Jesenske bebe 2019. :)

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    PatyDi
    16. Rujan 2019. 14:38

Ajmeeee koliko novosti 🤗
    Cestitam ReginaP i Lalolitala, brz oporavak zelim 😉
    Julie sretno! A cuj, bolje da si tamo pod nadzorom nego doma...
    Uh, neke cure sa 3 cm u bolnici, a ja sa 3 cm danas cijelo jutro bila u djiru i sad sam u komi, nadam se da mi nece to potaknuti nesto jer jos imam sutra za obaviti par stvari 😬 i pregled da vidim, mozda je vise od 3 😱 Ali necu dati da me sile koliko god bila otvorena ak nema trudova 😠 Nema pravih, ove BH osjecam sve cesce, ali nije to to...
    Aurora nama su na tecaju rekli 🤣 da ctg ne mora ocitati pravo stanje trudova, tj.bitno je ono sto zena osjeca. 

PatyDi
    16. Rujan 2019. 14:38

Sretan rodjendan kome jest i kome je bio! 🤗

Julie
    16. Rujan 2019. 14:50

Hvala sto ste spremne nasmijati me ali bas sam neutješna. 
    Mislila sam si do 5 ću roditi kako je krenulo kad ono ćorak. 
    Frajla imamo svoju kupaonicu, klimu i TV u sobama. Tri kreveta su i ja sam s jednom curkom.
    Zato mi ni ne daju doma jer ne znaju hoće ki to krenut kako treba ili neće, tek sutra u viziti ako se ništa ne promjeni mogu doma. 
    Danas je moj doktor tu do 4, vidjeli smo se. Malo smo se našalili. Ugl rekao je nećeš ti do 4 🙈

Frajla
    16. Rujan 2019. 15:00

A dobro, do 4 očito nećeš , ali tak su meni govorili to neće tak brzo blabla, na kraju se vratila već nazad u sobu s djetetom prije nego su one iz noćne otišle doma.
    Naravno, ne mora značiti da će tebi biti tako, svaki porod je zasebna priča, samo kažem da oni ne mogu to znati. Držim fige da se što prije pokrene kad si već tamo

mc_zgb
    16. Rujan 2019. 15:12

Lalolitala čestitaaam uživaj sa svojom srećicom!
    Julie samo pomalo, bitno da si ti sebe uspjela doma srediti a sada će i bebica, kad se spremi. 

16. Rujan 2019. 15:31

mc_zgb

Lalolitala čestitaaamuživaj sa svojom srećicom!
    Juliesamo pomalo, bitno da si ti sebe uspjela doma srediti a sada će i bebica, kad se spremi.

Bas sam sad htijela komentirat da priceka da malac nabaci kravaticu i kosuljicu pa ce i on nemre samo mamika biti sredjena.. 🤩😘🤣❤️ JULIE mislim da ti je zapravo dobro sto te nitko ne forsira.. Ja si nekak kontam da bi kod mene u Os to islo na forsiranje na drip i hajmo da te rijesimo sto prije. Znam da ti je bed sto se nista ne desava ali stvarno se u pola sata moze sve promjeniti. Lezi zeno i probaj zaspat tko zna mozda ljepo uspijes nadoknaditi izgubljeni san pa te i bebac iznenadi i krene kad ti malo nadodjes. 

LollyBB
    16. Rujan 2019. 15:31

Lalolitala, čestitam! :)
    Julie, znam kako ti je! Drži se! Moji su trudovi išli i preko 100, bilo je užasno jer dugo nisam mogla dobiti epiduralnu zbog neotvaranja.

Angelina
    16. Rujan 2019. 15:36

Cestitam curama koje su rodile 😘
    Julie sretno ti! Neka bude danas i neka bude sto brze. Ja mislim da ipak ti neces kuci bez svoje bebice 😉 

Leona29
    16. Rujan 2019. 15:37

Da vam se javim iz radjaone!!! Drzite fige!!! Javim se kad rodim!!! 

Frajla
    16. Rujan 2019. 15:44

Leona29

Da vam se javim iz radjaone!!! Drzite fige!!! Javim se kad rodim!!!

Sretnooooo 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.