Lalolitala čestitaaamuživaj sa svojom srećicom!
Juliesamo pomalo, bitno da si ti sebe uspjela doma srediti a sada će i bebica, kad se spremi.
Bas sam sad htijela komentirat da priceka da malac nabaci kravaticu i kosuljicu pa ce i on nemre samo mamika biti sredjena.. 🤩😘🤣❤️ JULIE mislim da ti je zapravo dobro sto te nitko ne forsira.. Ja si nekak kontam da bi kod mene u Os to islo na forsiranje na drip i hajmo da te rijesimo sto prije. Znam da ti je bed sto se nista ne desava ali stvarno se u pola sata moze sve promjeniti. Lezi zeno i probaj zaspat tko zna mozda ljepo uspijes nadoknaditi izgubljeni san pa te i bebac iznenadi i krene kad ti malo nadodjes.
Lalolitala, čestitam! :)
Julie, znam kako ti je! Drži se! Moji su trudovi išli i preko 100, bilo je užasno jer dugo nisam mogla dobiti epiduralnu zbog neotvaranja.
Cestitam curama koje su rodile 😘
Julie sretno ti! Neka bude danas i neka bude sto brze. Ja mislim da ipak ti neces kuci bez svoje bebice 😉

Da vam se javim iz radjaone!!! Drzite fige!!! Javim se kad rodim!!!
Sretnooooo

Zaboravila sam kome cedtitati kome reci sretno 🙈.. morala sam se vracati da citam ponovo, haha trudnicki mozak.. Laloloita cestitam, javi detalje kad budes mogla..
Leona sretno i da bude expresno 😻
Julie nemoj sama sebi kvariti ove trenutke, bitno je da je nesto krenulo, a sumnjam da ce te vracati kuci jer se ocito nesto desava... moj ti je savjet da setas.. 😘 drzi se jos malo pa ce to krenuti ono pravo 💕
Cure koji dan pravi baby boom, uh i ja bih sad voljela da je red dosao i na mene 🙈
Tek se sad prikljucujem, pa sta je to danas, krenuli bebaci svi na isti datum 😍😍
Laolita cestitke 😀💕
Julie i Leona sretno vam, da bude sta brze!
Julie ako imas onu loptu cupkaj na njoj i sto vise na nogama, tako sam citala da ubrzava spustanje bebe. I neki dan naletila na zanimljivu info da ne treba stiskati usta, zube i celjust kod trudova jer kad stisnemo zube i celjust da automatski tenziju saljemo u cijelo tijelo i da se tako i cerviks zatvara/odbija otvarati. Vec da treba sto vise mozemo ostat opustena u licu i prodisavat te trudove, opustena usta = otvoren cerviks, pa vidite i probajte ☺️☺️

Pozz cure svakoj puno srece ..malo sam upala u temu makar nisam u temi mene zanima smiju li trudnice apavati na ledima? Neko kaze da osjetis da smeta meni jos ne smeta u 14 sam tjednu :)) Pa ako slucajno da do kada se smije ? Nije me doktor uputio cula sam jednostavno od zena pa da provjerimo jos s vama .hvala
Julie brze radjaj, zamastit ce ti se kosa 🤣🤣.
...
Ja dosla s pregleda, moja cura lijepo napreduje, a ja teskom mukom navukla do +3 kg 🤣.
Beba je 2300gr, mjere odgovaraju za tjedan vise, ja se ne otvaram, cerviks uredan, ma sve skolski 😀.
Latica najbolje je spavati na lijevom boku 😉

Pozz cure svakoj puno srece ..malo sam upala u temu makar nisam u temi mene zanima smiju li trudnice apavati na ledima? Neko kaze da osjetis da smeta meni jos ne smeta u 14 sam tjednu :)) Pa ako slucajno da do kada se smije ? Nije me doktor uputio cula sam jednostavno od zena pa da provjerimo jos s vama .hvala
Smijes spavati kako zelis.
Lijevi bok se forsira kod zastoja u rastu i sl i to onda ide pred kraj i kad doktor kaze

Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji