Jesenske bebe 2019. :)

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Julie
    16. Rujan 2019. 10:41

Aurora da opeglala, još si i nabacila ten 😂🙈
    Sjedim u sobi na lopti i ljuljuškam se jer me manje boli pa ako imate lopte predlažem jer zaista je puno lakše.
    Anemone ma nekako sam ko nadrogirana sad, nema adrenalina jer čekam ponovo ctg i to. Kad krene klizma i ostalo vidjet ćemo hoću tak biti chill

mc_zgb
    16. Rujan 2019. 10:43

Loptica10

Je li ima netko da ide sutra u TA u Vinogradsku?

Ja idem na akupunkturu tamo, ali ako ti treba nesto pogledati, mogu skrenut u TA usput 😁
    ..
    Ja se veselim srijedi i kontroli, zanima me jesam se jos sta otvorila u medjuvremenu. I da vidimo curkicu nasu malu ❤

16. Rujan 2019. 10:48

ayla

ReginaP

Julie, nadam se da si već u boxu i da ćemo biti cimerice 🥰🥰 nas mali dečko je odlučio noćas doći u 03:10. Ima 3520 g i 51 cm iako su vikali da je kapitalac kad je krenuo van 😂 napisem vam sve detalje malo kasnije

Cestitam ti i brz oporavak ti zelim, mazite se i uzivaj😘😘💕

Pridružujem se cestitkama... To su se ona i Julie dogovorile da budu skupa u sobi... Sad ce nam se one javit skupa koke jedne..,🤩🤩🤣🤣 

Venus
    16. Rujan 2019. 10:48

Jutro cure 😍 bilo je nesto u zraku nocas ocito, baby boom danas, prekrasno 🥰

Regina cestitam, uzivaj s deckicem!

Julie i Laolita sretno vam, da prodje sto brze i sto manje bolno, jos malo i bebice u rukama. 💕

ygritte
    16. Rujan 2019. 10:54

Ja sam danas bas fino do 10 spavala i krenem citati forum, i bas se nanerviram jer se i moja obitelj voli mjesati u sve i vec  vidim kako me silni savjeti izbacuju iz takta. Mislim vec su poceli al zasad se dobro drzim, al strah me da necu bit tak smirena kad bebica bude tu. Samo se nadam da se nece prekrsiti moje "mjesec dana" pravilo koje trubim od pocetka ali nisam ni to 100% sigurna 😌
    Al onda citam dalje i pravi baby boom 😀😀 odmah sam se oraspolozila 😁 Curke sretno svima 😘 Nabacite neki party na Merkuru, dovoljno vas ima 😅

Frajla
    16. Rujan 2019. 11:15

Regima cestitam 🥰
    Uzivajte i mazite se, a kad dodes sebi ocekujemo detalje 😁
    Julie i laolita sretno, drzim fige da bude bez problema u brzo 🤞
    Lilly, zao mi je sto ste se tako namucile, a pupcana se omota u trenu, to je "spagica" koja pluta u vodi, sad je tu, sad je tamo 😏 

Frajla
    16. Rujan 2019. 11:16

Nego, vidite li vi sta malo punog mjeseca napravi? 🤪
    Evo bas gledam, iduci je 13.10 😎, a ja budem pricekala onaj 12.11 🙃

• tiky988
    16. Rujan 2019. 11:26

Julie mislim da sam te onda mozda i vidjela danas na merkuru jer je bila isto neka cura sa trudovima u ranu zoru u ambulanti i znam da sam ju gledala i mislila koja sretnica upoznaje svoje dijete danas  meni je danas tocno dan termina i eto ctg je ocitao trudove, koje sam ja od sinoc pocela osjecati, valjda sam 1cm otvorena, mlijecna plodna voda (kazem valjda jer doktorica je danas u takvoj guzvi bila da ju nisam ni stigla pitati sto znaci ista sto je rekla)...uglavnom, ako ne krene porod u srijedu opet pregled i upute sam dobila da perem prozore danas 

• tiky988
    16. Rujan 2019. 11:29

zaboravih napisati da cestitam svim mamama koje su u medjuvremenu rodile 😁😁

Jules55
    16. Rujan 2019. 11:53

Čestitke svima💕

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.