Jesenske bebe 2019. :)

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    16. Rujan 2019. 18:12

Julie nemoj se bedirati ja sam do navecer 7h bila otvorena cm i sporo se otvarala tako da tvoja 3 su i supp

felicita28
    16. Rujan 2019. 18:44

lalolitala

Ja rodila prije negdje sat i 15. Trudovi bili kolko tolko podnosljivi uz epi jer mi jedna strana nije uhvatila.. i u zadnjem trudu kazem muzu zovi nekog jako me boli. I nakon tri cetri jaka truda pisonja vani 💙 tata vrpcu prerezo i uglavnom sve super! 3570 i 50!

Cestitam ti ❤❤
    Julie i Leona sretno vam od srca :)
    Ja se nadam da cu uskoro, jer sam cijela pocela naoticati i na bedrima su se pojavile ljubicaste strije i sva sam u bedu danas i ne mogu vise, hocu da mali samo izadje van sto prije, dosta mi je vise biti 2 u 1 😥 a vode imam u tijelu na bacanje, ne znam jet jos kome tako ali ja sam sva natekla😥😥

• tiky988
    16. Rujan 2019. 19:11

felicita28

lalolitala

Ja rodila prije negdje sat i 15. Trudovi bili kolko tolko podnosljivi uz epi jer mi jedna strana nije uhvatila.. i u zadnjem trudu kazem muzu zovi nekog jako me boli. I nakon tri cetri jaka truda pisonja vani 💙 tata vrpcu prerezo i uglavnom sve super! 3570 i 50!

Cestitam ti ❤❤
    Julie i Leonasretno vam od srca :)
    Ja se nadam da cu uskoro, jer sam cijela pocela naoticati i na bedrima su se pojavile ljubicaste strije i sva sam u bedu danas i ne mogu vise, hocu da mali samo izadje van sto prije, dosta mi je vise biti 2 u 1 😥 a vode imam u tijelu na bacanje, ne znam jet jos kome tako ali ja sam sva natekla😥😥

Ja te skroz razumijem za naoticanje i vodu a i za strije na bedrima...nista od navedenog mi nije bilo do evo sada zadnji tjedan, danas na vaganju sam se sokirala jer sam kao u tjedan dana 4kg dobila pa su mi odmah rekli da je to voda

felicita28
    16. Rujan 2019. 19:25

tiky988

felicita28

lalolitala

Cestitam ti ❤❤

Ja te skroz razumijem za naoticanje i vodu a i za strije na bedrima…nista od navedenog mi nije bilo do evo sada zadnji tjedan, danas na vaganju sam se sokirala jer sam kao u tjedan dana 4kg dobila pa su mi odmah rekli da je to voda

A u kojem si tjednu?

felicita28
    16. Rujan 2019. 19:52

Daaaa, proletilo je vrijeme a sad je cilj da sto prije izadje jer imam osjecaj da je sve odjednom doslo..dns sam cak od muke plakala i to na parkingu od lidla u autu, a to je prvi puta da sam plakala u trudnoci, onda znas koliko je sati 😂😂
    Mislim da vecina nas pred kraj ne razmislja o porodu toliko nego samo da izadje van vise haha

PatyDi
    16. Rujan 2019. 19:56

felicita28

Daaaa, proletilo je vrijeme a sad je cilj da sto prije izadje jer imam osjecaj da je sve odjednom doslo..dns sam cak od muke plakala i to na parkingu od lidla u autu, a to je prvi puta da sam plakala u trudnoci, onda znas koliko je sati 😂😂
    Mislim da vecina nas pred kraj ne razmislja o porodu toliko nego samo da izadje van vise haha

A gle, neke žene par prije poroda baš full naoteknu, tak da možda krene nešto ove dane 

• tiky988
    16. Rujan 2019. 19:57

felicita28

tiky988

felicita28

lalolitala

Cestitam ti ❤❤

Ja te skroz razumijem za naoticanje i vodu a i za strije na bedrima…nista od navedenog mi nije bilo do evo sada zadnji tjedan, danas na vaganju sam se sokirala jer sam kao u tjedan dana 4kg dobila pa su mi odmah rekli da je to voda

A u kojem si tjednu?

40 tjedan, danas okruglo 🙂 i istina je, vise se ni ne bojis poroda samo da vise upoznas to cudo

16. Rujan 2019. 20:13

Mojoj curki je sutra mjesec dana, vrijeme je proletjelo 🥰

• Pikulica19
    16. Rujan 2019. 20:30

Curke koje su rodile cestitam vam 🥰
    Julie a da si pozoves muza obavite jedan na brzaka mozda te jos vise uspije otvorit 😋 kazu da to potice trudove.... ugodno s korisnim 🙈
    Deja uzv je isao dns jako jako brzo, iznenadila sam se za promjenu, ako ti bude i sutra tako bit ce ti milina 😉
    .... 
    Netko je spomenuo natecenost... meni su noge uzasno natekle, sve osim stopala.... Sva sam mekana, gdje god pipnes 😒
    Gledam si tajice od prije i stanu mi te obe nogavice sad na jednu nogu 😣 a gdje je jos kraj.... 

PatyDi
    16. Rujan 2019. 20:35

Daaa već dugo nema update od Julie... 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.