Jesenske bebe 2019. :)

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Pikulica19
    16. Rujan 2019. 13:25

Drz' te se curke od sutra vise niste 2u1 🥰
    Evo mene s uzv-a dns sam bila brzo gotova 🤗. Misica moja teska 2080g bome se i ona veselila pregledu kao i ja... Grlic mi je na 37 mm, kaze da je to ok... S obzirom gdje joj je mjerio glavicu rekla bih da je mirovanje pomoglo i da se podigla lijepo gore, sto i osjetim nekako po pokretima ali vidjet cemo sto ce reci prstic pregled u TA za 10dana 🙈

Julie
    16. Rujan 2019. 13:25

Zaista ne znam sto su me ostavili tu ako znaju da neću tako skoro 😒 

• ReginaP
    16. Rujan 2019. 13:28

Julie

Što kažu kakvo je stanje? Taman jedna cimerica izlazi iz moje sobe pa vas čekamo 🥰

• lalolitala
    16. Rujan 2019. 13:29

Ja rodila prije negdje sat i 15. Trudovi bili kolko tolko podnosljivi uz epi jer mi jedna strana nije uhvatila.. i u zadnjem trudu kazem muzu zovi nekog jako me boli. I nakon tri cetri jaka truda pisonja vani 💙 tata vrpcu prerezo i uglavnom sve super! 3570 i 50!

Frajla
    16. Rujan 2019. 13:33

lalolitala

Ja rodila prije negdje sat i 15. Trudovi bili kolko tolko podnosljivi uz epi jer mi jedna strana nije uhvatila.. i u zadnjem trudu kazem muzu zovi nekog jako me boli. I nakon tri cetri jaka truda pisonja vani 💙 tata vrpcu prerezo i uglavnom sve super! 3570 i 50!

Čestitam 

Frajla
    16. Rujan 2019. 13:34

Julie

Koliki ti je razmak između trudova? Jel se šta smanjio?

16. Rujan 2019. 13:34

lalolitala

Predivnoooo cestitam draga.. Uzivajte sada.. 

16. Rujan 2019. 13:37

Mene danas tlak zajebava sad cu ic pojest nesto slanije jer mi je ocito prenizak 89/66 jer me glava boli dosta i jedva gledam koliko sam pospana i onak sva bez snage.. Idem rucati pa nazad na kauc nadam se da me glava prodje samo a sve ostalo mogu podnjeti.. I odlucila sam danas spakirat sve sto mogu u torbu s obzirom da 30.9 idem na bris i da sam tada 36 tjedana. Nema vise zajebancije hihi da nebi bilo neke panike nedaj boze ako krene nesto ranije iako ja imam osjecaj da ce moj sin odlucit ostat do samog kraja u stomaku.. 

Julie
    16. Rujan 2019. 13:38

Regina pa ne znam ništa, radili su mi opet ctg i nitko mi nije došao ništa reci. Ležim u sobi na patologiji, znam da je gužva u boksovima pa vjerujem da čekaju da se isprazne, ne znam ni sama 😬
    Frajla nije i dalje mi je isto samo je ovaj  TV očitao jače nego jutros

Julie
    16. Rujan 2019. 13:38

*ctg

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.