Julie meni promakao tvoj post. Čestitam! Drago mi je da je ipak sve lijepo proslo.
Julie čestitam! Evo, vidiš da nije bilo baš toliko strašno! Brz oporavak i čekamo detalje
Julie jeej napokon, cestitam od srca! Drago mi je da je na kraju dobro zavrsilo i kako kazes skolski! 💕🥰
Cestitam i uzivajte!
Drage mame Julie i Lalolitala i ako sam jos.nekog propustila cestitke od srca...odmarajte i mazite se sa svojim mrvicama ❤❤ da, bas je krenulo naglo sada, ko je sljedeci?
Netko je pisao da mu trnu jagodice, Aurora ja mislim. Evo me ta sam :) isto mi trnu na desnoj ruci, sve osim palca, ne znam sta je to ali mislim da je to zbog vode i oticanja...
Takoder je netko pisao za zgaravicu, mene cijelu trudnocu nista a zadnjih dana ne znam di cu
..cak mi je neku noc toliko lose bilo da smo htjeli na hitnu..kiselina mi je sprzila glasnice i sve koliko je peklo..al imam recept..natrpajte usta nekim slatkim zvakacama vocnim i zvacite sto vise da vam digne ph u ustima i zgaravica ce proc
Curee, cestitam svima ❤😊🎊🎉🎁 uzivajte sa svojim malcima,mazite se i cuvajte 💝
Mene zadnjih par dana ubi zgaravica, puni mjesec, puni mjehur 🙈, nesanica, prevruca stopala, glavobolja.... 😏😶
Curee, cestitam svima ❤😊🎊🎉🎁 uzivajte sa svojim malcima,mazite se i cuvajte 💝
Mene zadnjih par dana ubi zgaravica, puni mjesec, puni mjehur 🙈, nesanica, prevruca stopala, glavobolja…. 😏😶
Da tema nema naslov koji ima mislila bi da sam zalutala na temu gerijatrije 🤣
Hahah, totalna gerijatrija 😂
Ona hodalica za bakice bi mi cak i dobrodosla🤣
Ćao cure, evo i mene konačno sa lijepim vijestima.
U 10 h ujutro, stigao je naš mali princ. Nakon sati i sati trudova, kada se to sve pokrenulo išlo je expresno i porod je bio školski. Napisati ću vam detaljnije sve što se događalo, samo da se malo odmorim❤️❤️❤️🧸
Aaaaaa mackooooooo toooooooo.... 17.9 😍😍😍😍😍💞💞💞💞💞 Malac ce imati rockas kad i moj necak 🤩🤗🤗🤗 sveeee najboljeee vam zelim i da mi se brzo oporavis...
Sortiraj odgovore
Najstariji