Jesenske bebe 2019. :)

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Marla5
    01. Listopad 2019. 16:31

Deja1988

Ja sam na pregledu bila upravo,cekam sad ctg🙄 Uglavnom otvorena sam 3-4cm…primiti ce me sad u petak u 9 ujutro na indukciju ako ne krene prije…😭😭😭😭😭😭 Zbog dijabetesa…Sva se tresem🤣🤣🤣

Ajmeeee! Pa mi smo isti tj. i dan, isto dijabetes. Sutra imamo pregled na kojem ce biti jasnije kad ce biti carski (doktor ne bi ni pokusavao s indukcijom jer je uz Sve decko imao 3.7 prosli tj.

Ni ja ne mogu vjerovati da smo pri kraju. Neki dan me bas uhvatila panika a nakon toga sam u negiranju :)

Julie
    01. Listopad 2019. 17:08

Evo i mene curke, prvo naravno išla citati novosti 🥰
    Angelina ma kakva tajna, tu kod nas u Pape Ivana XXIII. Preko puta Gralla, velečasni Kristo Brkic je u toj župi i on je po tom pitanju nevjenčanih roditelja skroz ok. 
    Ayla ja sam isto svoje konce vidjela na papiru a onda provjerila ogledalcem
    Deja ajmeeee 😍😍😍 kad te sad euforija uhvati ❤️😘 sretno 🙏🏼

• Noemi1
    01. Listopad 2019. 17:11

DijMar

Frajla

DijMar

Pa ja ću zauvijek biti trudna, ko slonica

Evo ja obećajem da neću prije tebe
    Za pelene si ponesi te manje, moći ćeš ih iskoristiti sigurno. Kao što je netko rekao ne piške oni puno tih prvih dana, a neće ni kakica pobjeći, jer ta prva nije onaj tekuća nego nekak sva ljepljiva, ko katran
    Uz to beba prvih 2-3 dana izgubi oko 10% težine…
    Ispucaj te najmanje u bolnici, pa onda dalje doma veće. A to što ti uspoređiješ ovak na oko ti nije baš…Iduća veličina se čini mrvicu veća, ali kad staviš na bebu baš se vidi razlika

Hahah ti ziher neces 😋
    Mislila sam mozda deckima ranije trebaju vece pelene posto piske prema gore 😅

Ja mu spustim ponos prema dolje, sta je sigurno, sigurno je 😂

• irma123
    01. Listopad 2019. 17:28

Curke da vas bas pitam.. kak vi sa posjetama? Ja i muz od kad sam izasla iz bolnice sad vec tj dana smo samo jedan dan sami proveli sa bebacom.. nasi bi svaki dan dolazili pogotvo mame. I ja sam svojima rekla da nam treba odmora malo da ne zelimi da dole vise da se i mi upoznamo sa bebacom i sad se svekrva tolko uvrijedila na to kao mi njoj branimo da vidi bebu. A prvi dan dok sam dosla iz bolnice je cijeli dan bila kod nas i nije htjela pustit bebu a prva je bila koja je gvoorila da nedajemo da se nosi jer ce se naucit..

• ReginaP
    01. Listopad 2019. 17:40

Noemi1

ReginaP

Mi smo danas ujutro imali prvo kupanje jer nam je patronazna malo komotna i super je proslo, nije mi bilo strasno kako sam ocekivala 😅 i sad smo bili u prvoj setnji da iskoristimo dobro vrijeme 😊 meni su napokon poceli konci izlaziti pa me rana vise ne zateze i ne boli toliko, nadam se da ću uskoro moc i sjediti ako nista da lakse dojim. Sad ili lezim ili stojim, a ledja me ubijaju 🤪

Ajme meni, opce nisam razmisljala kako je to kad ne mozes sjesti. Ja sam odmah poslje poroda, nakon tusiranja sjedila normalno, jos s prekrizenim nogama na krevetu, turski sjed. Pa je dosla medicinska sestra i rekla da ne sjedim tako zbog rane. Kazem ja njoj, pa ne bi sjedila da me boli ili zateze. Stvarno grozno. Su te rezali ili si popucala? Mislim da je lakse ako te ne rezu. Vidim brze se sve oporavljamo kad popucas (s tim da ne popucas onako preko cijele medjice, nego malo unutra) 🤔

Mene su rezali jer su mislili da ne mogu istiskati malog, a on siroce bio omotan pupcanom oko vrata koja ga je vraćala. Jedno 7,8 savova navodno ima, nisam brojala 😆 meni je taj rez najveći problem od poroda 😣 s ovim bolovima mogu funkcionirati, ali ovo da me mozes sjesti, cucnuti, sagnuti se me ubija 

01. Listopad 2019. 17:41

Julie

Evo i mene curke, prvo naravno išla citati novosti 🥰
    Angelina ma kakva tajna, tu kod nas u Pape Ivana XXIII. Preko puta Gralla, velečasni Kristo Brkic je u toj župi i on je po tom pitanju nevjenčanih roditelja skroz ok.
    Ayla ja sam isto svoje konce vidjela na papiru a onda provjerila ogledalcem
    Deja ajmeeee 😍😍😍 kad te sad euforija uhvati ❤️😘 sretno 🙏🏼

Vidim svi proucavate to dole 😂

• ReginaP
    01. Listopad 2019. 17:43

Frajla

luce35

Frajlasvi stariji pedijatri naglasavaju.da se pisulinac treba dizat prema gore i pomalo iza svakog kupanja navlacit prepucij koliko ide. Mladi pedijatri ne dijele njihovo misljenje ni po pitanju toga ni sirokog povijanja pa sad stvar izbora.
    Meni stize curica pa eto barem jedna dilema manje 😂😂

Do pedijatra dođeš tek s mjesec dana….Nit su u bolnici rekli nit patronažna
    Al kažem, u pampersici to sigurno ne stoji gore, pelena se drži u preponama i oko struka, a u sredini je to labavo i nema šanse da drži tak kak se namjesti
    A kožicu smo navlačili od početka, naravno, još uvijek to radimo i od 3 mj mu ide skroz preko. To je patronažna rekla da se radi (i planirala sam, to mi je logično), pedijatrica nije ni spomenula. Jedino je jednom pitala neka starija kad je bila na zamjeni
    Za tako neke stvari su stvarno žene prepuštene same sebi, svojim odlukama i guglanju na žalost…..Eto baš za tu kožicu, ne možeš ni pitati doktoricu/patronažnu jel treba ako se ne informiraš da je to nešto što bi možda trebalo. A masa žena ne zna za to uopće

Nama je patronazna rekla da spustamo prema dolje zbog pupka, ali navlacenje mi nisu spominjali pa sam pretpostavila da to ide kasnije. Imas kakav savjet?

01. Listopad 2019. 17:43

irma123

Curke da vas bas pitam.. kak vi sa posjetama? Ja i muz od kad sam izasla iz bolnice sad vec tj dana smo samo jedan dan sami proveli sa bebacom.. nasi bi svaki dan dolazili pogotvo mame. I ja sam svojima rekla da nam treba odmora malo da ne zelimi da dole vise da se i mi upoznamo sa bebacom i sad se svekrva tolko uvrijedila na to kao mi njoj branimo da vidi bebu. A prvi dan dok sam dosla iz bolnice je cijeli dan bila kod nas i nije htjela pustit bebu a prva je bila koja je gvoorila da nedajemo da se nosi jer ce se naucit..

Sve sto si napisala ti se kod mene desavalo, sad je vec malo bolje samo sto ja zivim sa svekrom i svekrvom pa ih samo kat dijeli od nas 😂😂 neznam sto da ti savjetujem kad bi i ja svoj mir 😕

• irma123
    01. Listopad 2019. 17:49

ayla

irma123

Sve sto si napisala ti se kod mene desavalo, sad je vec malo bolje samo sto ja zivim sa svekrom i svekrvom pa ih samo kat dijeli od nas 😂😂 neznam sto da ti savjetujem kad bi i ja svoj mir 😕

Ja stvarno zivce gubim.. svi su to oke primili osim nje.. i jos bi bilo oke da dode na pol sata al ona bi tu ostala po cijeli dan i sam malu nosila i to mi smeta a opet ne zelim ispast bezobrazna il nezahvalna jer nam je dost pomogla al ona ima problema i sa pustanjem sina (muza mog) sve me strah kak ce za bebu bit.. neki dan je doso svekar sa curom bili su tri sata i cekali da se mala probudi razbudili ju nosili slikali se i osli a ja neispavana umorna i onda mi jos ostave nju tak uznemirenu a muz kasnije znam da nije uredu al glupo mi bilo ista rec a ja cijelu noc i dan oka nisam sklopila taj dan..

01. Listopad 2019. 17:55

irma123

ayla

irma123

Ja stvarno zivce gubim.. svi su to oke primili osim nje.. i jos bi bilo oke da dode na pol sata al ona bi tu ostala po cijeli dan i sam malu nosila i to mi smeta a opet ne zelim ispast bezobrazna il nezahvalna jer nam je dost pomogla al ona ima problema i sa pustanjem sina (muza mog) sve me strah kak ce za bebu bit.. neki dan je doso svekar sa curom bili su tri sata i cekali da se mala probudi razbudili ju nosili slikali se i osli a ja neispavana umorna i onda mi jos ostave nju tak uznemirenu a muz kasnije znam da nije uredu al glupo mi bilo ista rec a ja cijelu noc i dan oka nisam sklopila taj dan..

Tako ti je bilo meni kad je muzeva sestra bila, cijeli dan mi dite maltretirali da bi na kraju ona spavala a ja bajli do 3 ujutro i budila mi se svakih sat i pol vremena sva zivcana i onda je njezin odlazak prespavala a svekrvi samo kazem ocel se nauciti na ruke i odma ju pusta al svaki dan vodimo neki rat oko diteta jer ona tupi svoje a ja sam jos gora i moja je zadnja i rekla sam joj da nezna kakvo je zlo pustila u kucu  onda ostane u soku i onda se spusti u svoje odaje  😂😂 ma briga te sto se prnji i moja pomogne al mene to ne zanima

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.