Jesenske bebe 2019. :)

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    02. Listopad 2019. 00:58

Ja kad sam rodila, meni su noge bile jos gore nego li prije toliko su bile natekle da ja papuce nazuvala na pola, al to je sve jer sam noge drzala dole spustene docim bi ih drzala gore na povisenom oteklina bi splasnula i uzasno su mi noge zarile tako da vam je to sve normalno 

• sreca
    02. Listopad 2019. 01:12

Andrea21

Srecaja sam isto u 37tjd i noge su mi od prije otekle ali sam konstantno ih na kaucu drzala povisene i nisam imala bol, sad sam cak prestala i stopala su jos vise otekla i sad boli uzasno.. bas sad lezim i razmisljam hoce li prestat zarenje i bol

Daa i meni večeras baš počelo zariti i bolit iako sam cijeli dan provela kuci i to manje više na kauču. 

02. Listopad 2019. 01:28

Sreca ja ih u kadi namacem sa puno morske soli i kokosovim uljem u toploj vodi pa kao malo nesto pomogne 🙄

• sreca
    02. Listopad 2019. 01:36

Jel? U toploj? Baš ću probat idući put, sad mi je ipak teško ustajat iz kreveta 😁😂

02. Listopad 2019. 01:37

Sad mi pade na pamet super vam je pod tusem noge tusirati s toplom pa hladnom vodom par puta naizmjenicno, mene je to spasavalo 

• ReginaP
    02. Listopad 2019. 01:47

Meni su u trudnoći noge oticale da sam jedino u jednim papucama mogla biti i par dana nakon poroda se povuklo sve. Sto kaze Ayla jedino stikle nisam probala

Julie
    02. Listopad 2019. 06:52

Jutro svima ☀️ mi smo nocas svi spavali kao bebe. Fotografkinja nas sve izmorila 😂🙈 
    Sreca tog je mene bilo strah, moje ljubljene tenesice, nisam spremna ijednim reci zbogom 😂🙈 (drama queen)  srecom meni je nekoliko dana od poroda sve splasnulo i vratilo se u normalu.
    Zelim prijaviti glupe komarce koji su me nocas izboli po nogama 😒 

• Noemi1
    02. Listopad 2019. 07:07

Ja nisam bila puna vode u trudnoci, meni se voda zadrzala nakon poroda, stopala pogotovo puna vode. Ali povuklo se kroz 10ak dana. A sto se kila tice, prvih 4-5dana sam izgledala kao u 5. Ili 6.mj trudnoce. Nakon toga se malo smanjilo. Ostalo je jos kila za skinut, malo se i koza razvukla, al sta ces 🙄

• Noemi1
    02. Listopad 2019. 07:08

ReginaP

Meni su u trudnoći noge oticale da sam jedino u jednim papucama mogla biti i par dana nakon poroda se povuklo sve. Sto kaze Ayla jedino stikle nisam probala

Ja probala i stikle, mogu i dalje svoj broj obut 😁 

PatyDi
    02. Listopad 2019. 07:17

Jutro! 😎
    Znaci iako sad nisam oticala, postoji mogucnost da nakon poroda ro dodje? 😱
    Evo mene opet u TA 😅 Ali mislim da danas pada dogovor za indukciju...kao prvorotkinji plan o odgadjanju mi nece upaliti...😟

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.

Odustani

POVEZANI ČLANCI