Jesenske bebe 2019. :)

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    felicita28
    26. Rujan 2019. 12:50

DijMar

Ajoooj kazete pred porod? 😱 Mene je cijelu trudnocu samo par puta lagano, a evo nocas isto bas dosta ta zgaravica 😱
    Inace nis novoga. U subotu opet idemo 🤪 Ali nekako si mislim da bi moglo sutra 😅

Zasto bas sutra? 🤣🤣 imas kakve naznake?

26. Rujan 2019. 13:10

Moja luda familija je pocela bacat oklade kada cu ja roditi..hahhaha dosadno im je u zivotu. Jedan datum je 10.10 a drugi 20.10 nisam jedino pitala sta ja dobijam tom okladom.. 🤣🤔

• Pikulica19
    26. Rujan 2019. 13:32

Mi smo s pregledom davno bile gotove al Vincek je bio nezaobilazna stanica 🙈🍧🍰🥧🧁☕🥰
    Imam nizak tlak 90/60, otvorena sam 1cm ili kak ti jedan prst, doktorica je u pitanju i bas sam ju pitala u cm 😂
    Za dva tj. sam narucena opet na pregledu u TA na bris, a ako izguram do 36.tt onda ipak imamo jos jedan uzv.
    Rekla mi je ako se ovak nastavim lagano otvarat da kad mi krene porod da ce to kod mene brzo ici... Sad odbrojavamo do iduceg pregleda 💕

PatyDi
    26. Rujan 2019. 14:03

Dosla je info da plin dolazi danas 🤗🤗🤗
    Zasto sutra? Ne znam...ja sam rodjena u petak i volim neparne brojeve 😄 

PatyDi
    26. Rujan 2019. 14:05

Felicita kad ti imas kontrolu? 

26. Rujan 2019. 14:14

Drage vi koje ste par tjedana pred termin ili je ubrzo, kako se nosite sa nesanicom? Ja sam 37tjd i vec par dana odspavam preko noci samo po 3-5h i to cak ne u komadu 🤯 onda po cijele dane imam glavobolju i hladno mi je od neispavanosti i umora 

marinaaaa
    26. Rujan 2019. 14:32

Andrea21

Drage vi koje ste par tjedana pred termin ili je ubrzo, kako se nosite sa nesanicom? Ja sam 37tjd i vec par dana odspavam preko noci samo po 3-5h i to cak ne u komadu 🤯 onda po cijele dane imam glavobolju i hladno mi je od neispavanosti i umora

Zadnja dva tjedna spavanje koma. Buđenje svakih pola sata, bolovi u leđima, premještanje, namještanje. Još zadnjih tjedan dana stezanje lopatice, donjeg dijela trbuha svaki put se ponadam oce li vise krenuti, a ono nista. Sad sam 39+1 tt. 
    A prije dva tjedna sve milina! Ali eto barem žgaravicu nemam, nikad u životu nisam imala :) 

• irma123
    26. Rujan 2019. 14:33

Ma ne znam curke.. nakon prematanja papi i pokusavamo ju uspavat i uspava se al cim spustim u jinderbet gotovo.. ne zeli opce bit unutra a nismo u mogucnosti stavit ju uz nas na krevet. Nadam se da ce proc ta faza.. i da ce proc to plakanje jer sam stvarno vec iscrpljena. Jos dok mi svi kazu da oni za svoje bebice nisu ni znali dok su ih doma dovezli jos mi gore bude jer ja eto ak sat vremena uspijem bez plakanja je super..

Julie
    26. Rujan 2019. 14:33

Andrea mene ti je čitavu trudnoći to morilo pa sam nadoknađivala preko dana. Nema druge

Frajla
    26. Rujan 2019. 14:42

irma123

Ma ne znam curke.. nakon prematanja papi i pokusavamo ju uspavat i uspava se al cim spustim u jinderbet gotovo.. ne zeli opce bit unutra a nismo u mogucnosti stavit ju uz nas na krevet. Nadam se da ce proc ta faza.. i da ce proc to plakanje jer sam stvarno vec iscrpljena. Jos dok mi svi kazu da oni za svoje bebice nisu ni znali dok su ih doma dovezli jos mi gore bude jer ja eto ak sat vremena uspijem bez plakanja je super..

Joj pusti ti te što nisu znali za djecu. Sve su to prazne priče, vjeruj mi
    Drži se, složi si kako ti je najbolje.
    Jedino pozitivno što ti mogu reći je da će proći. Znam da se to sad ne čini tako, ali bude...a onda će doći nešto drugo  uvijek su s njima neke faze (i bolje i lošije) i sve to dođe i prođe, ništa ne traje vječno

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.

Odustani

POVEZANI ČLANCI