Felicita jel piješ čaj? Ja ne znam jel do čaja ili šetnje ili vježbanja...a tko zna, možda kad krene za ozbiljno se neću otvarati dalje...ah kad bi sve bilo kako mi želimo i kako smo si zamislile
Felicitajel piješ čaj? Ja ne znam jel do čaja ili šetnje ili vježbanja…a tko zna, možda kad krene za ozbiljno se neću otvarati dalje…ah kad bi sve bilo kako mi želimo i kako smo si zamislile
Ja se evo natacem cajem, u petak kontrola, pa cemo vidjeti djeluje li sta 😁 curke, nadam se da ce se vama pokrenuti nesto uskoro 🤞

Cedevita znaci? Ajde bas cu probati jer cokolada ne pali…hvala ti na savjetu Ayla :)
Daaaaaaaa od cedevite moja slatkica ko da mi guzom twerka unutra 🤣🤣🤣🤣
Bit ce da ju cedevita podigne kao i mene 🥰

Cedevita znaci? Ajde bas cu probati jer cokolada ne pali…hvala ti na savjetu Ayla :)
Jel od naranče možda pijete? Moj jako reagira na svježe cijeđeni sok od naranče
Jel od naranče možda pijete? Moj jako reagira na svježe cijeđeni sok od naranče
Ja od limuna evo skoro cijelo ljeto i sada bi mogla na 🍊
Cijedjeni sok jedino mi za probavu dobar, ali pijem tu i tamo od Fructala vocno-povrtni sokic i to ju dosta malo drmne 🥰

Ma pocet cu i cucnjeve i prat prozore i stogod treba 😂😂pijem caj, doduse jednom ili dvaput dnevno pa ne znam jer do toga, planiram uzeti i datulje jer sam cula da to pomaze :)

Jules cestitam 💖 malena mrvica 🤗
DijMar kaj cekas? 😂🙈 Idemo 😂
Mi danas isli prijaviti dijete, pa da to skinemo s vrata 😊 srecaa pa ne moras ma 100 mjesta jer bi poludjela

Ma pocet cu i cucnjeve i prat prozore i stogod treba 😂😂pijem caj, doduse jednom ili dvaput dnevno pa ne znam jer do toga, planiram uzeti i datulje jer sam cula da to pomaze :)
Ja jedem datulje vec citavo 3.tromjes...svaki dan min 6 komada. Ni mm nisam otvorena, a vec mi se lagani gade🙄

Jules cestitam 💖 malena mrvica 🤗
DijMar kaj cekas? 😂🙈 Idemo 😂
Mi danas isli prijaviti dijete, pa da to skinemo s vrata 😊 srecaa pa ne moras ma 100 mjesta jer bi poludjela
Pa ti si super kaj tak brzo nakon poroda mozes okolo 😊
Jedem ananas, radim cucnjeve i cekam trudove 🤣🤣🤣 Posto nis od seksa 🤣🤣🤣
Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji