Jesenske bebe 2019. :)

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    01. Listopad 2019. 12:14

Ja povijam od prvog dana kako je beba dosla kuci, imala sam otu znanstvenu fantastiku sto kazete i nije tesko samo eto treba duze da se bebu skine i obuce onda sam uzela u bubamari svedsku pelenu na cicak i to dvi krpene su i men su odlicne kad se zamaze operem ju i bili smo na uzv i sve je super samo jos kao da preko noci povijam i to je to, i kad sam bila tamo je bilo zena kojima su dica vec velika i idu na uzv jer im kukici nisu dobro kako bi trebalo biti zato mislim da se nemore pogrijesiti sa previjanjem, al svatko odluciva sam za sebe 

01. Listopad 2019. 12:16

luce35

Manichgledala sam te na cicak s punjenjem i to po meni pre pretanko da bi ispunilo svrhu.
    Obicna na cicak a unutra tetra je ok a ja cu se drzati klasike, tetra i trokut na spagice

Da zato sam ja mecala preko robe i brze mi je za obuci bebu 

PatyDi
    01. Listopad 2019. 12:22

Felicita, daj mi reci kad stigneš, da li ti malcu pašu pelene one najmanje newborn 2-5 kg? Ili su mu na knap? 

luce35
    01. Listopad 2019. 12:26

Andrea ja narucila onu tencel nepromocivu plahtu s tvog linka i stigla vec 😀

01. Listopad 2019. 12:28

DijMar

Felicita, daj mi reci kad stigneš, da li ti malcu pašu pelene one najmanje newborn 2-5 kg? Ili su mu na knap?

Ja sam svojoj koristila 2-5 kad je imala 4,5 kg presla sam na vece od 4-9 kg jer bi joj promocile ove manje ako bi preko noci ostavila da joj ne minjam do jutra ili kad bi imala stolicu isto bi joj promocilo zato sam presla na vece al prvo sam potrosila male 

• lalolitala
    01. Listopad 2019. 12:33

To sam bas i ja htjela pitat.. mi smo na ovim malim na jedinici al ima 3400 danas vagan. Jel uspijete deckicima cijelu joc ostavit pelenu il? Ja oko 4 mjenjam ujutro strah me da ne promoci. Il nebu..
    Cestitam na bebicama!!

• Noemi1
    01. Listopad 2019. 12:40

lalolitala

To sam bas i ja htjela pitat.. mi smo na ovim malim na jedinici al ima 3400 danas vagan. Jel uspijete deckicima cijelu joc ostavit pelenu il? Ja oko 4 mjenjam ujutro strah me da ne promoci. Il nebu..
    Cestitam na bebicama!!

Ja ostavim cijelu noc, ali koristim pampers premium od 2-5kg. Prije njih sam koristila babylove xs, bile su dobre dok nije prerastao (nisu promakale). Nakon toga sam uzela babylove 1 i nisam ih se usudila preko noci ostavljat, zasad se drzim pampersa. 

PatyDi
    01. Listopad 2019. 12:47

ayla

DijMar

Ja sam svojoj koristila 2-5 kad je imala 4,5 kg presla sam na vece od 4-9 kg jer bi joj promocile ove manje ako bi preko noci ostavila da joj ne minjam do jutra ili kad bi imala stolicu isto bi joj promocilo zato sam presla na vece al prvo sam potrosila male

Jer će moj biti ziher 4 kg kad se rodi, a za bolnicu sam spremila te najmanje...pa si razmišljam da li da uzmem i broj veće... 

• Noemi1
    01. Listopad 2019. 12:51

DijMar

ayla

DijMar

Jer će moj biti ziher 4 kg kad se rodi, a za bolnicu sam spremila te najmanje…pa si razmišljam da li da uzmem i broj veće…

Pa uzmi, svakako ces potrosit 😁

01. Listopad 2019. 12:52

DijMar

ayla

DijMar

Jer će moj biti ziher 4 kg kad se rodi, a za bolnicu sam spremila te najmanje…pa si razmišljam da li da uzmem i broj veće…

Ako bude oko 4kg bit ce mu dobre al nemoj vise uzimati male jer ce biti malene to sto imas potrosi i nastavi uzimati vece, od 4-6 kg ili 4-9 ja sam uzela violetine 4-9 kad je u dm bila akcija 2+1 a nisam nasla 4-6 al su mi i ove dobre

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.