Evo zadržali me ipak u bolnici. Promjena nema, otvorena za jedva prst. Večeras će mi dati gel, ujutro bušenje vodenjaka i sve radosti koje idu uz to. Tješim se da ću na kraju svega napokon držati u rukama svoju bebu i samo se toplo nadam da će sve dobro proći. Nije mi svejedno. Mislite na nas.
Sretno!!
One premium od pampersa koristim i ja. Imala sam ona mala 3 paketa po 26 pelena. Probala bi nocas ne mjenjat jer sam umorna ko pas kad se tak dizem
Evo zadržali me ipak u bolnici. Promjena nema, otvorena za jedva prst. Večeras će mi dati gel, ujutro bušenje vodenjaka i sve radosti koje idu uz to. Tješim se da ću na kraju svega napokon držati u rukama svoju bebu i samo se toplo nadam da će sve dobro proći. Nije mi svejedno. Mislite na nas.
Sretno! Traži sve da ti bude što ugodnije, pilates loptu, hodanje, epiduralnu... Samo hrabro!
Cure, evo da i ja napišem kako se snalazimo doma. Osim što imamo najljepšeg i najdivnijeg sina, koliko mogu biti objektivna, nadodat ću još i pravog dobricu.Već sam pisala o teškom porodu i dojenju koje nije zaživjelo, ali bez obzira na sve, veseli smo, beban dobro napreduje i ja se oporavljam. Ne mogu još sjediti, ali mogu više odraditi doma i oko bebe. Riješili smo i prijavu u matičnom. Super je što se sada može sve tamo odraditi. Danas i sutra dovršavamo prijavu kod pedijatra. Beban papa, spava, tu i tamo ima problem s nespavanjem, najviše jer ima problem s plinovima, čini se pa se moram još posavjetovati hoćemo li mu promijeniti hranu ili ne. Sve ostalo ide svojim tokom. Ništa mi ne pada teško, pa ni kada se ispiša sto puta dnevno. lol
Bravoo za dobricu 😊😊 samo neka papa i napreduje 😍 sreća mala.. Koju hranu mu dajes?
Dajem mu Hipp. Nisam baš bila u stanju detaljno analizirati hranu. Vidim da svako dijete drugačije reagira. Pitala sam u bolnici šta su mu davali pa sam nastavila. Šta ti daješ?
Ja sam tila hipp al ga nisam mogla naci tj 1 nije bilo di sam trazila pa sam odustala od njega al cula sam da je dobar, ako ima problema s prduckanjem i podrigivanjem daj espumisan kapi da to lakse obavi ja dajem svojoj i prducka ako ne podrigne dns mi evo nezz el 2,3 put podrignula i onda ju to muci.. Ja sam na Novalecu mijenjala sam iskljucivo jer mi je povracala skoro svaki obrok i onda bi trazila jos
Od koje hrane je povraćala? Moj ima problema s prduckanjem. Pokušat ću i s tim kapima. Sad imam Tiba kapi pa mu povremeno dajemo.
Nopobo sretno 😍
Ayla cak niti ne izgleda lose kak sam ja zabrijala, to je jedsn savic i to je to
Ja sam na pregledu bila upravo,cekam sad ctg🙄 Uglavnom otvorena sam 3-4cm…primiti ce me sad u petak u 9 ujutro na indukciju ako ne krene prije…😭😭😭😭😭😭 Zbog dijabetesa…Sva se tresem🤣🤣🤣
Ajmeeee! Pa mi smo isti tj. i dan, isto dijabetes. Sutra imamo pregled na kojem ce biti jasnije kad ce biti carski (doktor ne bi ni pokusavao s indukcijom jer je uz Sve decko imao 3.7 prosli tj.
Ni ja ne mogu vjerovati da smo pri kraju. Neki dan me bas uhvatila panika a nakon toga sam u negiranju :)
Gdje ces roditi? Moja curka je prosli ponedjeljak imala cca 3040g… Ja jos ne mogu doci k sebi🙈
Vinogradska. Svasta se moze dogoditi do petka :)
u svakom slucaju sretno!
Ja si to zamisljam kao skok padobranom: iskljucis se i idemo. Nastojim sto manje razmisljati...
Sretno, drzim 🤞 da se brzo otvoris i da bude sto bezbolnije 😘😘
Dragi i ja smo se dogovorili da prvih mjs dana nitko nece doci u posjetu vidjeti bebu. S tim da on nije ovdje i dode povremeno, jer radi vani isto. jedino mozda cu mamu pustiti da dode iz razloga da mi pomogne oko kuce jednom dva put i to je sve. Cak i njegova mama je rekla da ce doci tek nakon mjs dana jer prvih mjs dana je vrijeme samo za mamu i bebu, privikavanje i oporavljanje itd.
A ja sam cijelu trudnocu provela sama, realno nisam imala pomoc od ama bas nikoga za nista,
tipa da me netko odveze na pregled, pomogne mi nesto ocistit ili otici kupit itd... tako da sam se distancirala od ovih onih blabla i meni super na kraju
Sortiraj odgovore
Najstariji