Jesenske bebe 2019. :)

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    PatyDi
    24. Rujan 2019. 20:16

Felicita jel piješ čaj? Ja ne znam jel do čaja ili šetnje ili vježbanja...a tko zna, možda kad krene za ozbiljno se neću otvarati dalje...ah kad bi sve bilo kako mi želimo i kako smo si zamislile 

mc_zgb
    24. Rujan 2019. 20:26

DijMar

Felicitajel piješ čaj? Ja ne znam jel do čaja ili šetnje ili vježbanja…a tko zna, možda kad krene za ozbiljno se neću otvarati dalje…ah kad bi sve bilo kako mi želimo i kako smo si zamislile

Ja se evo natacem cajem, u petak kontrola, pa cemo vidjeti djeluje li sta 😁 curke, nadam se da ce se vama pokrenuti nesto uskoro 🤞

anemone
    24. Rujan 2019. 20:31

Jules, čestitke, uživajte 

• Pikulica19
    24. Rujan 2019. 20:34

felicita28

Cedevita znaci? Ajde bas cu probati jer cokolada ne pali…hvala ti na savjetu Ayla :)

Daaaaaaaa od cedevite moja slatkica ko da mi guzom twerka unutra 🤣🤣🤣🤣
    Bit ce da ju cedevita podigne kao i mene 🥰

PatyDi
    24. Rujan 2019. 20:36

Pikulica19

felicita28

Cedevita znaci? Ajde bas cu probati jer cokolada ne pali…hvala ti na savjetu Ayla :)

Jel od naranče možda pijete? Moj jako reagira na svježe cijeđeni sok od naranče 

• Pikulica19
    24. Rujan 2019. 20:48

DijMar

Pikulica19

felicita28

Jel od naranče možda pijete? Moj jako reagira na svježe cijeđeni sok od naranče

Ja od limuna evo skoro cijelo ljeto i sada bi mogla na 🍊
    Cijedjeni sok jedino mi za probavu dobar, ali pijem tu i tamo od Fructala vocno-povrtni sokic i to ju dosta malo drmne 🥰

felicita28
    24. Rujan 2019. 21:07

Ma pocet cu i cucnjeve i prat prozore i stogod treba 😂😂pijem caj, doduse jednom ili dvaput dnevno pa ne znam jer do toga, planiram uzeti i datulje jer sam cula da to pomaze :)

Julie
    24. Rujan 2019. 21:16

Jules cestitam 💖 malena mrvica 🤗
    DijMar kaj cekas? 😂🙈 Idemo 😂
    Mi danas isli prijaviti dijete, pa da to skinemo s vrata 😊 srecaa pa ne moras ma 100 mjesta jer bi poludjela

sunseeker
    24. Rujan 2019. 21:20

felicita28

Ma pocet cu i cucnjeve i prat prozore i stogod treba 😂😂pijem caj, doduse jednom ili dvaput dnevno pa ne znam jer do toga, planiram uzeti i datulje jer sam cula da to pomaze :)

Ja jedem datulje vec citavo 3.tromjes...svaki dan min 6 komada. Ni mm nisam otvorena, a vec mi se lagani gade🙄

PatyDi
    24. Rujan 2019. 21:33

Julie

Jules cestitam 💖 malena mrvica 🤗
    DijMar kaj cekas? 😂🙈 Idemo 😂
    Mi danas isli prijaviti dijete, pa da to skinemo s vrata 😊 srecaa pa ne moras ma 100 mjesta jer bi poludjela

Pa ti si super kaj tak brzo nakon poroda mozes okolo 😊
    Jedem ananas, radim cucnjeve i cekam trudove 🤣🤣🤣  Posto nis od seksa 🤣🤣🤣

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.

Odustani

POVEZANI ČLANCI