Jesenske bebe 2019. :)

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    01. Listopad 2019. 21:15

LollyBB

ayla

LollyBB

ayla

LollyBB

Cure, evo da i ja napišem kako se snalazimo doma. Osim što imamo najljepšeg i najdivnijeg sina, koliko mogu biti objektivna, nadodat ću još i pravog dobricu.Već sam pisala o teškom porodu i dojenju koje nije zaživjelo, ali bez obzira na sve, veseli smo, beban dobro napreduje i ja se oporavljam. Ne mogu još sjediti, ali mogu više odraditi doma i oko bebe. Riješili smo i prijavu u matičnom. Super je što se sada može sve tamo odraditi. Danas i sutra dovršavamo prijavu kod pedijatra. Beban papa, spava, tu i tamo ima problem s nespavanjem, najviše jer ima problem s plinovima, čini se pa se moram još posavjetovati hoćemo li mu promijeniti hranu ili ne. Sve ostalo ide svojim tokom. Ništa mi ne pada teško, pa ni kada se ispiša sto puta dnevno. lol

Bravoo za dobricu 😊😊 samo neka papa i napreduje 😍 sreća mala.. Koju hranu mu dajes?

Dajem mu Hipp. Nisam baš bila u stanju detaljno analizirati hranu. Vidim da svako dijete drugačije reagira. Pitala sam u bolnici šta su mu davali pa sam nastavila. Šta ti daješ?

Ja sam tila hipp al ga nisam mogla naci tj 1 nije bilo di sam trazila pa sam odustala od njega al cula sam da je dobar, ako ima problema s prduckanjem i podrigivanjem daj espumisan kapi da to lakse obavi ja dajem svojoj i prducka ako ne podrigne dns mi evo nezz el 2,3 put podrignula i onda ju to muci.. Ja sam na Novalecu mijenjala sam iskljucivo jer mi je povracala skoro svaki obrok i onda bi trazila jos

Od koje hrane je povraćala? Moj ima problema s prduckanjem. Pokušat ću i s tim kapima. Sad imam Tiba kapi pa mu povremeno dajemo.

Bebimil, ma men se grcila od bolova kako nije ni podrigivala nit prduckala s kapima ona po cijele dane istirava zrak, a grcice uopce nema (kuc kuc) hvala Bogu.. Za sto su te tiba kapi? 

01. Listopad 2019. 21:17

Julie

Nopobo sretno 😍
    Ayla cak niti ne izgleda lose kak sam ja zabrijala, to je jedsn savic i to je to

😂😂😂 Ja bas koza nisam ni pitala koliko sam ih imala al su me samo rezali nisam nista popucala, mala je beba bila a i da sam masirala ko zna bil trebalo ista

01. Listopad 2019. 21:19

Andrea21

Dragi i ja smo se dogovorili da prvih mjs dana nitko nece doci u posjetu vidjeti bebu. S tim da on nije ovdje i dode povremeno, jer radi vani isto. jedino mozda cu mamu pustiti da dode iz razloga da mi pomogne oko kuce jednom dva put i to je sve. Cak i njegova mama je rekla da ce doci tek nakon mjs dana jer prvih mjs dana je vrijeme samo za mamu i bebu, privikavanje i oporavljanje itd.
    A ja sam cijelu trudnocu provela sama, realno nisam imala pomoc od ama bas nikoga za nista,
    tipa da me netko odveze na pregled, pomogne mi nesto ocistit ili otici kupit itd… tako da sam se distancirala od ovih onih blabla i meni super na kraju

Blago ti se sto imas razumne ljudi oko dolazenja, da su svi takvi i majka i beba bi bili smireniji i da se na miru privikne jedno na drugo, a ne prvi dan kuca puna i dite se i majka unervoze od svega 

Angelina
    01. Listopad 2019. 21:22

Julie aha, hvala 🙂 ma mislila sam da ne ides mozda u Trnovcicu jer znam da si tu negdje blizu mene.. a mi spadamo pod Trnovcicu a nemam pojma kakav je tu svecenik.. ali mislim da nitko ne bi trebao raditi probleme zato sto smo nevjencani

01. Listopad 2019. 21:25

Ayla a kod tebe je drugacija situacija kad moras zivjeti s njegovim roditeljima, i vjerujem da nije lako, treba imati snage i za to. Ali stv ne znam cemu to da dolazi ne znam bubam sestra od muza, moja neka random prijateljica, muzev bratic itd na primjer. Fakat prvih mjs dana bi trebale biti samo beba i roditelji i nitko vise. Meni ce decko doci na tri dana kada rodim i on mora ici, ja cu ostati sama s bebom i apsolutno mi odgovara, a ne da mi dolazi ovaj onaj pomoc ili pametovati sta i kako ja trebam. 😃

• lalolitala
    01. Listopad 2019. 21:30

Angelina

Julie aha, hvala 🙂 ma mislila sam da ne ides mozda u Trnovcicu jer znam da si tu negdje blizu mene.. a mi spadamo pod Trnovcicu a nemam pojma kakav je tu svecenik.. ali mislim da nitko ne bi trebao raditi probleme zato sto smo nevjencani

Mi smo krstili prvu tamo.. i od tamo svecenik nam i kucu dolazio blagoslovit. Samo pita svaki put kad se mislimo zenit. Mi vec treci put govorimo uskoro hahha. Evo sad kad cemo ic za krstenje opet cemo rec uskoro 🙈

nopobo
    01. Listopad 2019. 21:38

Hvala cure. Evo dali su mi gel prije sat i pol i već pola sata imam kontrakcije, nisu posebno jake. Nadam se da to znači da gel radi svoje i da ću se lijepo otvoriti. Doduše ako me ovako nastavi boljeti nema spavanja.. 

Marla5
    01. Listopad 2019. 21:47

nopobo

Hvala cure. Evo dali su mi gel prije sat i pol i već pola sata imam kontrakcije, nisu posebno jake. Nadam se da to znači da gel radi svoje i da ću se lijepo otvoriti. Doduše ako me ovako nastavi boljeti nema spavanja..

Sretno!!! Ja tako zaspim i kad se ujutro probudim eto bebica :)

• ReginaP
    01. Listopad 2019. 21:57

Hjoooj kad smo kod dolazaka. Najave se nama svekar i svekrva prosli petak da Ce doci u subotu na par sati vidit malog. Ajd sta cu, moja mama je bila kod nas jer je dosla pomoci, ne mogu im reci da ne mogu doci. I u subotu meni teta moja koja je inace patronazna dosla pomoci oko dojenja jer se pokusavam rijesiti sesirica.  i tako lezim u spavacoj, mali sisa, teta mi drzi sisu i nesto objasnjava kad moja svekrva uleti i stane mi iznad glave i suti i gleda i tako 10 minuta. Jos ju mm zvao da dodje rucat i ona me trza. Zamracila sam. I uspavam ja maloga i idem ga donijet u dnevnu da ga vide i svekrva ga pocne budit, ajde otvori okice da te vidimo i takva sranja. Ja poludila! Jbt ko da nisu sami imali djecu i ne znaju se ponašati i kontrolirati. A da ne spominjem da su dosli, a ja ne mogu sjediti, jedva hodala, sise susim na zraku jer me bole za popizdit 🤪

• ReginaP
    01. Listopad 2019. 22:03

Uuu zaboravila sam napisati da me svekrva odmjerila i rekla kako mi je jako puno stomaka ostalo i da je ona manji imala nakon poroda i da to sigurno nesto nije u redu. 5. dan od poroda 🤦🤦🤦

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.