Jesenske bebe 2019. :)

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • irma123
    10. Rujan 2019. 23:46

Bok curke.. ja vise ne znam kako cu.. cijeli dan umirem od bolova u ledima jedva hodam. U pol sata sam 4 puta morala na wc a jedva se iz kreveta dignem.. muz me masiro al ne pomaze ima li jos neka takve probleme?

marinaaaa
    10. Rujan 2019. 23:55

Ja imam jedno pitanje što se tice kolica. Koja kolica ste uzele i cijene otprilike?
     Mi smo danas uzeli foppapedretti 3u1 ali kad smo dosli kuci nekako nam se cine preteska i nestabilna.. Cijeli dan smo bili u Splitu i kad su na red dosla kolica nabrzinu smo izabrali i ociti pogrijesili -.- 

• Pikulica19
    10. Rujan 2019. 23:56

felicita28

Znaci moram manju uzeti neku…hvala cure…mislila sam da ipak moraju biti malo vece od velicine robe koju nosi al ovo je pak preveliko 😂😂

Ja sam uzela tu najmanju od 60 u Ethereal-u i odlicna je duzina ali uzela sam ljetnu... naravno to nisam vidjela dok mi nije posiljka cijela dosla kuci pa vidjela da je tanka ali nema veze za mene vec ak budete online narucivale pitajte ih za debljinu da se ne zeznete ko ja 😉

• Pikulica19
    10. Rujan 2019. 23:59

irma123

Bok curke.. ja vise ne znam kako cu.. cijeli dan umirem od bolova u ledima jedva hodam. U pol sata sam 4 puta morala na wc a jedva se iz kreveta dignem.. muz me masiro al ne pomaze ima li jos neka takve probleme?

Nemam cjelodnevne bolove ali me zna bolit donji dio ledja na momente ja mislim od tolikog lezanja.... Jos malo ko starica cu skljocat 🙈

• irma123
    11. Rujan 2019. 00:01

Pikulica19

irma123

Nemam cjelodnevne bolove ali me zna bolit donji dio ledja na momente ja mislim od tolikog lezanja…. Jos malo ko starica cu skljocat 🙈

Mene bas uzasno.. ukljesti mi se dok lezim il cak sjedim pa mi mora muz pomoc dic haha i kolko mi pucaju leda u zadnjih tj dana katasrofa. Sutra idem u ta prvi put pa se nadam da ima nekih pomaka jer stvarno mi postaje jako tesko ak ovak nastavi necu ni do rodilista moc od bolova u ledima😂

• Pikulica19
    11. Rujan 2019. 00:05

marinaaaa

Ja imam jedno pitanje što se tice kolica. Koja kolica ste uzele i cijene otprilike?
    Mi smo danas uzeli foppapedretti 3u1 ali kad smo dosli kuci nekako nam se cine preteska i nestabilna.. Cijeli dan smo bili u Splitu i kad su na red dosla kolica nabrzinu smo izabrali i ociti pogrijesili -.-

A sto ih ne vratite ako vam to nije to? Nije da ste ih koristili pa ne mozete...
    Ja sam uzela Maxi Cosi i svidjaju mi se dan danas kao i na pocetku trudnoce kad sam ih samo gledala, a uzela ih prije mjesec dana 

• Pikulica19
    11. Rujan 2019. 00:11

irma123

Pikulica19

irma123

Nemam cjelodnevne bolove ali me zna bolit donji dio ledja na momente ja mislim od tolikog lezanja…. Jos malo ko starica cu skljocat 🙈

Mene bas uzasno.. ukljesti mi se dok lezim il cak sjedim pa mi mora muz pomoc dic haha i kolko mi pucaju leda u zadnjih tj dana katasrofa. Sutra idem u ta prvi put pa se nadam da ima nekih pomaka jer stvarno mi postaje jako tesko ak ovak nastavi necu ni do rodilista moc od bolova u ledima😂

Pitaj ih sto smijes uzimat malo da te bar popusti, ili sto da radis da umanjis bol... Mozda ti se zivac neki ukljestio... 
    To nam bebice mal ravnaju kicmicu nogicama 🤣

Venus
    11. Rujan 2019. 00:16

Ja sam sogorici za babine uzela ethereal zimsku, u njih su velicine 0-6, 6-12 itd i to mi se cini super. Ne da moram svako mjesec-dva novu kupovati. 
    Tako da cemo i mi za malenu narucit Ethereal, a sad im je taman stiglo jos novih uzoraka, preslatki su.

Nego mene zanima sad mamice koje radjamo jesenske bebe, kad planirate prvi izlazak ako sve bude ok? I u sta obuci bebu, ja od velicine 56 nisam nikakve jaketice ni dzempere jos uzimala, imamo toplu jakaticu 62 iz nexta.

I pitam se sta je najzgodnije za bebe, jel tako topli outfit s jaketom i dekica, ili pak cijeli onaj skafander/debelo sustavo odijelo?

• minnieme
    11. Rujan 2019. 00:21

Venus, ne znam tocno kad planiram prvi izlazak vani, ali iskreno, ne vidim nekog smisla u debelim jaknama. Kad ti je beba mala, ta jakna na njoj bude bas ogromna, nezgodno ti je dignuti bebu, sve se dize prema gore, na kraju ispadne buckuris. Meni se s prvim pokazao najbolji mekani topli jednodjelni skafander, izgledao je u njemu kao mali medo, ali bar znas da ti je dijete kompletno zabundano, da je cijelo tijelo na manje vise istoj temperaturi.

Angelina
    11. Rujan 2019. 00:22

Nikako vam se ne stignem javiti 😐
    Dakle ovako...
    U subotu sam od jutra imala grceve drugacije nego inace, ali nisu bili bolni. Posto su se non stop javljali znala sam da se blizi taj trenutak. Ja usisala stan, obrisala prasinu, oprala sude koje je bilo, stavila prati turu vesa, oprala kosu, ispeglala kosu, oprala kupaonicu... nema sta nisam 😁 e onda su oko 17-18h poceli "grcevi" biti bolni, ali skroz malo, neka menga bol. Posto se to stalno ponavljalo, odlucim ih mjeriti. Razmaci na 7, 9, 8, 10, 5, 4 min i takvi su i ostali do samog poroda, samo im se intenzitet pojacavao. Polako se blizi ponoc, ja se istusirala i spremila sve stvari.. dragi na kaucu mjeri razmak trudova koristeci neku aplikaciju, a ja na pilatesici prodisavam. Oko pola 2 sam osjetila da je to to i da je vrijeme za bolnicu i odemo mi. Dodemo tamo, snimljen ctg, kaze doktorica - idealan. Ok, idemo pregled, otvorena 4cm, cerviks nestao, busi mi vodenjak i idemo u pripremu. Stave mi venski put, izvade krv, daju klizmu i secem hodnikom. Klizma je potpuno bezazlena stvar, problem je kad te uhvati trud pa ne mozes vise zadrzati nista u sebi tako da sam ja relativno brzo zavrsila na wc-u i isla sam nekih 3-4 puta, nije bilo ugodno kakati i izdrzavati trudove koji su nakon prokinutog vodenjaka itekako bolniji.  No i dalje nista za ne izdrzati.

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.