Jutro cure,
Leona cestitam 😍.
Julie cekamo te s vijestima 😉.
Mona sto kazu dr, ima li promjena kakvih?
Jutro cure,
Leonacestitam 😍.
Monasto kazu dr, ima li promjena kakvih?
Sve isto,doduše ni ne rade mi ništa osim ctg jednom dnevno 🙄 mislim da sam danas na uzv,tako su spominjali..bojim se da sam do kraja ode na patologiji,a tek sam 34+5 😔
Jutro cure,
Leonacestitam 😍.
Sve isto,doduše ni ne rade mi ništa osim ctg jednom dnevno 🙄 mislim da sam danas na uzv,tako su spominjali..bojim se da sam do kraja ode na patologiji,a tek sam 34+5 😔
Jel to 2 ili 3 kat patologije? Na 3 su sestre super pa dopuste setnju van odjela da si bar malo skratis vrijeme
Jutro cure,
Leonacestitam 😍.
Jel to 2 ili 3 kat patologije? Na 3 su sestre super pa dopuste setnju van odjela da si bar malo skratis vrijeme
Na 2om sam katu,jučer sam malo pobjegla do nule😁 otvorena sam prst ipo već i cerviks se dosta skratio pa izbjegavam to,bar još koji dan. A za 10ak dana ću bit opuštenija i više se kretati.
Mc_Zgmoze broj ako ti je pri ruci, bas mi nesto google nece pretrazivati, ali probat cu i sutra pa ak ti nije pri ruci zanemari.
Ajoj Juliedrzi se zeno. Neka nas doceka ujutro vijest da si rodila i da je dalje ovaj dio isao glatko.
Evo slike koju sam tamo slikala:
https://i.postimg.cc/cChbcBj0/0-IMG-20190812-WA0011.jpg
Jutro curke
Leona drago mi je zbog brzog poroda.. Sve ostalo ce proc s vremenom..
Zabrinuta sam jakoooo za Julie sigurno se izmucila jucer i to bas utjece na psihu. Nadam se da ako vec nije da ce ubrzo imati svog sina u rukama da sto prije zaboravi na ovo sve. ❤️❤️❤️❤️
Jutro cure
Leona cestitke i bas mi je drago sto je tako islo, prirodno i lijepo. Sad uzivajte 😍
Julie draga nadam se da si dobro, saljemo ti puno 🤗, i cekamo da javis sta se desava... Nadam se da je vec gotovo 😘
Mc hvala ti puno!
Leona bas lijep porod. Sve je nekako islo kako treba. Uzivajte.
Kengurica ma nema na cemu 😊
..
Trebam savjet, sakle od subote me drzi ova sugava prehlada ili stogod da je. Mislim da sam u par navrata imala povisenu temperaturu, svaki dan me nesto drugo muci - jucer mi se cijedilo iz sinusa, u nedjelju gutat nisam mogla, sad mi je postopano sve i opet sam se jutros sva preznojila i sad mi je pak hladnjikavo. Bebici osjetim normalno. Ne znam bi li isla nekamo, zvala doktoricu, ni sama nisam pametna. A zabrinuta sam sad vec. 😥
Sortiraj odgovore
Najstariji