Jesenske bebe 2019. :)

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    luce35
    25. Rujan 2019. 20:48

Mc cestitam, brzo si ti to obavila, uzivaj s mrvicom 😍.
    ...
    Sto se tice tih procjena tezine sami lijecnici kazu da nije pouzdano i da moze odstupati do 500gr sto je zbilja puno.
    Moja cura je sa 30+5 procjenjena na 1600, sa 33+5 na 2300gr, neke mjere su bile za tj vece, neke odgovarale tt. Vidjet cemo kad rodim koliko su bili blizu 😀

25. Rujan 2019. 21:46

DijMar

Ja sam danas sva nabrijana i stalno nesto piskaram 💁🏼‍♀️
    Uglavnom, dosao je do mene prvi trac 🙄 Tko zna koliko dugo se siri, a rijec je o tome da sam dosla doma sa djetetom bez muza 😂
    A danas susjeda/zabadalo pita moju tetu jesam li rodila, a vidi me svaki dan vani 😠 pa sto nosim i kak ce se zvati 😒
    Ah… 🤦🏼‍♀️

Ljudi su ti takvi, na to se covjek treba naviknuti isto kao  sto sam ja otisla u trg po kruh pa je bilo  pitanje esil ju brze ostavila kod kuce i dal dojim 🙄 

lala3
    25. Rujan 2019. 21:58

Joj komentari 🙄.. svi su odjednom pametni da nesto komentarisu sto nema veze s njima... meni je treca beba, pa su komentari na sve strane, jedni "odobravaju", drugi opet kao nije to bas pametno... mislim sta mene briga sta misli ko o tome, moja djeca, moj zivot i gotovo... 
    Kad sam rodila prvu bebu, po gradu(posto je manji gradic) pukla je prica, tako neka, da je na kraju jedan poznanik pricao s mojim suprugom i pitao ga, je li istina da sam ja rodila bebu i otisla negdje, ostavila ih 😳😳😱😱🙄🙄🙄🙄🤐... eto cime se narod zanimao, samo ne znam kako su dosli do tog zakljucka😡

Venus
    25. Rujan 2019. 22:16

Mc cestitam na bebici, pa to je bas mrva, mogu mislit kako je slatka 😍😍😍 i super pa je sve proslo brzinski i u najboljem redu!

Vidim da se ona bezveze brinemo stvarno oko tih mjera i velicine, vazno je da su zivi i zdravi pa koliki god bili 🥰

Ja bila s dragim u kinu, gledali Ono 2, i skoro 3 sata, a uzasno glasno i malena se toliko uzvrtila cijeli film, da sam bas imala griznju, sve kontam jel joj ogromna buka i dreka, i bas mi krivo sad. Dosli doma i sad miruje misica moja

anemone
    25. Rujan 2019. 22:30

DijMar, tako daleko putuju da sam i ja čak za tebe čula od decka 😂

anemone
    25. Rujan 2019. 22:32

Mc čestitke!! Bas je mrvica 😍 super za ekspres porod 😊

• Marijaa.Ika
    25. Rujan 2019. 22:37

mouse

Marijaa.Ika imamo skroz slicne muzeve haha 😅
    Ja sam mislila da cu i ja ponekad koristit PS za neke svoje igrice al i 3 godine poslije ja nemam interes hah
    Tako ni moj nit pije nit pusi pa nek mu bude 😄

Meni je uzeo Monopoly online, da se zabavim kao 😂😂

25. Rujan 2019. 22:40

Hhahahha babe i zene koje nemaju pametnija posla.. Ja jos nisam cula nista zanimljivo.. Ali sam uvjerena da se i o meni prica u gradu i u ulici naravno.. Bas u ulici imamo jedno 3 babe tracare koje su ono bas sveznajuce... Pa me bas zanima sta ce pricat o meni s obzirom da nemaaa muskarca u blizini a ja stomak do zuba... Kad cujem sta zanimljivo javim vam hahaha da se smijemo ako nista drugo.. 😂😂😂😂🤣🤣🤣🤣

• Kengurica
    25. Rujan 2019. 23:01

Cure, meni doktor isprinta papiric s mjerama i npr sad na 31+r pise 1817g +-260g. Znaci aparat to racuna po mjeri glave, tebuha i femura i to sto je visa tezina bebe je manje precizno. Osim toga bebe nisu mirne pa ih ni ne izmjere dobro uvijek.
    Mc čestitam!

25. Rujan 2019. 23:59

Ma da su bebe i mirne kako ce pogoditi +- uvjek je tu meni dr kad je doso u vizitu bilo je o ovo je velika beba po mome trbuhu on procjenjivo na kraju beba mala, mislim nije mala al je prosjecne velicine 3270 a cura kojoj je trbuh bio manji rodila bebu od 3700 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.

Odustani

POVEZANI ČLANCI