Jesenske bebe 2019. :)

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • irma123
    17. Rujan 2019. 13:22

Julie cestitaam😊❤❤
    Ja dosla kod mame sad od jutra na nigama bila u TA. Znaci pomaka nikakvog.. doktor je cak kopiro prosli nalaz i sam promjenio moju tezinu, br otkucaja i datum😂 imam kontrolu u petak opet nadam se pomaku nekakvom..

PatyDi
    17. Rujan 2019. 13:33

irma123

Julie cestitaam😊❤❤
    Ja dosla kod mame sad od jutra na nigama bila u TA. Znaci pomaka nikakvog.. doktor je cak kopiro prosli nalaz i sam promjenio moju tezinu, br otkucaja i datum😂 imam kontrolu u petak opet nadam se pomaku nekakvom..

Pa koliko često ideš u TA? Više od jednom tjedno? Zašto? 

• Noemi1
    17. Rujan 2019. 13:38

Aurora87

Lalolitala, drago mi je da je sve proslo tako super🤗!
    Julie, cestitam!🎊🎉🥂 Zelim vam oboma brz oporavak i drago mi je da je dalje islo sve skolski kad si se vec ovako namucila🥰
    Lolly, sad cete tek uzivati kad dođete kuci😍.
    Noemi, ja bas jucer pricam s mm-om i kazem kako te pere adrenalin tu prvu noc kad rodis pa zene uglavnom ne spavaju, a on meni ma koji ce tebe adrenalin prati da ne mozes spavati, pa ti si oduvijek spavalica🤣. A reko da bar uspijem spavati ali sumnjam, pa nije to neki uobicajeni događaj…

Da, i ja sam inace spavalica, ali stvarno nema sanse zaspat poslje 😂  jos ak rodis navecer, odvedu ti bebu da se odmoris. A ti tamo lezis i razmisljas, uopce ne mozes odmarat. Bolje bi mi bilo da su mi ga ostavili kad vec nisam mogla spavat 😆

• irma123
    17. Rujan 2019. 13:38

DijMar

irma123

Julie cestitaam😊❤❤

Pa koliko često ideš u TA? Više od jednom tjedno? Zašto?

Bila sam 11.9, pa danas i idem u petak. Vjerovatno  kad mi je termin blizu pa da ima na oku doktor sve.  Ne znam koji bi drugi razlog bio jer sa bebacom je sve uredu.. al i drago mi bar znam sta se desava😊

Venus
    17. Rujan 2019. 13:39

Cure u cemu drzite / cete drzati bebice preko dana, onako recimo u dnevnom boravku da su nam na oku dok nesto radimo, kuhamo itd.

Gnijezdo ne namjeravam kupovati, radje cu dat duplo vise pa da traje na onu neku lezaljku, super mi izgleda i Baby bjorn i najljepsa mi je Stokke steps, obe su oko 1200-1300kn. Ne znam koliko mogu trajati i vrijede li tih novaca? A njihaljke su mi ipak malo too much cijenom tipa Nuna leaf i 4moms

• Noemi1
    17. Rujan 2019. 13:43

Venus

Cure u cemu drzite / cete drzati bebice preko dana, onako recimo u dnevnom boravku da su nam na oku dok nesto radimo, kuhamo itd.

Gnijezdo ne namjeravam kupovati, radje cu dat duplo vise pa da traje na onu neku lezaljku, super mi izgleda i Baby bjorn i najljepsa mi je Stokke steps, obe su oko 1200-1300kn. Ne znam koliko mogu trajati i vrijede li tih novaca? A njihaljke su mi ipak malo too much cijenom tipa Nuna leaf i 4moms

Moj je cijeli dan u kosari na kolicima. Pa ga po potrebi vozam sa sobom u kuhinju, spavacu sobu, balkon. Navecer u krevetic 😊 nemam ni ja gnijezdo niti planitam uzeti. Brzo to prerastu, a ova kosara je idealna. 

Frajla
    17. Rujan 2019. 13:47

Julie

Ćao cure, evo i mene konačno sa lijepim vijestima.
    U 10 h ujutro, stigao je naš mali princ. Nakon sati i sati trudova, kada se to sve pokrenulo išlo je expresno i porod je bio školski. Napisati ću vam detaljnije sve što se događalo, samo da se malo odmorim❤️❤️❤️🧸

Čestitam 

Venus
    17. Rujan 2019. 13:49

Super noemi, a mi imamo stan jednosoban sa spavacom, pa neznam jel mi potrebno bas vozat kolica po kuhinji 😀

I da vas pitam, dobili smo kolica na poklon Neonato puro, koristena samo godinu dana, sve dijelove cu nosit na kemijsko ciscenje jer im se uhvatilo par fleka od garaze itd, a autosjedalica je ok pa bi dijelove iz nje oprala u masini. Ima crni, bez i modro bez dio. Jel bi to bilo ok oprati na 40stup i manja centrifuga? Da znam da se lijepo ocistilo al da nista ne unistim

Venus
    17. Rujan 2019. 13:50

Na onoj navlaci koja ide na tvrdi dio/preko autosjedalice je nacrtan znak za rucno pranje, al nezz jel bi mogao neki sensitive program na 400 okretaja

Frajla
    17. Rujan 2019. 14:00

Venus

Ja sam svog držala uglavnom na kauču, imam dosta duboku kutnu, stavila bi mu čisti veliki bijeli ručnik (opran njegovim praškom) na duplo i preko toga tetru još pod glavicu. I u kolicima, isto imamo mali stan, nije da ga imam gdje vozati, ali sam ga znala malo na balkon izgurati, pa kad zaspe nisam ga premještala nego samo ugurala unutra. A i kako je bio dugo žut onda sam mu znala staviti kolica kod prozora da se "sunča" (naravno, ne smiju bebe na sunce, ali žuti moraju biti što više na dnevnom svjetlu)

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.