Jesenske bebe 2019. :)

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Julie
    16. Rujan 2019. 22:58

Cure kod mene još ništa. Otvorena 4 cm oni sve puštaju prirodno sto me ubija jer mi je već kontrakcija preko glave, premorena sam. Na kraju su mi sličili injekciju protiv bolova prije sat vremena da mogu zaspat. Ne znam vise sto da mislim i kažem osim da sam ljuta, jadna, umorna i očajna. Zao mi je sto pišem ovako ali tako se osjećam. Bio mi je dragi dva sata i kad sam ga vidjela samo sam ga zagrlila i plakala. On bi bio sa mnom čitav dan i noć ali ne smijem toliko s odjela.

LollyBB
    16. Rujan 2019. 23:02

Julie

Cure kod mene još ništa. Otvorena 4 cm oni sve puštaju prirodno sto me ubija jer mi je već kontrakcija preko glave, premorena sam. Na kraju su mi sličili injekciju protiv bolova prije sat vremena da mogu zaspat. Ne znam vise sto da mislim i kažem osim da sam ljuta, jadna, umorna i očajna. Zao mi je sto pišem ovako ali tako se osjećam. Bio mi je dragi dva sata i kad sam ga vidjela samo sam ga zagrlila i plakala. On bi bio sa mnom čitav dan i noć ali ne smijem toliko s odjela.

Joj, Julie, tako suosjećam s tobom, nemaš pojma. Traži epiduralnu, ako vidiš da ne možeš više. Mislim da si već dovoljno otvorena za nju. Bar te dragi uspio vidit. Ja svog nisam vidjela otkad me smjestio u bolnicu petak popodne do subote oko 10. Plakala sam od muke, bolova i neispavanja. Ako zagusti, budi drska i traži epiduralnu. Ja sam zaurlala na sve od muke i dobila sam ju. Drži se!

16. Rujan 2019. 23:03

Venus

Leona cestitam 🥰🥰 uzivajte!

Aylamazem svaki dan bas temeljito prije spavanja uljem Mamagluck do alverde, i u danu nekad kad se sjetim usput. Koristila sam i Mustela kremu donedavno al mi skupa sad za jos par tjedana samo da koristim. A pocela sam i bademovo koristit zadnja 3 dana i sad se pitam jel moguce da je na njega reakcija odjednom, jer sam dosad ovo deugo ulje koristila… il se samo potrefilo tako.

Mene ne bole ti pregledi kod doktorice, mislim nije bas fina pomisao da mi gura prst cijeli unutra do bebe, al ne boli, i za cas gotovo. Neznam sad kako ce mi na porodu bit s drugim doktorima 😬 jedino mi je spekulum bio grozne grceve izazvao.

Al sta se meni dogadja zadnjih dana, kad se dignem po noci piskit, i ujutro kad se ostanem stomak mi cijelom povrsinom bude bas jako bolan i tvrd, kao neki upaljeni misic, i beba mi se popne visoko i stisne preko noci, i po noci jedva dodjem do wca koliko mi bude bolan i kao gromada stomak. Nezz jel to normalno, il sam napuhana i jos mi se vecere “probavlja” preko noci 🙄

Mozda ti nepase bademovo, ja sam se s njim mazala i popucala 🙄

16. Rujan 2019. 23:13

Leona29

Evo cure da vam javim, nas klupko srece je stiglo u 20:30 prirodnim putem, bolno dosta al zaboravljeno vec.. Mama malo rezana al proci ce!!! Sretno svima daljeeee!!

Cestitaaaam dragaa.  Brz oporavak   ❤️😘

Leona29
    16. Rujan 2019. 23:15

Meni vec fali trudnoca 😂😂😂
    Sutra kad malo dodjem k sebi napisem vam kako je to sve bilo... I jesmo da brzinski smo mi to sve... Do kraja skoro setala, mozda ako sam 45 min bila na stolu... Napisem sve sutra 😁😁
    Cestitke ostalom curkamaaaaa 😘😘

• ReginaP
    16. Rujan 2019. 23:17

Leona29

Evo cure da vam javim, nas klupko srece je stiglo u 20:30 prirodnim putem, bolno dosta al zaboravljeno vec.. Mama malo rezana al proci ce!!! Sretno svima daljeeee!!

Čestitam 🥰

Venus
    16. Rujan 2019. 23:47

Moguce, necu ga vise mackat na stomak. Uzela sam ga vise za masazu medjice i sad muza na za to zaduzujem 😀

Julie zao mi je cuti da si se tako izmucila, bas nehumano. Pa mislim da si u Splitu il nekom drugom rodilistu da bi te davno najurcali na drip, bilo bi bolnije al bar bi ubrzalo stvar. Ovako nit si doma, a jos se tamo mucis i nista. Bilo bi super ako uspijes zaspat i odmorit bar malo, i nadamo se se svi da ce sto prije bebica u tvoje ruke. I zao mi je bas zbog tebe, isto me gane pomisao tako da sam sama u bolovima i da ni muz nije uz mene. Drzi se i sretno, nadam se da ce ti sutra ipak biti najljepsi dan u zivotu i da se sve isplati! 💕💕💕

• Kengurica
    17. Rujan 2019. 00:52

Mc_Zg moze broj ako ti je pri ruci, bas mi nesto google nece pretrazivati, ali probat cu i sutra pa ak ti nije pri ruci zanemari.
    Ajoj Julie drzi se zeno. Neka nas doceka ujutro vijest da si rodila i da je dalje ovaj dio isao glatko.

Leona29
    17. Rujan 2019. 02:25

S obzirom da me drzi adrenalin i nmg nanat ajd da vam napisem... 
    Znaci 15og bio samo ctg i doktor ponovio da cemo pustit da krene prirodno, da ce to brzo doci, da nas ne zeli na drip ili gel da se mucimo bzvz itd... Reko slazem se... Kontrola 16og,kao ctg i pregled... 
    Dns tj 16og se probudim u 7 i opale me 4 truda na 15 min i stanu... Reko ah vjv laznjaci... Popili mi kavu i ajmo na pregled... Dosli u bolnicu, guuuuzvetina samo takva... Sestra mi daje casicu da se popiskim... Ja se skinem i vidim hrpu krvi na ulosku... Rekla sestri kaze ok vidit cemo na ctgu.. Dok sam cekala ctg pocelo me boljet... Nakon 2 sata cekanja na ctg, legnem na to, boli me a ctg ne ocitava nista... Sestra pita jel vas boli reko da... Kaze ona sacekajmo pregled... Docekam ja pregled kad doktorica meni kaze "ovo je 5 prstiju, njima je u radjaoni danas jako dosadno pa im odite praviti drustvo" ja u soku 😂😂😂 i kaze dok da prosetam dva sata, najedem se i popijem kavu pa se vratim...mi prema autu i meni ode voda.. Nista vracaj se nazad nmg takva po gradu... Zaprimili me, obradili, dobila klizmu, vec sam na 6... Setala setala setala na svojim trudovima od 16 do 19... U 19 druga smjena, pitaju jel boli reko ne da boli neg oci ispadaju al u setnji mi je lakse... Kaze babica ajmo u box... Legla u box, dali mi drip i za pola sata me stislo toliko da nisam vise mogla i rekla sam im... Vidile su da je to to i krenuli smo i moja srecica je dosla u 20:30 😍😍😍 rezali me jesu al nema veze,proci ce to sve pomalo, najbitnije da smo mi sad skupa i da smo ok... Eto sad kad vrtim film nije bilo tako strasno i veliko hvala doktoru koji je pustio da sve krene samo, da i trudove odradim svoje i bez dripa i da setam... Jako sam zadovoljna sa svima eto 😊😊 i najsretnija sam na svijetu 😊

PatyDi
    17. Rujan 2019. 05:52

Jutro! 😴
    Leona cestitam! 🤗 Drago mi je sto nemas traume 😊 Kolika je beba? 
    Julie drzi se, svi smo mislima uz tebe 🙏

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.