Jesenske bebe 2019. :)

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • sreca
    02. Listopad 2019. 01:36

Jel? U toploj? Baš ću probat idući put, sad mi je ipak teško ustajat iz kreveta 😁😂

02. Listopad 2019. 01:37

Sad mi pade na pamet super vam je pod tusem noge tusirati s toplom pa hladnom vodom par puta naizmjenicno, mene je to spasavalo 

• ReginaP
    02. Listopad 2019. 01:47

Meni su u trudnoći noge oticale da sam jedino u jednim papucama mogla biti i par dana nakon poroda se povuklo sve. Sto kaze Ayla jedino stikle nisam probala

Julie
    02. Listopad 2019. 06:52

Jutro svima ☀️ mi smo nocas svi spavali kao bebe. Fotografkinja nas sve izmorila 😂🙈 
    Sreca tog je mene bilo strah, moje ljubljene tenesice, nisam spremna ijednim reci zbogom 😂🙈 (drama queen)  srecom meni je nekoliko dana od poroda sve splasnulo i vratilo se u normalu.
    Zelim prijaviti glupe komarce koji su me nocas izboli po nogama 😒 

• Noemi1
    02. Listopad 2019. 07:07

Ja nisam bila puna vode u trudnoci, meni se voda zadrzala nakon poroda, stopala pogotovo puna vode. Ali povuklo se kroz 10ak dana. A sto se kila tice, prvih 4-5dana sam izgledala kao u 5. Ili 6.mj trudnoce. Nakon toga se malo smanjilo. Ostalo je jos kila za skinut, malo se i koza razvukla, al sta ces 🙄

• Noemi1
    02. Listopad 2019. 07:08

ReginaP

Meni su u trudnoći noge oticale da sam jedino u jednim papucama mogla biti i par dana nakon poroda se povuklo sve. Sto kaze Ayla jedino stikle nisam probala

Ja probala i stikle, mogu i dalje svoj broj obut 😁 

PatyDi
    02. Listopad 2019. 07:17

Jutro! 😎
    Znaci iako sad nisam oticala, postoji mogucnost da nakon poroda ro dodje? 😱
    Evo mene opet u TA 😅 Ali mislim da danas pada dogovor za indukciju...kao prvorotkinji plan o odgadjanju mi nece upaliti...😟

Julie
    02. Listopad 2019. 08:19

Pa eto kod mene je to išlo malo brže, srećom. 
    Nego jel vama bebice traže pažnju, onako recimo svaki dan Marinovo jedno buđenje traje oko 3 sata. Inače jede i spava, ali to koje ostane budan jednostavno ne želi ležati nego biti na rukama pa sika barem dvaput u tom periodu, motanje guze i tako ukrug. Ugl vidim da želi biti na rukama i onda ga nosimo, samo sto neku noć je to bilo od 1-4 ujutro, ja sam mislila da ću krepat od umora 😂🙈 onda tatu probudim pa ga on malo nosi. 
    Evo danas je od pol 6 do sad i čekam dragog da dođe da se obučem jer idem endokrinologu.
    Ugl ne žalim se nego mi nije jasno od kud snaga tako malom biću za to 🙈🙈🙈🙈🙈 

• Pikulica19
    02. Listopad 2019. 08:30

Deja1988

Jutrooo🤗
    Julie-bas citam,ti si se stvarno brzo oporavila…😊 Bas lijepo za slikice🥰🥰
    DijMar-sretno🤞 Vjeruj mi,ja sam jucer bila u soku🙈 Ali danas mi je bolje,svjedno me to ceka-samo ne bi bilo ovak prisilno😏 Samo se nadam da nece potrajati 15h🙈 Ali u petak ce razdvojiti curku i meneeee🥰🥰🥰🥰🥰🥰
    Marla5-mozda se druzimo onda🤗
    Ayla-ti si meni presimpaticna🥰🤗😘
    Meni noge nisu natecene,nego ruke,jedva stisnem saku😁

Jutro curke...
    Bas citam i nekako nikak da pohvatam stranice a valjda mi je promaknulo kao i sto mozda moji postovi promaknu 🙈
    Deja draga a ja taman nekak stala na noge htjela nas na kolace vodit da sve zivo proslavimo sto nismo i sto nas ceka 🥰 a gle nje bit ce jos malo s princezicom svojom bas na rodjkas mog tate 😍💕 jooooj preslatko 🥰🥰🥰🥰😘😘😘
    Ma nemoj se nista bojati, samo laganini i opusteno, ako nista bar znas dan pa si stalozenija i nema panike... Joj jos sebi ne mogu doci da ces jos malo rodit 🥰🥰🥰🥰
    Kako se osjecas? Jel hodas cistis kako si rekla ili iscekujes petak u mirovanju? Ja bi bila tako napeta, uffff nebi ga mogla docekat.... 💕💕💕💕
    ... 
    Evo sluzbeno mi se poceo misic u desnoj nozi grcit sto me i probudilo, vrijeme je da se vratim magneziju.
    ... 
    Za natecenost ja se nadam da ce se vratiti u normalu, jer ovako sam ko bure, a noge ko sumo borac 😒
    ... 
    E ovo za posjete, imam frendicu rodila je prije tocno 10dana, jadna popucala iznutra, izvana nit sama ne zna broj savova, sjedi na djecijem kolutu i naravno cujemo se mi redovito i nisam niti mislila ici prvo tako rano a drugo da zena dodje sebi odmori se od posjeta, da se upoznaju s bebom ipak im je prvo i kad me pitala kad cemo doc tako sam joj i rekla.... Ali ona bas hoce da dodjemo, fali joj nasi razgovori pozitiva, jos pogotovo kad zna da mi je mm ovaj tjedan tu i tko zna kad cu ja rodit i kad cemo imat pravu priliku vidjet se.... 
    Svi skoro negativno pricaju o posjetama i ja vjerujem da ce me iscrpit ali hvala Bogu na nasim majkama koje nam puno pomognu i ovako dobrim prijateljima koje jedva cekam, prije neg nekog iz familije, da vide nase klupko srece 🥰💕

LollyBB
    02. Listopad 2019. 09:26

Mene su već počeli pitati za posjete, ali držim se svoga. S obzirom na težak porod, bolove i činjenicu da ne mogu još sjediti, nikakve posjete. Mama je tu, pomaže mi i bez nje i muža bih crkla, pogotovo u početku. Svekrva došla na sat vremena kad smo izašli iz bolnice, hvala Bogu, žena super normalna, a i nije u Zg pa je to bila prilika da nas na kratko vidi. Svi ostali će još malo pričekati. Ne da mi se ležati i primati goste.

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.