Jesenske bebe 2019. :)

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Venus
    25. Rujan 2019. 17:10

Kad vec spominjete velicine beba
    Meni je malena prosli put sa 33+5 procijenjena na 2200g (tada navodno dobila 400g u 10dana), a jucer na 35+5 procijenjena na 2500g (sto bi bilo samo 300g u 14dana). I malo me to cudilo, ocekivala sam vise. Al je odmah doktorica rekla da te mjere nisu bas pouzdane, da moze ona imat i vise i manje. Al dok je mjerila i ostalo, glavica je ispala velicinom 4 dana veca, a stomacic i femur 7-10 dana manji, pa me opet to zabrinulo. Nekako mi zvuci po procjeni mala tezina i mali stomacic. Sta mislite, jel to samo okvirno tako i netocno, ili u slucaju da je tocna procjena jel to i dalje ok, oce mi bit manja beba il?

25. Rujan 2019. 17:21

Ajmeee jedva sam sve pohvatala.. Noemi hvalaaaa budem probala prosvercat mob.. Osim ako nebudem imala sreceee pa da mi brzo krene to sve.. Inace da ako budem dugo tamo mogla bih poludit od dosade jer samnom nema tko u predradjaonu niti u radjaonu.. Negoooo da vam se pohvalim bila ja na depilaciji mojeee ribice hahahah. Znaciii ja sam totalni mazohista nistaaa mene to nije boljelo on zena gleda u mene i ne vjeruje cupka ona mene i kaze svaka vam cast.. A meni vec neugodno koliko me malooooo to cupanje zaboli.. Na najosjetljivijem djelu ja ni da trznem... Uglavnom teta je super profesionalna i brza i jakooo je dobro odradila sve to... Dlaka nigdjeeee... Najbolje potrosenih 70 kn u zivotu.. 😜😜😜😂😂😂😂 Sad sam kompletno spremna za porod.. Nogice i pazuhe cupala sama i sad sam ko bebac glatka svuda hahaahah 😜

25. Rujan 2019. 17:26

Ulijecem sa zimskih 😂 sto se hobija tice budite sretne 
    moj voli satove i odjecu .. ja kad idem u ducan po odjecu to je stradivarius i zara kod njega je Polo i Armani 😂😂 sebi sam priustila sat Diesel jednom za Bozic grizla se 3 mjeseca a on svakih 2 mj kupi novi.. tako da dok su samo ps-ovi u igri i povremeno dobro je
    bar nije redovno ko kod mog 😂😂😂

sunseeker
    25. Rujan 2019. 17:40

Manich

Ajmeee jedva sam sve pohvatala.. Noemi hvalaaaa budem probala prosvercat mob.. Osim ako nebudem imala sreceee pa da mi brzo krene to sve.. Inace da ako budem dugo tamo mogla bih poludit od dosade jer samnom nema tko u predradjaonu niti u radjaonu.. Negoooo da vam se pohvalim bila ja na depilaciji mojeee ribice hahahah. Znaciii ja sam totalni mazohista nistaaa mene to nije boljelo on zena gleda u mene i ne vjeruje cupka ona mene i kaze svaka vam cast.. A meni vec neugodno koliko me malooooo to cupanje zaboli.. Na najosjetljivijem djelu ja ni da trznem… Uglavnom teta je super profesionalna i brza i jakooo je dobro odradila sve to… Dlaka nigdjeeee… Najbolje potrosenih 70 kn u zivotu.. 😜😜😜😂😂😂😂 Sad sam kompletno spremna za porod.. Nogice i pazuhe cupala sama i sad sam ko bebac glatka svuda hahaahah 😜

Jbte mene je bas bolilo🤣 al da, osjecaj nakon je savrsen😂

• Loptica10
    25. Rujan 2019. 18:05

Pikulica19

ivana0907

Evo nas sa uzv…. 3 sata cekanja ajmee sva sreca pa smo imali gdje sjesti inace neznam kako bi…sve je ok kazu sitna je… ona se raste i razvija svojim tempom i to je najbitnije…. iduci tjedan moram opet pa onda kod svoje na kontrolu… malo je je frka al kaze i ona nemogu ja tu nista promijenit vjerovatnlo je genetika
    po zm sam 32+1 a po uzv 31+1 ima oko 1.5 kg nekako mi se cini malo kolike su vase bebe bile u ovim tjednima?

Meni ti je s 31+6 bila teska 2080g, s tim da je dobila 980g samo u zadnja 4tjedna….
    Ma ako ste ti i muz sitnije gradje onda stoji szo kaze doktor, a s druge strane mogu biti odstupanja do cca 2tjedna pa nema razloga za brigicu 🥰😉

Moja je sa 31+5 imala 1700, a sa 36+5 2700. Meni to čisto ok.  I dr.rekao da je to u prosjeku za tu dob. Uostalom ima tu odstupanja, nisu to baš točne mjere. Ne brini! 

Marla5
    25. Rujan 2019. 18:06

Venus

Kad vec spominjete velicine beba
    Meni je malena prosli put sa 33+5 procijenjena na 2200g (tada navodno dobila 400g u 10dana), a jucer na 35+5 procijenjena na 2500g (sto bi bilo samo 300g u 14dana). I malo me to cudilo, ocekivala sam vise. Al je odmah doktorica rekla da te mjere nisu bas pouzdane, da moze ona imat i vise i manje. Al dok je mjerila i ostalo, glavica je ispala velicinom 4 dana veca, a stomacic i femur 7-10 dana manji, pa me opet to zabrinulo. Nekako mi zvuci po procjeni mala tezina i mali stomacic. Sta mislite, jel to samo okvirno tako i netocno, ili u slucaju da je tocna procjena jel to i dalje ok, oce mi bit manja beba il?

Ma te mjere su koma neprecizne i nepouzdane i sami doktori to kazu (a opet ih se drze). Izmedju ostalog ovise o kvaliteti aparata i vjestini i iskustvu onoga tko gleda. Pogotovo je tesko tocno izmjeriti pred kraj kad su bebe ionako stisnute.

Nama je jedna doktorica izbacila da je dijete dobilo 700 grama u 9 dana i skoro nas je vec poslala negdje hitno. Onda je drugi doktor nakon tjedan dana tezinu procijenio na 100 grama manje nego ona. S mjerama je jos gore... Tako da se ne treba zivcirati oko toga, sto je lakse reci :)

mc_zgb
    25. Rujan 2019. 18:21

Curke, nisam isla citati ranije postove, ali evo samo da se javimo da je danas u.7:15 dosla nasa mrvica ekspresnim putem i malko ipak ranije od termina. 2600g i 45cm mrvice nase. Toliko sam se ekspresno otvarala da nisam stigla dobiti epiduralnu. Ostatak napisem kad odmorim malo 😊 puse od moje ljepotice i mene i sretno svima ❤😍

• Pikulica19
    25. Rujan 2019. 18:25

DijMar

Nego, dali vi sve imate Trudničku knjižicu? Moja nova gin je rekla da njene trudnice nemaju i da se sve vodi preko kompa, a koliko sam skužila i sad u TA da su oni svi povezani i uopće mi ne gledaju moju knjižicu nego samo ono što je upisano elektronski. Inače se u moj nitko ne može snaći jer je stara gin jako neuredno pisala i nitko živ ne može pročitati, a to je i jedan od razloga koja je ova gin navela zašto el. umjesto obične knjižice…

Ja vodim od pocetka u bolnici trudnocu i da oni imaju sve nalaze i povijesti bolesti od pregleda i uzv-a u el. obliku... Ma milina bar znam ako na hitnoj zavrsim ne moram imati papire uz sebe jer ce vidjet sve 😊

25. Rujan 2019. 18:26

mc_zgb

Curke, nisam isla citati ranije postove, ali evo samo da se javimo da je danas u.7:15 dosla nasa mrvica ekspresnim putem i malko ipak ranije od termina. 2600g i 45cm mrvice nase. Toliko sam se ekspresno otvarala da nisam stigla dobiti epiduralnu. Ostatak napisem kad odmorim malo 😊 puse od moje ljepotice i mene i sretno svima ❤😍

Cestitam tii i brz oporavak zelim 😘😘💕

PatyDi
    25. Rujan 2019. 18:27

mc_zgb

Čestitam! Ajme baš je mrvica  Odmori se i čekamo detalje 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.

Odustani

POVEZANI ČLANCI