Marija Ika ja namjeravam kupiti onaj Frosch baby tekuci hipoalergeni deterdzent, i isto mrvu octa alkoholnog. Vec sam ga koristila za prati svoje fino rublje na ruke i odlican je. Stoji u Mulleru na baby odjeljku gdje je i kozmetika
E bravo, hvala, onda cu i ja probati s tim 😊
https://lbdf.lilypie.com/rMCkp2.png
Noemija se nadam da ce bit vremena bar za par tih akcija nakon sto navrsim 36tt, proslo je 2mj od zadnje akcije/prije mirovanja 😂😂😂 samo mene strah onih grceva nakon i ocu li od paranoje odmah dobiti prave trudove
A ako se koristi zastita mozda ne prijete ni infekcije vise?
Da, ako koristis kondome mozes bez straha. Al najjaca situacija je kad s trbuhom do zuba kupujes kondome 😂🙈
Ne brini za te grceve, to su malo kontrakcije od orgazma, smire se kroz 10ak minuta, samo udrii 😎
Jao cure, imala sto za citati.....ja zakrmila jutros do iza podne, dragi skoro u nesvijest pao od brige jer ja mačka uvijek isključim tonove kad spavam pa mos zvat do sutra. Ugl otišli na ručak i sad idemo malo zujati.
Da se primjetiti da ste sve prpošne nakon pregleda mladih doktora 😂🙈 ne znam kako to da euforije nema kad su žene ili stariji u službi 😂😂🙈🙈🙈
Lolly sretno i tebi, ja idem u četvrtak pa ćemo vidjeti kaj će sa mnom. Termin mi je inače u nedjelju kad moram doći k Rokiju ukoliko ne rjesimo to prije.
E hvala curke sutra cu otic onda vidjet to za bademovo ulje.. znaci mene leda toliko bole da ja jedva hodam umirem danas..
Jao cure, imala sto za citati…..ja zakrmila jutros do iza podne, dragi skoro u nesvijest pao od brige jer ja mačka uvijek isključim tonove kad spavam pa mos zvat do sutra. Ugl otišli na ručak i sad idemo malo zujati.
Da se primjetiti da ste sve prpošne nakon pregleda mladih doktora 😂🙈 ne znam kako to da euforije nema kad su žene ili stariji u službi 😂😂🙈🙈🙈
Lolly sretno i tebi, ja idem u četvrtak pa ćemo vidjeti kaj će sa mnom. Termin mi je inače u nedjelju kad moram doći k Rokiju ukoliko ne rjesimo to prije.
Tenks! Flisar očito ne želi čekati do nedjelje. A šta se može...
Bravo za super preglede…sad ce krajem tjedna krenuti bebe opet🥰🥰🤗
Julie-tvoj dragi ce dobiti infarkt od brige😅😅
Ja sam uloziva za prst,meni je gin rekao da je to oko 1,5cm😁
Negoo,isla sam ujutro u Lidl (ok,ne bas ujutro,oko pola 11😁) Nema ni jedne jedine potkosulje😭 Drugo mi ne treba…
Ja sam se danas bas nahodala…krepana sam isla leci oko pola 3,zaspala na pola sata..sad jos uvijek lezim jer ne mogu doci k sebi🙈 Sve me boli…bas sam malaksala…a di je kraj😝 Dragi radi po cijele dane vec 5 dana,umirem od dosade,svi radeee😭 Jedva cekam sutra kad je free,da idemo na kavicu napokon🥰
😂😂😂 kaj da mu radim 🙈🙈 mislim malo jesam neodgovorna jer me je već molio da ne isključujem tonove trudna do zuba a on razbija glavu jel sve ok
Bravo za super preglede…sad ce krajem tjedna krenuti bebe opet🥰🥰🤗
Julie-tvoj dragi ce dobiti infarkt od brige😅😅
Ja sam uloziva za prst,meni je gin rekao da je to oko 1,5cm😁
Negoo,isla sam ujutro u Lidl (ok,ne bas ujutro,oko pola 11😁) Nema ni jedne jedine potkosulje😭 Drugo mi ne treba…
Ja sam se danas bas nahodala…krepana sam isla leci oko pola 3,zaspala na pola sata..sad jos uvijek lezim jer ne mogu doci k sebi🙈 Sve me boli…bas sam malaksala…a di je kraj😝 Dragi radi po cijele dane vec 5 dana,umirem od dosade,svi radeee😭 Jedva cekam sutra kad je free,da idemo na kavicu napokon🥰
😂😂😂 kaj da mu radim 🙈🙈 mislim malo jesam neodgovorna jer me je već molio da ne isključujem tonove trudna do zuba a on razbija glavu jel sve ok
I ja to radim🙈 Oduvijek…pa hocu spavati na miru😅😅
😂😂😂😂
Jel netko ide možda cetvrtkom u TA na Merkur? Strahujem tko je taj dan 🥺 Taman sam se navikla na Rokija i Flisar
I meni je mob uvijek preko noci utisan, i po danu kad idem odspavati, ali obicno kazem mami ili dragom da idem na spavanac pa se ne brinu 😂 za druge me nije briga...
Vazniji je nas trudnicki komfor hah
Regina meni je sestrična rekla da izbjegavam cet jer je onda Leder, ali ona je bila pred 5mj pa to ne znaci nista
Ja sam bila prošlu srijedu, bila je Žegarac
Sortiraj odgovore
Najstariji