Tiky može biti
Evo radimo opet ctg da vidimo kako stojimo
Nedostaje mi dragi, on čeka doma jer dok ja obavim sve pripreme pred boks on stigne sto puta doći. Imam trudove do 80 ali mogu ih izdržati.
Tiky može biti
Nedostaje mi dragi, on čeka doma jer dok ja obavim sve pripreme pred boks on stigne sto puta doći. Imam trudove do 80 ali mogu ih izdržati.
Meni su trudovi bili do 30-40 i bili su neizdrživi, bas se pitam sto bi bilo da su moji isli do 80 🤔
Nego, vidite li vi sta malo punog mjeseca napravi? 🤪
Evo bas gledam, iduci je 13.10 😎, a ja budem pricekala onaj 12.11 🙃
Hahahha mislis na ovaj baby boom sto se tice mjeseca?.. to znaci da bi ja mogla za sljedeceg punog mjeseca.. Taj mi je datum nekako najblizi.. 😏😱
Danas ce biti uzbudljiv dan.
Jucer sam i ja samo nekaj bila ljuta pa tuzna. Ja inace bas i nemam takvoh puno dana otkad sam teudna, al eto jucer je i moj dosao.
E cure, a jel vam smeta topless na plazi? Ne provociram nego me bas zamima. Meni je kad sam bila mladja bilo neugodno vidjeti zenu da doji, ali bome i topless zenu. Sad z ovu koja doji nema sanse da cu ruzno komentirati jer bebe znaju biti takve nervozne da se neke zene zatvore doma jer su im po cijeli dan na prsima, a ja bih onda radije da ta zena izadje van nego da padne u depru. A neke se ne pokriju jer se i mama i dijete preznoje, tak su bar meni rekli.
Meni to bas nije najljepse vidjeti na plazi, to je ipak intima, a pogotovo sam ovo ljeto vidjela babu sa sisama do pupka u toplesu, mama mia, koji gadan prizor 😂
Tiky može biti
Opaaa do 80 i ti izdrzis pa to je super.. Mogu samo pretpostaviti koja je to razina boli.. Dobro se drzis.. Saljemo punoooo 😘😘😘😘 evo mislim na tebe svaki tren i nadam se da ce kad krene biti sve brzo gotovo. ❤️😘
Moji su znali ici do 100 al to su bili lazni i kao ako je siljasto ocrtano da su lazni a kao malo nako kao brdoviti da su pravi
Eh moji su brdoviti da vam to slikam bome je brdo ono.
Dobila ručak nakon ctg-a tako da ne misle još sa mnom kako mi se čini a i počelo mi je smedarenje pa čekam sestru da joj kažem. Ne znam jel od pregleda ili sto već. Ajme čitav dan ću ovdje provest 🙈
Eh moji su brdoviti da vam to slikam bome je brdo ono.
Dobila ručak nakon ctg-a tako da ne misle još sa mnom kako mi se čini a i počelo mi je smedarenje pa čekam sestru da joj kažem. Ne znam jel od pregleda ili sto već. Ajme čitav dan ću ovdje provest 🙈
Bome ti onda dobar prag na bol il ti vodenjak još nije puko
Julie mogla si i manikuru nabaciti kojim tempom ide 🤣🤣.
Deja i ja imam menstrualne bolove ponekad al dok ne bole ledja dobro je. Samo da jos koji tj izguram da se opustim, ovako skacem na svaku bol. Odavno sam bila trudna, sve sam zaboravila sto i kako je tada bilo. Najjace kad mi muz kaze nije ti tako bilo prvi put, a kad pitam kako je bilo, blijedo me pogleda, ne sjeca se niceg naravno 🤣🤣
Ayla nije mi pukao, malo se zgrcim pa prodisem i prođe 🙏🏼
Autora nema, blistav ten je tu 🤪🤩
Deja sad kad i ti kroz koji dan 🙈❤️
Ugl nedostaje mi dragi, želim doma ili da rodim sto prije i tako.....spava mi se jer sam budna od 2 ujutro i ne znam vise sto bi pisala, očito mi je još super kad mogu tipkat 🙈
Sortiraj odgovore
Najstariji