Jules, cestitam na curki i brz oporavak zelim :)
Ja s pregleda, kaze: cerviks skracen, prohodan za prst do.ovoja i glavice? Sta to znaci? Nista, s obzirom da mi je termin za 3 dana jel tak?
Radila sam ctg i morala ga ponavljat jer je mali cijelo vrijeme spavao…ja ne znam, ali kako je krenulo mali se ne da van niti ima kakvih naznaka da ce skoro, a mi ludi vise…danas mo i muz i ja 6 sati bili u bolnici
Ja sam 35+5 pa mi je takav nalaz ima već mjesec dana. S tim da sam prst i po prohodna do glave i pl ovoja. Ne brini,sve je to ok
Cedevita znaci? Ajde bas cu probati jer cokolada ne pali…hvala ti na savjetu Ayla :)
Da ja se iznenadila jer velim kad bi me jako tukla ja samo pojedi slako i ona se umiri, izgleda da joj falilo doze glukoze 😂
Mene evo grlo boli, jucer odem po uputnicu za krv vaditi i sestra bolesna i sad me zarazila i jutros opet morala k njoj da mi krv izvadi a sutra opet moram k njoj po nalaz, pijem max flu i cuclam septolete da me neuvati ima te li kakav savjet da to sprijecim dok nije nasto veliki problem
Ja s pregleda, kaze: cerviks skracen, prohodan za prst do.ovoja i glavice? Sta to znaci? Nista, s obzirom da mi je termin za 3 dana jel tak?
Radila sam ctg i morala ga ponavljat jer je mali cijelo vrijeme spavao…ja ne znam, ali kako je krenulo mali se ne da van niti ima kakvih naznaka da ce skoro, a mi ludi vise…danas mo i muz i ja 6 sati bili u bolnici
Ja sam 35+5 pa mi je takav nalaz ima već mjesec dana. S tim da sam prst i po prohodna do glave i pl ovoja. Ne brini,sve je to ok
Da da, znam da je ok, velim ja bi voljela da to ide brze sve nekako, da sam vise otvorena i da se nesto pokrene...ovo me nije bas utjesilo, sto je i tebi takav nalaz vec mjesec dana jer znaci da se i meni moze desiti da ostane takav jos neko vrijeme 😂😂😂
Da da, znam da je ok, velim ja bi voljela da to ide brze sve nekako, da sam vise otvorena i da se nesto pokrene…ovo me nije bas utjesilo, sto je i tebi takav nalaz vec mjesec dana jer znaci da se i meni moze desiti da ostane takav jos neko vrijeme 😂😂😂
Ja mirujem cijelo vrijeme,ti počni s čučnjevima,i ja ću za 10 dana 😂
Cure gdje ste kupile madrac za bebu? 60Imate neku preporuku, vidim da se cijene krecu od tipa 200-800kn, pa da je bar neka srednja kvaliteta? Trebaju mi dimenzije 120x60 da ovih dana kupimo, u Splitu smo
Ej.imas u emezzeti odlican madrac. 250 ili 260 kn, dimenzije 120x60cm, antialergijski je, s bonelli oprugama, dosta je visok, nema one spuzve da se ulegne ili da beba onako upliva u nju. Ja sam stvarno prezadovoljna s tim madracem.
Visok madrac i nije bas neka sreca tamo iznad godine dana jer im je na njemu lakse napraviti salto preko ograde 😏
Felicita jel piješ čaj? Ja ne znam jel do čaja ili šetnje ili vježbanja...a tko zna, možda kad krene za ozbiljno se neću otvarati dalje...ah kad bi sve bilo kako mi želimo i kako smo si zamislile
Felicitajel piješ čaj? Ja ne znam jel do čaja ili šetnje ili vježbanja…a tko zna, možda kad krene za ozbiljno se neću otvarati dalje…ah kad bi sve bilo kako mi želimo i kako smo si zamislile
Ja se evo natacem cajem, u petak kontrola, pa cemo vidjeti djeluje li sta 😁 curke, nadam se da ce se vama pokrenuti nesto uskoro 🤞
Cedevita znaci? Ajde bas cu probati jer cokolada ne pali…hvala ti na savjetu Ayla :)
Daaaaaaaa od cedevite moja slatkica ko da mi guzom twerka unutra 🤣🤣🤣🤣
Bit ce da ju cedevita podigne kao i mene 🥰
Sortiraj odgovore
Najstariji