Ćao cure, evo i mene konačno sa lijepim vijestima.
U 10 h ujutro, stigao je naš mali princ. Nakon sati i sati trudova, kada se to sve pokrenulo išlo je expresno i porod je bio školski. Napisati ću vam detaljnije sve što se događalo, samo da se malo odmorim❤️❤️❤️🧸
Aaaa čestitam 🥰🥰🥰 javi u kojoj ste sobi kad malo nadodjete da vas pozdravim

Julie cestitam 😊 haha nevjerojatno kako sve nakon poroda drzi adrenalin. Ja isto nisam mogla spavat cijelu noc od ushicenja, srece, ponosa, zadovoljstva 😁

Julie cestitam, brz oporavak ti zelim, treba nakon tog maratona. Priznaj da si cekala svog dr 🤣🤣

Lalolitalakako znas kad ne uhvati epiduralna na jednoj strani? Po nekom osjetu?
Zbilja i tvoj porod super, bas mi je drago da se niste cure izmucile previse.
Aurorasad sigurno jedva cekas vise porod. Ja neke noci pisam neke samo jednom i bas si zamisljam sta ce to od mog spavanja biti kasnije kad krene i pisanje i veci trbuh… Ah, sve u rok sluzbe ;)
Prvi put nisam nista osjecala. A sad mi je utrnula ljeva strana i kad je dolazio trud osjecala sam ga ne znam kak da opisem na desnom jajniku. Ljeva strana noga i trbuh utrnuli a desna ne.. al opet i kad je doso na toj desnoj strani je bio blazi! A i vjerujem da mi je ublazio izgon jer nije bio ful bolan .
Julie cestitam!!

Ja obavila kontrolu. Samo ctg, bez pregleda i uzv danas, glupost! Iduca kontrola za tj dana, u slucaju da krene ranije, zna se…
Ja nisam bila na ultrazvuku od 7mj i bas mi je krivo dok vi sve pisete težine beba a ja nemam pojma opce kakvo je stanje. Očito nista ako ne platim negdje 😔
A još ne odlaziš na kontrole u TA? Ja sam bila tamo do sad 3 puta i samo jedan uzv i pregled...svaki dr tjedan zapravo...
Julie meni promakao tvoj post. Čestitam! Drago mi je da je ipak sve lijepo proslo.

Julie čestitam! Evo, vidiš da nije bilo baš toliko strašno! Brz oporavak i čekamo detalje
Julie jeej napokon, cestitam od srca! Drago mi je da je na kraju dobro zavrsilo i kako kazes skolski! 💕🥰
Cestitam i uzivajte!

Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji