Jesenske bebe 2019. :)

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Venus
    01. Listopad 2019. 13:39

Tj. S lijevog na desni, na lijevom je divljala

PatyDi
    01. Listopad 2019. 13:40

Deja1988

Ja sam na pregledu bila upravo,cekam sad ctg🙄 Uglavnom otvorena sam 3-4cm…primiti ce me sad u petak u 9 ujutro na indukciju ako ne krene prije…😭😭😭😭😭😭 Zbog dijabetesa…Sva se tresem🤣🤣🤣

Zar i ti prije mene?! Ajmeeeee 

PatyDi
    01. Listopad 2019. 13:40

Pa ja ću zauvijek biti trudna, ko slonica 

• sreca
    01. Listopad 2019. 13:44

ayla

Cure koje jos niste uzele aspirator za nos ima u dm od arianne kakvi sam ja uzela i odlican je

To može samo na klasicne usisavace , kako se to uopće prikaci ? nisam imala priliku kod nikoga vidjeti 🙄🤔  ja imam štapni Dyson 

01. Listopad 2019. 13:50

sreca

ayla

Cure koje jos niste uzele aspirator za nos ima u dm od arianne kakvi sam ja uzela i odlican je

To može samo na klasicne usisavace , kako se to uopće prikaci ? nisam imala priliku kod nikoga vidjeti 🙄🤔 ja imam štapni Dyson

Nemore na stapni mora imati crijevo pa na crijevo se natakne, klasične usisavace koji vuces po kuci i uvik negdi zapne 😂😂😂😂 

• Jeja4
    01. Listopad 2019. 13:50

Frajla

Jel ima netko iz zg da je kod svog soc gin radio bris na streptokok? Zanima me jel to same nosimo negdje (kao npr sto ureoplazmu nosimo na mirogoj) ili to oni rjesavaju?
    Nezaivcrio me nesto doktor zadnji put 😡🤬 pa na kraju nisam pitala. A stvarno mi je neda zezati s raznosenjem toga, ako moram sama bolje cu privatno otici 🤨

Meni ce sad 10-og na pregledu uzimati bris i ja ga nosim u DZ Bruna Filipovica. Nalaz dolazi ginekologu pa nazovem da vidim jel sve ok.

01. Listopad 2019. 13:51

Deja1988

Ja sam na pregledu bila upravo,cekam sad ctg🙄 Uglavnom otvorena sam 3-4cm…primiti ce me sad u petak u 9 ujutro na indukciju ako ne krene prije…😭😭😭😭😭😭 Zbog dijabetesa…Sva se tresem🤣🤣🤣

😍😍 Stize bebica, ma to ce se tebi pokrenut do petka samo 😊

• Noemi1
    01. Listopad 2019. 13:59

ayla

Noemi1

ayla

Koliko kosta? I jel onaj dio koji ide u nos silikonski ili plasticni?

109 kn i sto mi ok cijena ja sam svoj 155 mislim, plasticni je ionako to ne guras u nos nego nako s pocetka vec vuce i ja odkuhavam

Je, to je ok cijena. Otic cu onda uzet. Hvala 😊

• ReginaP
    01. Listopad 2019. 14:11

mamaoddanas

Čestitke svima na bebicama!
    Što se tice tog sirokog povijanja, nama je patronazna rekla na tecaju da bi ona savjetovala da se po noci siroko povija, a po danu ne, kao to jednom po noci je eto preventivno pa bar to jednom.. Ne znam jel vi koje ste rodile nedavno povijate siroko ili ne? Kakav je stav u Merkuru oko toga?

Meni su na otpusnom pismu u Merkuru napisali da preporucuju siroko povijanje jer su mu malo kruti kukovi pa do pregleda ortopeda. Isto mi je patronazna rekla da drzim po noci, da nema potrebe da je stalno

• ReginaP
    01. Listopad 2019. 14:13

Manich

ReginaP

Manich

Ahahaahah kak bi rekao moj frend nasem sefu istrijanu nakon sto mu je ovaj onako brzo po istrijanski objasnjavao da mora piturati neki ormaric..frend: je*** mi sve ak sam ja tebe ista razumio.. Hahaaha tak sad i mi ovo sta nam Luce napisala..

Ej curke meni bila patronazna nije se najavila jer njen kolega nije uzeo moj broj ugl zena banula a ja cupava bez grudnjaka haahaha a kuca u neredu da ne pricam.. Ljepo smo si popricale i ugl moram ic kupit onu svedsku pelenu jer je rekla da u bolnici nece to radit vise ali da ja kuci moram.. Sto znaci da sam najebala jer pretpostavljam da sva robica vel 56 nece pasati bebanu ako radim to povijanje.. 🙄🤔😒 A ja najvise imam 56 velicinu a 62 paaaa i ne bas tako puno.. Sad idem kopat da vidim koliko imam te 62 da vidim jel moram uzet jos koju vel.

Meni je danas patronazna rekla da mogu siroko povijati preko robice kad su u pitanju odjelca koja su mu taman, a ispod kad su mu malo veca

A ja sad gledam te pelene ja se u to nis ne razumijem one sa onim spagama mi djeluje kao znanstvena fantastika i uopce ne kuzim kak to ide… A patronazna mi je rekla da mogu ili te sa spagama ili one na cicak. I sad gledam te na cicak ima i tih na cicak onak tankih a ima i di pise da su punjene ili da imaju punjenje.. Jesu te punjene na cicak jednostavnije mislim da ih se samo obuce na pelenu i da je to to onda.. Jer pomisao da moram tetru stavljat pa onda vezat sa tim spagama ili kak to vec ide meni kosa na glavi skace. Nebi voljela da to krivo radim ili sta ja znam sta.. A patronazna ce mi to moc pokazat tek kad rodim a jbg do onda moram kupit a kak da znam sta da kupim.

Meni su prije svi govorili da se to vise ne radi pa nisam kupila nista i onda mi je patronazna pokazala da tetrom i obicnom pelenom. Sad sam uzela tu na cicak sa punjenjem i kaze da se svejedno treba staviti tetra 😅

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.