Jesenske bebe 2019. :)

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    lala3
    16. Rujan 2019. 15:46

Zaboravila sam kome cedtitati kome reci sretno 🙈.. morala sam se vracati da citam ponovo, haha trudnicki mozak.. Laloloita cestitam, javi detalje kad budes mogla.. 
    Leona sretno i da bude expresno 😻
    Julie nemoj sama sebi kvariti ove trenutke, bitno je da je nesto krenulo, a sumnjam da ce te vracati kuci jer se ocito nesto desava... moj ti je savjet da setas.. 😘 drzi se jos malo pa ce to krenuti ono pravo 💕
    Cure koji dan pravi baby boom, uh i ja bih sad voljela da je red dosao i na mene 🙈

Venus
    16. Rujan 2019. 16:49

Tek se sad prikljucujem, pa sta je to danas, krenuli bebaci svi na isti datum 😍😍

Laolita cestitke 😀💕

Julie i Leona sretno vam, da bude sta brze!
    Julie ako imas onu loptu cupkaj na njoj i sto vise na nogama, tako sam citala da ubrzava spustanje bebe. I neki dan naletila na zanimljivu info da ne treba stiskati usta, zube i celjust kod trudova jer kad stisnemo zube i celjust da automatski tenziju saljemo u cijelo tijelo i da se tako i cerviks zatvara/odbija otvarati. Vec da treba sto vise mozemo ostat opustena u licu i prodisavat te trudove, opustena usta = otvoren cerviks, pa vidite i probajte ☺️☺️

• latica
    16. Rujan 2019. 16:50

Pozz cure svakoj puno srece ..malo sam upala u temu makar nisam u temi mene zanima smiju li trudnice apavati na ledima? Neko kaze da osjetis da smeta meni jos ne smeta u 14 sam tjednu :)) Pa ako slucajno da do kada se smije ? Nije me doktor uputio cula sam jednostavno od zena pa da provjerimo jos s vama .hvala 

luce35
    16. Rujan 2019. 17:02

Julie brze radjaj, zamastit ce ti se kosa 🤣🤣.
    ...
    Ja dosla s pregleda, moja cura lijepo napreduje, a ja teskom mukom navukla do +3 kg 🤣.
    Beba je 2300gr, mjere odgovaraju za tjedan vise, ja se ne otvaram, cerviks uredan, ma sve skolski 😀.

Latica najbolje je spavati na lijevom boku 😉

Frajla
    16. Rujan 2019. 17:18

latica

Pozz cure svakoj puno srece ..malo sam upala u temu makar nisam u temi mene zanima smiju li trudnice apavati na ledima? Neko kaze da osjetis da smeta meni jos ne smeta u 14 sam tjednu :)) Pa ako slucajno da do kada se smije ? Nije me doktor uputio cula sam jednostavno od zena pa da provjerimo jos s vama .hvala

Smijes spavati kako zelis.
    Lijevi bok se forsira kod zastoja u rastu i sl i to onda ide pred kraj i kad doktor kaze

• danica_zvijezda
    16. Rujan 2019. 17:33

Regina i Lalolita čestitke, Julie i Leona sretno. 😊

• latica
    16. Rujan 2019. 17:33

Hvala divne ste  

• Noemi1
    16. Rujan 2019. 17:55

latica

Smijes. Ionako se preko noci izokreces milijun puta. Ali spavanje na ledjima se ne preporucuje tamo u zadnjem tromjesecju, kad je maternica skroz gore, a beba vec naraste, pa da se ne pritisce vena cava. Da se ne smanji protok krvi i kisika u posteljicu. Ali svakako kad budes tamo pred kraj vidjet ces ds neces ni moci spavat na ledjima. Bolit ce te zadjelica i bit ce ti tesko.

Aurora, joj odkidam na ovo "da vide kako beba papa" 😂😂😂😂😂 to se meni dogodilo. Znaci poludila sam 😵 sta kog briga kak beba papa? Ono gledaj svoja posla. Bez ozbira na koga se odnosi. Ne smetaju mi mojo roditelji i muz, naravno 😊 a svi ostali se trebaju sklonit kad cuju da dojim. Jos onako zaviruju da vide jel beba dobro vuce?? 😫

Cure cestiiitam na porodima. Sad samo uzivajte s bebacima 😀 sretno curama u radjaonii, javite nam kako je proslo. Drzimo fige da bude ekspresno 😊

Venus
    16. Rujan 2019. 17:58

Cure koju autosjedalicu imate? Mi razmisljamo da kupimo novu ipak, a ostatak koristimo sto smo dobili na poklon. Imate neku preporuku, da su dobro prosle ona testiranja? I koje dobi odgovaraju?

luce35
    16. Rujan 2019. 18:05

Moj izbor i s prvim djeteom i sad je Peg Perego primo viaggio jaje, ima odlicne ocjene. 
    Kupili smo novu jer je ovoj od prvog djeteta istekao rok.
    Ona je do 13 kg, ja nisam pobornik kombiniranih iako je ova opcija skuplja no na tome nisam zelila stedit. 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.