rodile, mazite se sa svojim bebicama.

Cestitam na bebici i saljem pozitivne vibre za ozdravljenje

Frajla
    02. Listopad 2019. 18:38

Marijaa.Ika

Jos sam nesto htjela reci, pitati, mada znam odgovor.. previse bi za mene bio put kad budem 10 dana prije termina, da idem iz Du za Slavoniju, jel da?😭😩
    Sestra mi se udaje, htjeli su sve ovdje praviti, i na kraju jučer odluce da ce gore, i eto srce mi se slama..

Mislis 10 dana prije punih 40 tjedana? U terminu si od 37+0 i ja se nebi usudila na toliki put... lako ako te uhvati u slavoniji, ali sta ako bude po putu 🙄
    A u avion te sigurno nebi uzeli

Lunica
    02. Listopad 2019. 18:44

marinaaaa

Hvala svima!!! Pišem sutra detalje. Samo da pitam za mame koje su rodile, jeste imale kakve sprejice ili ste samo vodom dole prale, posto mene jako peče. A i imam puno šavova

ja sam cula da je dobra hrastova kora

ᗰIᕼᗩᗴᒪ 6.5.2021.

• MonaL.
    02. Listopad 2019. 19:02

marinaaaa

Evo da se javim da sam i ja rodila. Točno na termin,danas u 11 i 25. Odo jesti sva se tresem od gladiii javim se kasnije 🥳

Čestitke 🥰

• ReginaP
    02. Listopad 2019. 19:10

marinaaaa

Cestitam! Ja sam ispirala obicnom vodom i mozes si naspricati octenisept na ulozak. Lezi na bokovima koliko mozes, po mogućnosti na bok suprotan od strane na kojoj su te rezali. I nemoj sjediti. Meni to nisu rekli pa su mi se poceli savovi razmicati 😓

anemone
    02. Listopad 2019. 19:13

Čestitke svim novim mamama! ❤️
    Uživajte s bebicama 😊

02. Listopad 2019. 19:19

Cestitam novim mamama i bebicama zelim sve najbolje i da brzo idete sve kuci.. ❤️❤️

PatyDi
    02. Listopad 2019. 19:25

anemone

Čestitke svim novim mamama! ❤️Uživajte s bebicama 😊

Sta ti? Nisi rodila jos? 😋

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.