Ja po forumu uvijek pisem da me svi ljudi razumiju, jer kad bi po svom tipkala svaki cas bi bilo a sto to znaci 😂
Men jos nitko nije rekao pa ja mislim kako razumite 😂😂
Razumin te na peci bokune.
Ko i vecina mene ako kazen da sumpresan ima 2 ure 🤣🤣
Stooo 😂😂😂
Ahahaahah kak bi rekao moj frend nasem sefu istrijanu nakon sto mu je ovaj onako brzo po istrijanski objasnjavao da mora piturati neki ormaric..frend: je*** mi sve ak sam ja tebe ista razumio.. Hahaaha tak sad i mi ovo sta nam Luce napisala..
Ej curke meni bila patronazna nije se najavila jer njen kolega nije uzeo moj broj ugl zena banula a ja cupava bez grudnjaka haahaha a kuca u neredu da ne pricam.. Ljepo smo si popricale i ugl moram ic kupit onu svedsku pelenu jer je rekla da u bolnici nece to radit vise ali da ja kuci moram.. Sto znaci da sam najebala jer pretpostavljam da sva robica vel 56 nece pasati bebanu ako radim to povijanje.. 🙄🤔😒 A ja najvise imam 56 velicinu a 62 paaaa i ne bas tako puno.. Sad idem kopat da vidim koliko imam te 62 da vidim jel moram uzet jos koju vel.
Ahahaahah kak bi rekao moj frend nasem sefu istrijanu nakon sto mu je ovaj onako brzo po istrijanski objasnjavao da mora piturati neki ormaric..frend: je*** mi sve ak sam ja tebe ista razumio.. Hahaaha tak sad i mi ovo sta nam Luce napisala..
Ej curke meni bila patronazna nije se najavila jer njen kolega nije uzeo moj broj ugl zena banula a ja cupava bez grudnjaka haahaha a kuca u neredu da ne pricam.. Ljepo smo si popricale i ugl moram ic kupit onu svedsku pelenu jer je rekla da u bolnici nece to radit vise ali da ja kuci moram.. Sto znaci da sam najebala jer pretpostavljam da sva robica vel 56 nece pasati bebanu ako radim to povijanje.. 🙄🤔😒 A ja najvise imam 56 velicinu a 62 paaaa i ne bas tako puno.. Sad idem kopat da vidim koliko imam te 62 da vidim jel moram uzet jos koju vel.
Meni je danas patronazna rekla da mogu siroko povijati preko robice kad su u pitanju odjelca koja su mu taman, a ispod kad su mu malo veca
Meni je danas patronazna rekla da mogu siroko povijati preko robice kad su u pitanju odjelca koja su mu taman, a ispod kad su mu malo veca
A ja sad gledam te pelene ja se u to nis ne razumijem one sa onim spagama mi djeluje kao znanstvena fantastika i uopce ne kuzim kak to ide... A patronazna mi je rekla da mogu ili te sa spagama ili one na cicak. I sad gledam te na cicak ima i tih na cicak onak tankih a ima i di pise da su punjene ili da imaju punjenje.. Jesu te punjene na cicak jednostavnije mislim da ih se samo obuce na pelenu i da je to to onda.. Jer pomisao da moram tetru stavljat pa onda vezat sa tim spagama ili kak to vec ide meni kosa na glavi skace. Nebi voljela da to krivo radim ili sta ja znam sta.. A patronazna ce mi to moc pokazat tek kad rodim a jbg do onda moram kupit a kak da znam sta da kupim.
Hvala cure na savjetima…probat cu sutra.cepic stavit ak skupim hrabrosti,valjda me nece to nista bolit 😥😥 a sto se ticd dojenja, stalno zovem sestre…mali uhvati bradavicu cijelu, vuce ko lud, ali mislim da je problem u tom vadenju bradavice iz usta ko sto ste tu spomenuli. On je ne da van i ja sam je trgala onda na silu, probat.cu bas ovo sa zrakom da mu pustim…al meni jos nije nadoslo pravo mlijeko, za koliko.je vama to doslo?
ja isto luftam sise, kazu sestre da je to najbolje tako..
I to mi je patronozna rekla, da nikad sisu ne vadim na silu vec prst gurnem izmedju mu usnica sastrane i prekines vakum i lakse ju pusti. Da "polupravo" mlijeko dolazi nakon 3tjedna a ono bas pravo pravo i kasnije.
I da jos najbitnija stvar u dojenju da beba nema potrebe radit vise od 30min na sisi u pocetku…. Da se trebaju napraviti stanke pa makar i po 15min pa ako hoce jos onda joj dati nakon stanke ili promjenit sisu. Treba ih stipkat be do boli i budit ako su na sisi da poprime nagon za papanje a ne da ih sisa uspavljuje jer je u pocetku bitno da bas nauce vuci mlijeko i usavrse ju….
I da jos je rekla da sve luftam i sise i dole ako budem rezana da sto prije zacijeli(tj. Da nosim spavacicu il nesto prozracno a ne se zatvorit u traperice ili tajice)
Hvala ti na savjetima :)))) nadam se da ce i kod mene se to sve usavrsiti. Danas nas mozda puste doma, i uspjela sam nuzdu obaviti pa ne moram lagati :)
Vjerujem da ce ti patronozna biti susretljiva kao nasa pa da ce ti puno pomoci 😊
Samo bez nervoze i pozitivno prema svakom problema, sve su to trenutne sretne brigice 🥰
Čestitke svima na bebicama!
Što se tice tog sirokog povijanja, nama je patronazna rekla na tecaju da bi ona savjetovala da se po noci siroko povija, a po danu ne, kao to jednom po noci je eto preventivno pa bar to jednom.. Ne znam jel vi koje ste rodile nedavno povijate siroko ili ne? Kakav je stav u Merkuru oko toga?
Ja se nisam jos srela sa sirokim povijanjem priko robe. Nama beba nije stala u monturu koju sam pripremila za izlazak pa je sestra rizala stopice na kombinezonu zbog sirokog povijanja. Nije se sitila stavit tetru i svedsku priko svega s nekim razlogom ili ne, ne znan 🤔.
jutrooo
evo nas cekamo red na ultrazvuk 😉
koja bi se mogla bebica danas rodit na moj rodoss 🎉
Sretan ti rodjendan 🥰
I ja sam mislila da ce koja na moj rodjkas pa je MonaL rodila dan kasnije 😂 ali sam se sjetila sad za vikend Aurore i njene drame oko rodjkasa tak da nismo u stanu radili vec kod mojih rostilj torta i svak sebi i meni je dosta dobro proslo 🤗
Ivana sretan rodjenan
Manich, to za siroko povijanje je stvar izbora do uzv kukova. I na tecaju ili u bolnici su mi rekli da bolje ne povijamo ako ne znamo, nego da krivo povijamo i mucimo dijete bezveze, a nema potrebe. Ako bude trebalo (a mal postotak djece treba), onda cemo povijat nakon ultrazvuka. Nece bit kasno. I mene je patronazna pitala jel povijam, pa sam rekla da ne, ona kaze dobro, kako hocete.
Ja po forumu uvijek pisem da me svi ljudi razumiju, jer kad bi po svom tipkala svaki cas bi bilo a sto to znaci 😂
Men jos nitko nije rekao pa ja mislim kako razumite 😂😂
Razumin te na peci bokune.
Ko i vecina mene ako kazen da sumpresan ima 2 ure 🤣🤣
Stooo 😂😂😂
Ja sam svedsku pelenu mecala preko robice i sve je super tako da nemora ici direkt ma ovu pelenu
Manich gledala sam te na cicak s punjenjem i to po meni pre pretanko da bi ispunilo svrhu.
Obicna na cicak a unutra tetra je ok a ja cu se drzati klasike, tetra i trokut na spagice
Sortiraj odgovore
Najstariji