Drz' te se curke od sutra vise niste 2u1 🥰
Evo mene s uzv-a dns sam bila brzo gotova 🤗. Misica moja teska 2080g bome se i ona veselila pregledu kao i ja... Grlic mi je na 37 mm, kaze da je to ok... S obzirom gdje joj je mjerio glavicu rekla bih da je mirovanje pomoglo i da se podigla lijepo gore, sto i osjetim nekako po pokretima ali vidjet cemo sto ce reci prstic pregled u TA za 10dana 🙈
Zaista ne znam sto su me ostavili tu ako znaju da neću tako skoro 😒
Što kažu kakvo je stanje? Taman jedna cimerica izlazi iz moje sobe pa vas čekamo 🥰
Ja rodila prije negdje sat i 15. Trudovi bili kolko tolko podnosljivi uz epi jer mi jedna strana nije uhvatila.. i u zadnjem trudu kazem muzu zovi nekog jako me boli. I nakon tri cetri jaka truda pisonja vani 💙 tata vrpcu prerezo i uglavnom sve super! 3570 i 50!
Ja rodila prije negdje sat i 15. Trudovi bili kolko tolko podnosljivi uz epi jer mi jedna strana nije uhvatila.. i u zadnjem trudu kazem muzu zovi nekog jako me boli. I nakon tri cetri jaka truda pisonja vani 💙 tata vrpcu prerezo i uglavnom sve super! 3570 i 50!
Čestitam
Zaista ne znam sto su me ostavili tu ako znaju da neću tako skoro 😒
Koliki ti je razmak između trudova? Jel se šta smanjio?
Predivnoooo cestitam draga.. Uzivajte sada..
Mene danas tlak zajebava sad cu ic pojest nesto slanije jer mi je ocito prenizak 89/66 jer me glava boli dosta i jedva gledam koliko sam pospana i onak sva bez snage.. Idem rucati pa nazad na kauc nadam se da me glava prodje samo a sve ostalo mogu podnjeti.. I odlucila sam danas spakirat sve sto mogu u torbu s obzirom da 30.9 idem na bris i da sam tada 36 tjedana. Nema vise zajebancije hihi da nebi bilo neke panike nedaj boze ako krene nesto ranije iako ja imam osjecaj da ce moj sin odlucit ostat do samog kraja u stomaku..
Regina pa ne znam ništa, radili su mi opet ctg i nitko mi nije došao ništa reci. Ležim u sobi na patologiji, znam da je gužva u boksovima pa vjerujem da čekaju da se isprazne, ne znam ni sama 😬
Frajla nije i dalje mi je isto samo je ovaj TV očitao jače nego jutros
Sortiraj odgovore
Najstariji