Ma ja mislim da je to evolucijski i da sve to ima svoju svrhu😁.
Meni je od pregleda stomak skoro stalno tvrd, i bas mi neki pritisak prema dolje…jel se to kojoj dogodilo?
Julie nam se vise ne javlja, mora da tiska ili se mazi s bebicom😍
Meni poslije pregleda bude trbuh tvrd, nekad i dan poslije, bas ko kamen...meni je to ja mislim jer se ja sva zgrcim kad me gleda jer me boli pa mozda je i tebi radi toga...
DijMar, da bar se nesto krene dogadati 😂😂 prvo sam se bojala da necu uranit radi plodne vode, sad molim Boga da izade van prvo zbog toga da sebi olaksam, a drugo da se mozemo s tatom sto vise druziti prije nego ode na brod..nece jos, tek je dosao ali svaki dan dobro dode
Mojoj curki je sutra mjesec dana, vrijeme je proletjelo 🥰
Mjesec dana 🥰 neka su joj sretni dani i jos sretniji sto slijede 😍
Sutra je u Mulleru 15% popusta na sve za bebe 🤗
A meni vise nis ne treba za sad 😕
Hahahha ista situacija i kod mene..
Mojoj curki je sutra mjesec dana, vrijeme je proletjelo 🥰
Mjesec dana 🥰 neka su joj sretni dani i jos sretniji sto slijede 😍
Hvala 😘💕
Sta bi se isplatilo uzeti na tom popustu? Pitam se da li i ovaj frosch tekuci baby deterdzent ide na popust jer sam ga bas htjela kupiti, a inace stoji na Baby odjelu pored kozmetike.
I kakve su pelene u mullera?
Od jucer me poceo opet stomak svrbit, i oko pupka najvise. Toliko mi se koza stomaka istancala i osjetljiva da je uvijek blago crvenkasta kad se vidim u ogledalu il na slici, nema za sada strija al bas se bojim oce mi popucat sad oko pupka. Ono koza se sjaji i ultra glatka koliko je tanka, ali svrbi grrr.
Jel jos nekome tako?
Mene obicno nakon pregleda isto jako grci trbuh, tj te BH kontrakcije. Zadnji put me je bas jako stiskalo, od kad sam doma dosla do jutra, jaako puno. A nije isto da me boli nesto pregled ili da sam zgrcena. Ne znam, kako i inace imam te BH onda valjda tih sat vremena "drljanja" po trbuhu i dolje samo nadrazi sve jos vise.
..
Cure koje ste utrogestan koristile, do kada ste ih koristile? I jeste nesto postupno smanjivale ili odjednom prestale?
Od jucer me poceo opet stomak svrbit, i oko pupka najvise. Toliko mi se koza stomaka istancala i osjetljiva da je uvijek blago crvenkasta kad se vidim u ogledalu il na slici, nema za sada strija al bas se bojim oce mi popucat sad oko pupka. Ono koza se sjaji i ultra glatka koliko je tanka, ali svrbi grrr.
Jel jos nekome tako?
Mazi i mazi, meni je trbuh popuco i nakon sto je popuco fest onda me je pocelo svrbiti uzasno, da sam mecala hladne obloge samo da popusti svrbez
Onda ocito samo mene bole ti pregledi...ja se sva zgrcim koliko to boli..al to unazad dva pregleda u TA mozda...nije bas ni da je njezan doktor, stariji gospodin
Sortiraj odgovore
Najstariji