Angelina lijep porod moram priznat 🤗
Kad si ovako lijepo to opisivala kao da mi pricas dozivljaj s Blue Tornado iz Gardalanda-luda avantura.... U sebi sam samo rekla "hocu i ja napokon da dozivim to" 🙈 koliko si to lijepo i s osjecajem nam prenijela, hvala na tome 🥰
Uzivaj u svojoj struci i dobar tek joj zelim 😍

Angelina bome lijepa priča, sad uživaj sa svojom stručnom.....btw zar se bebe mora buditi za dojenje ili čekamo da same traže tj da se probude?

Angelina bome lijepa priča, sad uživaj sa svojom stručnom…..btw zar se bebe mora buditi za dojenje ili čekamo da same traže tj da se probude?
Dok su jos tak male treba davat svaka 2 3 h i ako ne traze, a nakon mj dana moze se pustit i duze. Tak sam bar ja skuzila
Angelina predivno. Ti mi se činiš tako staložena i realna ženska i plus to sve je lijepo teklo tako da mi je tvoj poros ono što bih sebi poželjela. I bas kako kaze Pikulica, to si tako lijepo prenijela i s nekom posebnom emocijom.

Angelina jako ljepa prica i relativno jako brzo si rodila sto je supp za tebe da nije predugo trajalo, sad uzivaj u svome smotuljku srece 😘😘
Ja svoju nikada nisam budila za jelo niti mi je ko rekao da ju budim, niti u bolnici niti kod kuce, al posto ti dojis mozda zbog toga 😊
Angelina cestitam i bas mi je drago da si imala super iskustvo 😀
U zadnje vrijeme nizu se samo lijepi porodi pa se nadam da cemo nastaviti u tom smjeru 😊

Cure,hoce mi neka opisati kako prodisavati kontrakcije.Ne sjecam se kako je to bilo sa prvim porodom.A nisam isla u skolu za trudnice jer sam na selu.Pa ako nekoj nije mrsko da mi napise.Jer moje BH kontrakcije postaju za par nijansi bolnije nego do sad :D pa da se pripremim :)
Mislim da Ce ti biti najlakse da si pogledas neki video na YouTubeu pa vjezbas

Ja sam sogorici za babine uzela ethereal zimsku, u njih su velicine 0-6, 6-12 itd i to mi se cini super. Ne da moram svako mjesec-dva novu kupovati.
Tako da cemo i mi za malenu narucit Ethereal, a sad im je taman stiglo jos novih uzoraka, preslatki su.
Nego mene zanima sad mamice koje radjamo jesenske bebe, kad planirate prvi izlazak ako sve bude ok? I u sta obuci bebu, ja od velicine 56 nisam nikakve jaketice ni dzempere jos uzimala, imamo toplu jakaticu 62 iz nexta.
I pitam se sta je najzgodnije za bebe, jel tako topli outfit s jaketom i dekica, ili pak cijeli onaj skafander/debelo sustavo odijelo?
Ja sam skafander pripremila. Lakše ga je u jaje stavit i sve ,ne moram skidati i oblačiti jaketicu. I ruke su zaštićene 😊
Jutro curke 🥰
Monal skafander ako mislis na onaj zimski debeli ti nije za jaje, i preporucavaju se ona mekana odjelca gdje beba nije ko fikus ustogljena 🤣 ako me razumijes... 🤗

Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji