Čestitam svim mamama na bebicama ♥️♥️♥️♥️
Uzivajte, mazite se 🥰
Ja dosla sa pregleda pa usput da pitam bedrena kost je za tjedan dana veca. Jel to nesto kritično? Ili je okej ta razlika. S obzirom da je na proslom pregledu bilo u dan. 🤷♀️
Nemoj se previse zamarati tim mjerama, da je sta lose rekli bi ti. Meni je doktorica za dužu bedrenu kost komentirala kako je to bas dobro, da bude lijepa vitka cura 😂🙂
Jutro mame!Najprije čestitam svim mamama koje su rodile i cuvaju svoje klupko sreće u naručju,a nama koje ga čuvamo još u trbuhu sretno!🥰🥰🍼
Jučer predvečer sam počela imati nekakve grčeve uz koje se stvrdne stomak,s obzirom da nije prvi put,znala sam da se vjv radi o lažnim trudivima tj. BH.Međutim navečer kad sam krenula spavati ti grčevi cijelog stomaka su bili jači,nisam se mogla namjestiti,stati na nogama,sjediti,ležati...onda me uhvatila i zgaravica koju takoder osijecam vec neke dane i znam da je to normalno u kasnijim stadijima trudnoce,no ovo je odjednom bilo posve tako da sam se nakon nekih 2-2ipo sata
nego sto su ti jaci grcevi poceli, ispovracala kao nikad u zivotu.inace sam tip koji stvarno ne povraca i u cijeloj trudnoci do sad nisam niti jednom povratila,sve do sinoc...kasnije sam se nekako uspijela umiriti i grcevi su vec bili smireniji tako da sam uspjela zaspati i odlucila ne ici odmah u doktora.
Je li mozda neka od vas imala slicno iskustvo,jer stvarno ne znam sto je.trovanje hranom ili tako nesto sigurno nije..😫😒😷
Julie baš mi je žao da se tkao mučiš….Nadam se da se nešto kroz noć pokrenulo, ako i nije da bude uskoroLuce super za veliku curku. To je bilo kod tvoje dr? Kad je idući profil?
Da, jucer kod moje dr a na profil cu sutra ili preksutra, opet cackanje prstima, specijalizanti imaju tu cast 🙄. Kod svoje jucer nisam ni osjetila pregled 😀
Anemone evo sad sam se tusirala dobrih pola sata, usput obavilasve rituale za sutrasnji pregled, pranje kose, brijanje.. i bome se fino uparila sva 😁 za sad mi je malo lakse, ali ako nece biti bolje tokom dana, otici cu nekamo ili se cuti s ginekologicom!
..
Ja se isto jako cesto probudim na ledjima, iako legnem na bok ili se nekako namjestim da sam na pol na boku na pol na ledjima, a znam se probudit u nekim precudnim, spetljanim pozama.. strasno 😂
Ja obavila kontrolu. Samo ctg, bez pregleda i uzv danas, glupost! Iduca kontrola za tj dana, u slucaju da krene ranije, zna se...
Ja obavila kontrolu. Samo ctg, bez pregleda i uzv danas, glupost! Iduca kontrola za tj dana, u slucaju da krene ranije, zna se…
Ja nisam bila na ultrazvuku od 7mj i bas mi je krivo dok vi sve pisete težine beba a ja nemam pojma opce kakvo je stanje. Očito nista ako ne platim negdje 😔
Ja obavila kontrolu. Samo ctg, bez pregleda i uzv danas, glupost! Iduca kontrola za tj dana, u slucaju da krene ranije, zna se…
Tako ce meni biti sada do samog kraja. 30tog idem na bris i tu ce me pogledat vjerojatno i to je to.. Uzv u Belom nece ni radit tako da sam vec prihvatila to da cu sad samo ctg odradjivat.. A preglede cemo vidjet koliko ce cesto radit..
Jutro! Prvo cestitke svima! Bas je bio baby boom! Meni plodna osla u pol 2 u noci otusirala se obrijala i u rodiliste. Dodem ctg nema trudova 4 prsta. Ja sretna bar nije 1. Kaze secite. Ja s muzem ispred krenuli lagani trudovi podnosljivi ko jaca menga na 10min. U pol 8 nista trudovi tu al i dalje 4prsta. Kazu dtip. Trazim epi prije dripa. U pol 12 dobim oba dvoje al mi desnu stranu epi nije uhvatila.. i nakon pola sata pregled di mi kaze da sam vec 10 prstiju al nije se spustio.. nakon 2 truda osjecam da me boli bas kazem muzu zovi nekog. Svi se sjatili kazu to je to ajmo tiskaj i u 3 tiskanja on vani! Tata vrpcu presjeko stavio mi narukvicu i bili jos sat vremena svi zajedno! Uglavnom jako sam zadovoljna sa svim!
Ćao cure, evo i mene konačno sa lijepim vijestima.
U 10 h ujutro, stigao je naš mali princ. Nakon sati i sati trudova, kada se to sve pokrenulo išlo je expresno i porod je bio školski. Napisati ću vam detaljnije sve što se događalo, samo da se malo odmorim❤️❤️❤️🧸
Sortiraj odgovore
Najstariji