Jesenske bebe 2019. :)

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    luce35
    11. Rujan 2019. 09:02

Jutro, ja spavala skoro do 7 uz jedno budjenje na wc nocas, uzurbano pripremila dijete za skolu, muz otisao na posao a ja gledam otkud krenut pospremat stan. Imam osjecaj sto vise sredjujem da je neurednije 🙄

Angelina super iskustvo s poroda, nadam se da cemo sve imati slicno 😍

october30
    11. Rujan 2019. 09:14

Marla5

Kengurica

Marla koliko imas godina? Znate sta, ne trebamo se toliko bojati te indukcije jer znam vec vise primjera di potpuno induciran porod bude kratak i super.
    .
    Cure ako smo u terminu od 37-42tjedna, jel to od punih 36 ili od punih 37 (npr jesmo 36+3 u terminu)?

Znala sam da ce netko pitati :) Biblijske 42!!!

Do sad je sve bilo uredno i bez ikakvih problema, a kad bi na pregledu spomenula godine svi bi samo rekli da to nema veze sto me ugodno iznenadilo. Sad pred kraj ispada da ipak ima veze pa sam malo u soku…

Ja sam 41...prva trudnoca...tako da ima nas jos biblijskih 

• mamaoddanas
    11. Rujan 2019. 09:26

Pikulica19

felicita28

Znaci moram manju uzeti neku…hvala cure…mislila sam da ipak moraju biti malo vece od velicine robe koju nosi al ovo je pak preveliko 😂😂

Ja sam uzela tu najmanju od 60 u Ethereal-u i odlicna je duzina ali uzela sam ljetnu… naravno to nisam vidjela dok mi nije posiljka cijela dosla kuci pa vidjela da je tanka ali nema veze za mene vec ak budete online narucivale pitajte ih za debljinu da se ne zeznete ko ja 😉

I ja baš u zadnje vrijeme o tim vrećama razmišljam i istražujem. Vidjela sam ovu npr. https://ergobaby.hr/proizvod/klasicna-vreca-za-spavanje-heart-to-heart/ ali ne vidim jel to bas kao zimska ili ljetna varijanta. 

I što se tiče swaddlinga,  oni imaju kao neke swaddler vrece za spavanje, ne znam jel bolje onda sam umotati bebu swaddle tehnikom ili je ta njihova kao "lakša" za korištenje jer je sve vec namješteno. 

Inače, i ja sam u HM-u kupila to mekano plišano medo odijelo, hvala cure na savjetima da je to super jer ide u jaje. I preeeslatko izgleda.
    6
    Angelina, čestitam! Odlicna priča s poroda, jako lijepo opisano! Uzivaj!

Što se tiče dojenja- da, treba bebu buditi po noci za dojenje, kako je netko napisao vec. 

I imam jedno pitanje...Ako bebi npr.obucem jednodijelnu pidžamu na onako zip, ispod toga ide bodi s kratkim rukavicima ili s dugim? Jer sam sad vidjela da uopce nisam kupila bodije s kratkim rukavima jer ce biti jesenska beba? 

Frajla
    11. Rujan 2019. 09:28

Pikulica19

felicita28

Znaci moram manju uzeti neku…hvala cure…mislila sam da ipak moraju biti malo vece od velicine robe koju nosi al ovo je pak preveliko 😂😂

Ja sam uzela tu najmanju od 60 u Ethereal-u i odlicna je duzina ali uzela sam ljetnu… naravno to nisam vidjela dok mi nije posiljka cijela dosla kuci pa vidjela da je tanka ali nema veze za mene vec ak budete online narucivale pitajte ih za debljinu da se ne zeznete ko ja 😉

Ako je ko tanji jorgan to im je zimska, tj. "normalna"
    Ljetne budu "prazne", samo pamuk

HarryPotter
    11. Rujan 2019. 10:00

ANGLELINA cestitam, zmaj si💪
    Ja nisam jos nabavila vrecu za spavanje, negdjebsam citala da je nakon 6 tj. Tek treba stavljati u nju, pa et sad nezz.. 
    Za izlazak cu pripremiti bodic dugi i gegice tople, kapica, deka i jaje. Necu nista specijalno traziti, i onako ce to biyi put od 10 min.koliko mi je dom od bolnice🤣

url=https://lilypie.com]

Marija.Ika
    11. Rujan 2019. 10:02

Pikulica19

marinaaaa

Ja imam jedno pitanje što se tice kolica. Koja kolica ste uzele i cijene otprilike?
    Mi smo danas uzeli foppapedretti 3u1 ali kad smo dosli kuci nekako nam se cine preteska i nestabilna.. Cijeli dan smo bili u Splitu i kad su na red dosla kolica nabrzinu smo izabrali i ociti pogrijesili -.-

A sto ih ne vratite ako vam to nije to? Nije da ste ih koristili pa ne mozete…
    Ja sam uzela Maxi Cosi i svidjaju mi se dan danas kao i na pocetku trudnoce kad sam ih samo gledala, a uzela ih prije mjesec dana

Da, kolica mozete vratiti ako to nije to. Mi smo uzeli be cool quantum 3u1, jos dobijes 2 boje koje mozes mijenjati na krovicima i lezaju. All4kids Shop, uvijek imaju nesto na akciji. Nismo ih jos vozili, ali su prelagana, to mi je bilo najvažnije 😊 

https://lbdf.lilypie.com/rMCkp2.png

Marija.Ika
    11. Rujan 2019. 10:04

Cestitam Angelina 
    Znaci skafander i nije bas dobar izbor za malu bebu i jaje? 

https://lbdf.lilypie.com/rMCkp2.png

luce35
    11. Rujan 2019. 10:25

Marija.Ika

Cestitam Angelina
    Znaci skafander i nije bas dobar izbor za malu bebu i jaje?

Klasicni skafander nikako za jaje, imas za kupiti onako debele kombinezone kao skafander od mekog materijala u kojem ce beba lijepo "upasti" u jaje

• samy_lo
    11. Rujan 2019. 10:35

Ispao je sluzni cep,kontrakcije su nepravilne ali dosta bolne.

Marla5
    11. Rujan 2019. 10:54

Jeja4

Marla5

Kengurica

Marla koliko imas godina? Znate sta, ne trebamo se toliko bojati te indukcije jer znam vec vise primjera di potpuno induciran porod bude kratak i super.
    .
    Cure ako smo u terminu od 37-42tjedna, jel to od punih 36 ili od punih 37 (npr jesmo 36+3 u terminu)?

Znala sam da ce netko pitati :) Biblijske 42!!!

Do sad je sve bilo uredno i bez ikakvih problema, a kad bi na pregledu spomenula godine svi bi samo rekli da to nema veze sto me ugodno iznenadilo. Sad pred kraj ispada da ipak ima veze pa sam malo u soku…

Zasto ako je sve u redu? Ja imam 41 i rodit cu drugi puta. Nadam se vaginalnom porodu, prvi je bio carski. Moj ginic smatra da to nema veze, vidjet cemo sto kazu kad cu krenuti u TA

I moj doktor smatra da je to cudno. Ici cu negdje drugdje svakako. Samo sto mi je ovaj sad usadio losu energiju i strah grrr. Moram se nafilati dobrim pricama. Carski je uvijek opcija, ako se s vaginalnim zakomplicira i nekako mi se cini da dijete ipak nesto dobije od hormona poroda i svega, a ne da im je samo stres...

Sretno! Obavjestavat cu kak ide :)

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.