Jesenske bebe 2019. :)

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • ReginaP
    02. Listopad 2019. 11:11

Julie

Pa eto kod mene je to išlo malo brže, srećom.
    Nego jel vama bebice traže pažnju, onako recimo svaki dan Marinovo jedno buđenje traje oko 3 sata. Inače jede i spava, ali to koje ostane budan jednostavno ne želi ležati nego biti na rukama pa sika barem dvaput u tom periodu, motanje guze i tako ukrug. Ugl vidim da želi biti na rukama i onda ga nosimo, samo sto neku noć je to bilo od 1-4 ujutro, ja sam mislila da ću krepat od umora 😂🙈 onda tatu probudim pa ga on malo nosi.
    Evo danas je od pol 6 do sad i čekam dragog da dođe da se obučem jer idem endokrinologu.
    Ugl ne žalim se nego mi nije jasno od kud snaga tako malom biću za to 🙈🙈🙈🙈🙈

Haha i kod nas isto stanje 😁 trazi da ga uzmemo i onda gleda u nas i suti i samo promatra po sat, dva. Tu i tamo malo zaklopi okice na koju min i onda opet gleda pa malo trazi papar nakon sat vremena i u krug. Kod nas je to jutros bilo od 4 do 7 🤪

mouse
    02. Listopad 2019. 11:13

Frajla

mouse

Ja sam dobila 18 kg donsada a termin je za 3 tjedna i cijela sam otecena, lice, ruke, noge, uzas.. pa se nadam i jedva cekam da to splasne jer mogu samo jedne patike obut i ruke me uzasno bole i trnu..
    Ne mogu sake stisnut ujutro kad se probudim koliko boli.. 😕

Suosjećam….
    I ja sam sva otečena, malo je splasnulo kad su vrućine prošle, ali se opet vratilo unazad jedno 2 tjedna. Isto sam skoro cijelu trudnoću i jednim tenisicama, koje su mi inače malo veće bile. Možda bi mogla obuti čizme, ali to mi se neda još izvlačiti.
    A moram u petak u svatoveočito ću morati kupiti neke jednokratne balerinke
    Ali dobra vijest je da sam zadnji put otekla pred kraj (dobro, ne ovoliko), ali splasinlo je sve, kasnije sam čak bez problema nosila i starke, a one su baš uske

Uh nadam se da ce i to brzo proci 😉
    Mi se jos premisljamo izmedju Gabriel i Rafael 😇

nopobo
    02. Listopad 2019. 11:38

Cure da vam se javim da sam rodila jutros u 08:11 curicu tešku 3,77 kg i dugu 50 cm. Zaprimili me u bolnicu oko 16, inducirani porod jer sam 41+2.U 20 su mi dali gel i rekli idi spavati i ne nadaj se nekim promjenama eventualno neka kontrakcija, gel služi samo za smekšavanje cervixa. Oko 21:30 su počeli lagani ali česti trudovi, jačine malo boljih menstrualnih bolova. U 23.30 se dižem iz kreveta i idem do sestre jer je vrag odnio šalu,ona me stavlja na ctg, zove doktora, on kaže idite u rađaonu. A otvorena još uvijek samo prst. Muž dolazi oko 01 a mene onda već šoraju intenzivni trudovi na 3 minute i kratki. Od 03 do 05 ujutro otvorila sam se s prst i pol na 8 cm. Bilo je žestoko. Trudovi su oslabili oko 7,doktorica predlaže da mi se pomogne s drugom, ja pristajem i jako žestoko dolazi moja beba na svijet, savršena u 08:11. Ramenima me zakačila pa imam dosta šavova iznutra, izvana ništa, nisam ni rezana. Ni klistir mi nisu stigli napraviti pa sam imala dvije manje nezgode ali nevjerojatno kako nemaš srama u tom trenutku. Babice i doktori najdivniji a bez muža bi umrla stvarno mi je bio velika podrška odradio je i on lavovski. Pusa svima 

PatyDi
    02. Listopad 2019. 11:40

Daaa mene isto zanimaju imena 🤩 Evo, nama dolazi Patrik 😊
    Nego, ja sam full uzbudjena trenutno jer mi je maloprije ispao dio sluznog 🤗 Ne znam koliko treba biti toga, ali definitivno nije iscjedak nego onak kak sam gledala na slikama. E sad, to moze, a i ne mora znaciti nis, ali ja sam sva nabrijana sad...iako bi trebala biti opustena i stvarati oksitocin, a ne adrenalin 😅 

nopobo
    02. Listopad 2019. 11:40

S dripom da mi se pomogne a ne s drugom :) i stvarno mi je pomogao vratiti jake trudove. Za bolove nisam primila ništa, može se, nije lako ali se može! Samo hrabro sve cure koje još trebate roditi! 

PatyDi
    02. Listopad 2019. 11:41

Nopobo cestitam! 🤗

october30
    02. Listopad 2019. 11:42

Danas bio zadnji pregled kod moje ginekologice, kaze dalje u TA. Radila mi bris, kaze zatvorena skroz, cerviks 1 clanak. Curka je 2700 i da ce do tremina sigurno jos kilu dobit, a i po mjerama je veca beba, nije da nema na koga bit 😁.
    Pitala sam nju pa nije nis komentirala, zato sad pitam vas... Boli me pubicna kost vec sigurno 3 tjedna ali ne skroz, kad hodam i kad se nocu okrecem u krevetu.. Pa me frka disfunkcije simfize... Jel ima netko takvih problema i kako se to uopce dijagnosticira? 

Julie
    02. Listopad 2019. 11:46

Nopobo cestitam 😍
    Frajla hvala ti ❤️

02. Listopad 2019. 11:48

Deja1988

Jutrooo🤗
    Julie-bas citam,ti si se stvarno brzo oporavila…😊 Bas lijepo za slikice🥰🥰
    DijMar-sretno🤞 Vjeruj mi,ja sam jucer bila u soku🙈 Ali danas mi je bolje,svjedno me to ceka-samo ne bi bilo ovak prisilno😏 Samo se nadam da nece potrajati 15h🙈 Ali u petak ce razdvojiti curku i meneeee🥰🥰🥰🥰🥰🥰
    Marla5-mozda se druzimo onda🤗
    Ayla-ti si meni presimpaticna🥰🤗😘
    Meni noge nisu natecene,nego ruke,jedva stisnem saku😁

😘😘😘 

02. Listopad 2019. 12:02

nopobo

Cure da vam se javim da sam rodila jutros u 08:11 curicu tešku 3,77 kg i dugu 50 cm. Zaprimili me u bolnicu oko 16, inducirani porod jer sam 41+2.U 20 su mi dali gel i rekli idi spavati i ne nadaj se nekim promjenama eventualno neka kontrakcija, gel služi samo za smekšavanje cervixa. Oko 21:30 su počeli lagani ali česti trudovi, jačine malo boljih menstrualnih bolova. U 23.30 se dižem iz kreveta i idem do sestre jer je vrag odnio šalu,ona me stavlja na ctg, zove doktora, on kaže idite u rađaonu. A otvorena još uvijek samo prst. Muž dolazi oko 01 a mene onda već šoraju intenzivni trudovi na 3 minute i kratki. Od 03 do 05 ujutro otvorila sam se s prst i pol na 8 cm. Bilo je žestoko. Trudovi su oslabili oko 7,doktorica predlaže da mi se pomogne s drugom, ja pristajem i jako žestoko dolazi moja beba na svijet, savršena u 08:11. Ramenima me zakačila pa imam dosta šavova iznutra, izvana ništa, nisam ni rezana. Ni klistir mi nisu stigli napraviti pa sam imala dvije manje nezgode ali nevjerojatno kako nemaš srama u tom trenutku. Babice i doktori najdivniji a bez muža bi umrla stvarno mi je bio velika podrška odradio je i on lavovski. Pusa svima

Cestitam 😘😘😘

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.