Jesenske bebe 2019. :)

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Frajla
    16. Rujan 2019. 11:15

Regima cestitam 🥰
    Uzivajte i mazite se, a kad dodes sebi ocekujemo detalje 😁
    Julie i laolita sretno, drzim fige da bude bez problema u brzo 🤞
    Lilly, zao mi je sto ste se tako namucile, a pupcana se omota u trenu, to je "spagica" koja pluta u vodi, sad je tu, sad je tamo 😏 

Frajla
    16. Rujan 2019. 11:16

Nego, vidite li vi sta malo punog mjeseca napravi? 🤪
    Evo bas gledam, iduci je 13.10 😎, a ja budem pricekala onaj 12.11 🙃

• tiky988
    16. Rujan 2019. 11:26

Julie mislim da sam te onda mozda i vidjela danas na merkuru jer je bila isto neka cura sa trudovima u ranu zoru u ambulanti i znam da sam ju gledala i mislila koja sretnica upoznaje svoje dijete danas  meni je danas tocno dan termina i eto ctg je ocitao trudove, koje sam ja od sinoc pocela osjecati, valjda sam 1cm otvorena, mlijecna plodna voda (kazem valjda jer doktorica je danas u takvoj guzvi bila da ju nisam ni stigla pitati sto znaci ista sto je rekla)...uglavnom, ako ne krene porod u srijedu opet pregled i upute sam dobila da perem prozore danas 

• tiky988
    16. Rujan 2019. 11:29

zaboravih napisati da cestitam svim mamama koje su u medjuvremenu rodile 😁😁

Jules55
    16. Rujan 2019. 11:53

Čestitke svima💕

Julie
    16. Rujan 2019. 11:56

Tiky može biti 
    Evo radimo opet ctg da vidimo kako stojimo
    Nedostaje mi dragi, on čeka doma jer dok ja obavim sve pripreme pred boks on stigne sto puta doći. Imam trudove do 80 ali mogu ih izdržati.

16. Rujan 2019. 12:03

Julie

Tiky može biti
    Nedostaje mi dragi, on čeka doma jer dok ja obavim sve pripreme pred boks on stigne sto puta doći. Imam trudove do 80 ali mogu ih izdržati.

Meni su trudovi bili do 30-40 i bili su neizdrživi, bas se pitam sto bi bilo da su moji isli do 80 🤔

16. Rujan 2019. 12:06

Frajla

Nego, vidite li vi sta malo punog mjeseca napravi? 🤪
    Evo bas gledam, iduci je 13.10 😎, a ja budem pricekala onaj 12.11 🙃

Hahahha  mislis na ovaj baby boom sto se tice mjeseca?.. to znaci da bi ja mogla za sljedeceg punog mjeseca.. Taj mi je datum nekako najblizi.. 😏😱   

• Jeja4
    16. Rujan 2019. 12:10

Kengurica

Danas ce biti uzbudljiv dan.
    Jucer sam i ja samo nekaj bila ljuta pa tuzna. Ja inace bas i nemam takvoh puno dana otkad sam teudna, al eto jucer je i moj dosao.
    E cure, a jel vam smeta topless na plazi? Ne provociram nego me bas zamima. Meni je kad sam bila mladja bilo neugodno vidjeti zenu da doji, ali bome i topless zenu. Sad z ovu koja doji nema sanse da cu ruzno komentirati jer bebe znaju biti takve nervozne da se neke zene zatvore doma jer su im po cijeli dan na prsima, a ja bih onda radije da ta zena izadje van nego da padne u depru. A neke se ne pokriju jer se i mama i dijete preznoje, tak su bar meni rekli.

Meni to bas nije najljepse vidjeti  na plazi, to je ipak intima, a pogotovo sam ovo ljeto vidjela babu sa sisama do pupka u toplesu, mama mia, koji gadan prizor 😂

16. Rujan 2019. 12:15

Julie

Tiky može biti

Opaaa do 80 i ti izdrzis pa to je super.. Mogu samo pretpostaviti koja je to razina boli.. Dobro se drzis.. Saljemo punoooo 😘😘😘😘 evo mislim na tebe svaki tren i nadam se da ce kad krene biti sve brzo gotovo. ❤️😘 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.

Odustani

POVEZANI ČLANCI