Regina to punjenje je toliko tanko da nema smisla. Stavi obicne na cicak ili na vezice i tetra unutra
Mi smo danas ujutro imali prvo kupanje jer nam je patronazna malo komotna i super je proslo, nije mi bilo strasno kako sam ocekivala 😅 i sad smo bili u prvoj setnji da iskoristimo dobro vrijeme 😊 meni su napokon poceli konci izlaziti pa me rana vise ne zateze i ne boli toliko, nadam se da ću uskoro moc i sjediti ako nista da lakse dojim. Sad ili lezim ili stojim, a ledja me ubijaju 🤪
Reginato punjenje je toliko tanko da nema smisla. Stavi obicne na cicak ili na vezice i tetra unutra
Ma skuzila sam 😅 ambiciozno sam mislila da je to punjenje dovoljno pa kao praktičnije je nego sa tetrom prtljat, ali nije mi sudjeno
Cure koje jos niste uzele aspirator za nos ima u dm od arianne kakvi sam ja uzela i odlican je
Koliko kosta? I jel onaj dio koji ide u nos silikonski ili plasticni?
109 kn i sto mi ok cijena ja sam svoj 155 mislim, plasticni je ionako to ne guras u nos nego nako s pocetka vec vuce i ja odkuhavam
Je, to je ok cijena. Otic cu onda uzet. Hvala 😊
Vrijedi svake kune, mene je spasilo da nije njega nezz kako bi joj nosic ocistila.. Nič 😊
Mi smo danas ujutro imali prvo kupanje jer nam je patronazna malo komotna i super je proslo, nije mi bilo strasno kako sam ocekivala 😅 i sad smo bili u prvoj setnji da iskoristimo dobro vrijeme 😊 meni su napokon poceli konci izlaziti pa me rana vise ne zateze i ne boli toliko, nadam se da ću uskoro moc i sjediti ako nista da lakse dojim. Sad ili lezim ili stojim, a ledja me ubijaju 🤪
Ja uopce nisam skuzila kad su mi konci izasli 🤔 kako si ti to primjetila?
Ja sam na pregledu bila upravo,cekam sad ctg🙄 Uglavnom otvorena sam 3-4cm…primiti ce me sad u petak u 9 ujutro na indukciju ako ne krene prije…😭😭😭😭😭😭 Zbog dijabetesa…Sva se tresem🤣🤣🤣
Ajme ide nam još jedna bebica
Sretno
Tko zna, možda se od panike i pokrene samo
Pa ja ću zauvijek biti trudna, ko slonica
Evo ja obećajem da neću prije tebe
Za pelene si ponesi te manje, moći ćeš ih iskoristiti sigurno. Kao što je netko rekao ne piške oni puno tih prvih dana, a neće ni kakica pobjeći, jer ta prva nije onaj tekuća nego nekak sva ljepljiva, ko katran
Uz to beba prvih 2-3 dana izgubi oko 10% težine...
Ispucaj te najmanje u bolnici, pa onda dalje doma veće. A to što ti uspoređiješ ovak na oko ti nije baš...Iduća veličina se čini mrvicu veća, ali kad staviš na bebu baš se vidi razlika
Ja uopce nisam skuzila kad su mi konci izasli 🤔 kako si ti to primjetila?
U kadi, kad se tusiras vidis konac bijeli 😂 ko zna ayla mozda su tebi stavili razgradive konce. Meni nisu, meni su stavili ovaj sto ispada. 🤷
Uživajte u šetnji
Bebice uglavnom vole vodu (ipak su 9 mjeseci plivali), samo treba pogoditi pravu temperaturu i pravi tren da nisu gladni, a da se ne zrigaju od mućkanja.
Ali naravno, ne vole ono prije i poslje kupanja, tj skidanje i oblačenje
Ajme meni, opce nisam razmisljala kako je to kad ne mozes sjesti. Ja sam odmah poslje poroda, nakon tusiranja sjedila normalno, jos s prekrizenim nogama na krevetu, turski sjed. Pa je dosla medicinska sestra i rekla da ne sjedim tako zbog rane. Kazem ja njoj, pa ne bi sjedila da me boli ili zateze. Stvarno grozno. Su te rezali ili si popucala? Mislim da je lakse ako te ne rezu. Vidim brze se sve oporavljamo kad popucas (s tim da ne popucas onako preko cijele medjice, nego malo unutra) 🤔
Sortiraj odgovore
Najstariji