Jesenske bebe 2019. :)

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    16. Rujan 2019. 12:32

Moji su znali ici do 100 al to su bili lazni i kao ako je siljasto ocrtano da su lazni a kao malo nako kao brdoviti da su pravi

Julie
    16. Rujan 2019. 12:38

Eh moji su brdoviti da vam to slikam bome je brdo ono.
    Dobila ručak nakon ctg-a tako da ne misle još sa mnom kako mi se čini a i počelo mi je smedarenje pa čekam sestru da joj kažem. Ne znam jel od pregleda ili sto već. Ajme čitav dan ću ovdje provest 🙈

16. Rujan 2019. 12:42

Julie

Eh moji su brdoviti da vam to slikam bome je brdo ono.
    Dobila ručak nakon ctg-a tako da ne misle još sa mnom kako mi se čini a i počelo mi je smedarenje pa čekam sestru da joj kažem. Ne znam jel od pregleda ili sto već. Ajme čitav dan ću ovdje provest 🙈

Bome ti onda dobar prag na bol il ti vodenjak još nije puko 

luce35
    16. Rujan 2019. 12:48

Julie mogla si i manikuru nabaciti kojim tempom ide 🤣🤣.
    Deja i ja imam menstrualne bolove ponekad al dok ne bole ledja dobro je. Samo da jos koji tj izguram da se opustim, ovako skacem na svaku bol. Odavno sam bila trudna, sve sam zaboravila sto i kako je tada bilo. Najjace kad mi muz kaze nije ti tako bilo prvi put, a kad pitam kako je bilo, blijedo me pogleda, ne sjeca se niceg naravno 🤣🤣

Julie
    16. Rujan 2019. 12:50

Ayla nije mi pukao, malo se zgrcim pa prodisem i prođe 🙏🏼
    Autora nema, blistav ten je tu 🤪🤩
    Deja sad kad i ti kroz koji dan 🙈❤️
    Ugl nedostaje mi dragi, želim doma ili da rodim sto prije i tako.....spava mi se jer sam budna od 2 ujutro i ne znam vise sto bi pisala, očito mi je još super kad mogu tipkat 🙈

• Pikulica19
    16. Rujan 2019. 13:25

Drz' te se curke od sutra vise niste 2u1 🥰
    Evo mene s uzv-a dns sam bila brzo gotova 🤗. Misica moja teska 2080g bome se i ona veselila pregledu kao i ja... Grlic mi je na 37 mm, kaze da je to ok... S obzirom gdje joj je mjerio glavicu rekla bih da je mirovanje pomoglo i da se podigla lijepo gore, sto i osjetim nekako po pokretima ali vidjet cemo sto ce reci prstic pregled u TA za 10dana 🙈

Julie
    16. Rujan 2019. 13:25

Zaista ne znam sto su me ostavili tu ako znaju da neću tako skoro 😒 

• ReginaP
    16. Rujan 2019. 13:28

Julie

Zaista ne znam sto su me ostavili tu ako znaju da neću tako skoro 😒

Što kažu kakvo je stanje? Taman jedna cimerica izlazi iz moje sobe pa vas čekamo 🥰

• lalolitala
    16. Rujan 2019. 13:29

Ja rodila prije negdje sat i 15. Trudovi bili kolko tolko podnosljivi uz epi jer mi jedna strana nije uhvatila.. i u zadnjem trudu kazem muzu zovi nekog jako me boli. I nakon tri cetri jaka truda pisonja vani 💙 tata vrpcu prerezo i uglavnom sve super! 3570 i 50!

Frajla
    16. Rujan 2019. 13:33

lalolitala

Ja rodila prije negdje sat i 15. Trudovi bili kolko tolko podnosljivi uz epi jer mi jedna strana nije uhvatila.. i u zadnjem trudu kazem muzu zovi nekog jako me boli. I nakon tri cetri jaka truda pisonja vani 💙 tata vrpcu prerezo i uglavnom sve super! 3570 i 50!

Čestitam 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.

Odustani

POVEZANI ČLANCI